מצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....)
-
בעיקרון על כל הזמנה מעל 130$ יש מס אבל לפעמים הם לא גובים ולפעמים כן
בעבר אם המוכר היה כותב מחיר נמוך זה היה עובר אבל היום זה כבר לא תופס ולכן במולטימדיות למשל 99% מהמקרים אם זה מעל 130$ יש מכס אבל במצלמות דרך ובפלאפונים ועוד זה עניין של סייעתא דשמיא לפעמים הם תופסים ומחייבים מכס ולפעמים לא
מי שסומך על הסייעתא דשמיא מזמין ומתפלל שהוא יהיה בין אלה שלא נתפסים אבל מי שרוצה להיות בטוח מזמין מתחת ל130$
במקרה כאן אם אתה רוצה z50 pro ניתן להזמין קדמית ואחורית עם רכיב 4g וקיט חניה ועדיין זה מתחת 130$ בקישור הזה אתה צריך את האופציה האחרונה 2-Channel 4G n Hw - להכניס בקופה קוד SWKCSXP71SRA ואח"כ ILSS5
רק צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרדאבל אם אתה רוצה z60 pro זה יהיה מעל 130$ אא"כ נוותר על הרכיב 4g ואז זה יוצא 119$ בקישור הזה צריך לבחור באפשרות 2-Channel n Hw וגם כאן צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרד
בעבר היה ניתן לקנות את הרכיב 4g בנפרד במחיר שפוי אבל עכשיו יש רק כאן וזה לא זול
ובאשר לכרטיסי זיכרון במארזים יש 64 ג’יגה ב18$ כאן אבל אם רוצים נפח יותרהגדול אז כאן
@טכנולוג כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
במקרה כאן אם אתה רוצה z50 pro ניתן להזמין קדמית ואחורית עם רכיב 4g וקיט חניה ועדיין זה מתחת 130$ בקישור הזה אתה צריך את האופציה האחרונה 2-Channel 4G n Hw
אז בכל אופן אני צריך להתפשר על המוצר הזה

רק צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרד
אבל הבנתי שאם הכרטיס הוא לא של החברה שלהם אז זה עושה בעיות לא?!
עריכה:
עכשיו אני רואה ששמת את לינק לכרטיס המתאים תודה.אז ברשותך נסגור את העניין ותאשר לי…
Z50 וכרטיס בנפרד נכון?
-
אבל אם אתה רוצה z60 pro זה יהיה מעל 130$ אא"כ נוותר על הרכיב 4g ואז זה יוצא 119$ בקישור הזה צריך לבחור באפשרות 2-Channel n Hw וגם כאן צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרד

