רכב חשמלי
-
רק אם לא נמאס לכם כבר, אז אני מבקש מידע מי שמכיר רכב חשמלי ג’י אי סי, מדובר ברכב די קטן חשמלי ומעניין… אבל הבנתי שיש גם חסרונות. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
לפי הפרסומים לפני כמה חודשים היבואנית שהיא בעצם יבואנית מקבילה - אוטומקס הכריזה על חדלות פרעון, במילים אחרות אין חלקים לרכבים ככל הנראה, אז תחשוב פעמיים אלא א"כ זה ממש מציאה.
-
רק אם לא נמאס לכם כבר, אז אני מבקש מידע מי שמכיר רכב חשמלי ג’י אי סי, מדובר ברכב די קטן חשמלי ומעניין… אבל הבנתי שיש גם חסרונות. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
-
-
באמת לא ברור שזה כזה מציאה, היינו הרכב עשה 220 אלף ק"מ, ומחירו הוא 30000 גמיש אולי… רק שמישהו טען לי שבחשמלי לא משנה הק"מ כי זה כמו אופנים חשמליות וכדו’ שאף אחד לא שואל כמה ק"מ הוא עשה… השאלה היא אם זה נכון, כי א"כ זה לכאו’ מחיר מצוין!!! ועוד, שלגבי ההטענה המהירה הנ"ל אכן אפשר לקנות מתאם במחיר 1500 ש"ח ומימילא הוא יהיה ככל הרכבים החשמליים.ץ
-
באמת לא ברור שזה כזה מציאה, היינו הרכב עשה 220 אלף ק"מ, ומחירו הוא 30000 גמיש אולי… רק שמישהו טען לי שבחשמלי לא משנה הק"מ כי זה כמו אופנים חשמליות וכדו’ שאף אחד לא שואל כמה ק"מ הוא עשה… השאלה היא אם זה נכון, כי א"כ זה לכאו’ מחיר מצוין!!! ועוד, שלגבי ההטענה המהירה הנ"ל אכן אפשר לקנות מתאם במחיר 1500 ש"ח ומימילא הוא יהיה ככל הרכבים החשמליים.ץ
רק שמישהו טען לי שבחשמלי לא משנה הק"מ כי זה כמו אופנים חשמליות וכדו’ שאף אחד לא שואל כמה ק"מ הוא עשה… השאלה היא אם זה נכון,
לא, זה לא נכון
יעילות הסוללה פוחתת עם השימוש, ולכן נותנים עליה אחריות ארוכה, ע”מ שיהיה משתלם לקנות את הרכב
אתה מתכוון למודעה הזו?
או לכה”פ לדגם הזה?
אני גם לא יודע אם המתאם הזה בטיחותי