למכירה מיצובישי אטראז' ידני
-
תגובה: למכירה מיצובישי אטראז’ ידני!!!מיצובישי אטראז’ ידני. הדגם המפואר. כניסה והנעה ללא מפתח. בקרת אקלים. אורות אוטומטים. מגבים אוטומטים. מולטימדיה אנדרואיד מלאה. תאורת לד פנימית. הרכב מטופל אך ורק במוסך מורשה כל 10000 ק"מ
רוב מוחלט של הקילומטרז’ אצלי מנסיעה בין עירונית. רכב מוצלח וחסכוני. בטבריה . נמצא במרכז לעיתים תכופות.
הוחלף קלאץ’ לאחרונה- לפני פסח. כמובן במורשה עם קבלה.
מחיר: 10.000 ש"ח
יד: 4
שנה: 2014
ק"מ: 220.178
טסט בתוקף עד: 02/2027
ראה כאן מה עבר על הרכב.
טלפון: 0583291691
מייל: n058329169@gmail.comהמחיר שאני מבקש לא הגיוני?
מה הסיפור שהוא לא נמכר? -
תגובה: למכירה מיצובישי אטראז’ ידני!!!מיצובישי אטראז’ ידני. הדגם המפואר. כניסה והנעה ללא מפתח. בקרת אקלים. אורות אוטומטים. מגבים אוטומטים. מולטימדיה אנדרואיד מלאה. תאורת לד פנימית. הרכב מטופל אך ורק במוסך מורשה כל 10000 ק"מ
רוב מוחלט של הקילומטרז’ אצלי מנסיעה בין עירונית. רכב מוצלח וחסכוני. בטבריה . נמצא במרכז לעיתים תכופות.
הוחלף קלאץ’ לאחרונה- לפני פסח. כמובן במורשה עם קבלה.
מחיר: 10.000 ש"ח
יד: 4
שנה: 2014
ק"מ: 220.178
טסט בתוקף עד: 02/2027
ראה כאן מה עבר על הרכב.
טלפון: 0583291691
מייל: n058329169@gmail.comהמחיר שאני מבקש לא הגיוני?
מה הסיפור שהוא לא נמכר?@חובק-עולם
ב’‘ה שלי נמכרה אתמול… אחרי פחות משבוע ביד 2, ועוד היה חג ושבת…
פרסמתי 16 מכרתי 15
הייתה 170 אל’'ק
יד שניה ידנית כמובן.
משהו מעניין ששמתי לב! כשפרסמתי לפני חודשיים אז כתבתי שאני מאלעד, ועכשיו כתבתי שאני מירושלים… תכלס היה מבול של טלפונים.אגב, שלחתי אליך מישהו מבני ברק שהתבאס שלא הצליח לקנות את שלי.
-
@חובק-עולם
פרסמתי 16 מכרתי 15
הייתה 170 אל’'ק
יד שניה ידנית כמובן.
משהו מעניין ששמתי לב! כשפרסמתי לפני חודשיים אז כתבתי שאני מאלעד, ועכשיו כתבתי שאני מירושלים… תכלס היה מבול של טלפונים.אגב, שלחתי אליך מישהו מבני ברק שהתבאס שלא הצליח לקנות את שלי.
@אלוף-העולם-1 זהו אני מטבריה… אין תקווה? המחיר הגיוני נכון?
-
@חובק-עולם נמוך אפילו…
תנסה לשנות את המיקום ואז מקסימום לסוע למרכז -
@חובק-עולם שלחתי אליך מישהו
-
@חובק-עולם
פרסמתי 16 מכרתי 15
הייתה 170 אל’'ק
יד שניה ידנית כמובן.
-
@חובק-עולם
פרסמתי 16 מכרתי 15
הייתה 170 אל’'ק
יד שניה ידנית כמובן.
-