-
התמונה שצירפת של הz60 pro זה עם 4g (וזה זמין רק עם כרטיס זיכרון) אני התכוונתי לזה 2-Channel n Hw יוצא 119$ ללא 4g
-
@בנג-ה אם החלטת לקנות את הz50 pro אז מה שצירפת מצויין תכניס את הקופונים שהבאתי למעלה
רק כמה הערות-
במקרה הזה עדיף לשלם בדולרים כי בשקלים אתה כנראה עובר את ה130$ (תלוי בשער הדולר המדוייק)
-
לגבי הכרטיס זיכרון תזמין אותו בנפרד עדיף מחר כדי שלא יאחדו לך את שני המשלוחים וכך זה יעבור את ה130$
-
-
@בנג-ה אם החלטת לקנות את הz50 pro אז מה שצירפת מצויין תכניס את הקופונים שהבאתי למעלה
רק כמה הערות-
במקרה הזה עדיף לשלם בדולרים כי בשקלים אתה כנראה עובר את ה130$ (תלוי בשער הדולר המדוייק)
-
לגבי הכרטיס זיכרון תזמין אותו בנפרד עדיף מחר כדי שלא יאחדו לך את שני המשלוחים וכך זה יעבור את ה130$
-
-
אם החלטת לקנות את הz50 pro אז מה שצירפת מצויין
אין ברירה כרגע…
עוד שאלה, אם אני הרי מתחבר לאנדרואיד לצפיה מרחוק וכו למה צריך כרטיס זכרון?
-
@בנג-ה שאלה יפה
אבל התשובה היא שללא כרטיס כל הסרטונים לא נשמרים באיכות מלאה ניתן להעלות אותם ישירות מהמצלמה אבל הם לא עולים אוטומטית אבל בכרטיס זיכרון הכל נשמר@טכנולוג כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
אבל התשובה היא שללא כרטיס כל הסרטונים לא נשמרים באיכות מלאה ניתן להעלות אותם ישירות מהמצלמה אבל הם לא עולים אוטומטית אבל בכרטיס זיכרון הכל נשמר
מגניבבב
אוקיי אני עכשיו מזמין את המצלמה
לגבי הכרטיס יש קוד קופון משהו? -
בעיקרון על כל הזמנה מעל 130$ יש מס אבל לפעמים הם לא גובים ולפעמים כן
בעבר אם המוכר היה כותב מחיר נמוך זה היה עובר אבל היום זה כבר לא תופס ולכן במולטימדיות למשל 99% מהמקרים אם זה מעל 130$ יש מכס אבל במצלמות דרך ובפלאפונים ועוד זה עניין של סייעתא דשמיא לפעמים הם תופסים ומחייבים מכס ולפעמים לא
מי שסומך על הסייעתא דשמיא מזמין ומתפלל שהוא יהיה בין אלה שלא נתפסים אבל מי שרוצה להיות בטוח מזמין מתחת ל130$
במקרה כאן אם אתה רוצה z50 pro ניתן להזמין קדמית ואחורית עם רכיב 4g וקיט חניה ועדיין זה מתחת 130$ בקישור הזה אתה צריך את האופציה האחרונה 2-Channel 4G n Hw - להכניס בקופה קוד SWKCSXP71SRA ואח"כ ILSS5
רק צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרדאבל אם אתה רוצה z60 pro זה יהיה מעל 130$ אא"כ נוותר על הרכיב 4g ואז זה יוצא 119$ בקישור הזה צריך לבחור באפשרות 2-Channel n Hw וגם כאן צריך להזמין כרטיס זיכרון בנפרד
בעבר היה ניתן לקנות את הרכיב 4g בנפרד במחיר שפוי אבל עכשיו יש רק כאן וזה לא זול
ובאשר לכרטיסי זיכרון במארזים יש 64 ג’יגה ב18$ כאן אבל אם רוצים נפח יותרהגדול אז כאן
-
להכניס בקופה קוד SWKCSXP71SRA ואח"כ ILSS5
אויי הקופון הזה לא עובד🫢
-
איזה מבניהם
הקופון של ה z50
לגבי הכרטיס איזה גודל כרטיס?
128 גיגה
-
איזה מבניהם
הקופון של ה z50
לגבי הכרטיס איזה גודל כרטיס?
128 גיגה
-
@בנג-ה כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
@טכנולוג חחחח חתול ועכבר
אין אפשרות כבר להזמין את המצלמהרק עם כרטיס זיכרון ואז זה יוצא $134.30
ושוב זה מעל המכס
-
@ישראל-ו. כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
אני בסוף הצלחתי לקנות את ה z50 ב 128$
שלח את הלינק שיש אצלך
ואיזה קופון הזנת ברכישה?@ישראל-ו. כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
אתה יכול לעלות צילום מסך של מה שמופיע לך?

-
@ישראל-ו. כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
אני בסוף הצלחתי לקנות את ה z50 ב 128$
שלח את הלינק שיש אצלך
ואיזה קופון הזנת ברכישה?@ישראל-ו. כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
אתה יכול לעלות צילום מסך של מה שמופיע לך?

@בנג-ה כתב במצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....):
שלח את הלינק שיש אצלך
ואיזה קופון הזנת ברכישה?הזמנתי מכאן
והכנסתי כמו שכתב @טכנולוגILJUN5 ואח"כ ZUZU04
אבל עכשיו זה כבר לא זמין גם אצלי, רק אם אני בוחר עם כרטיס זיכרון,

הצלחתי בסוף להזמין, כי זה היה שמור אצלי בהזמנות עם הקופון,
[יש שיטה לשמור את ההזמנה עם הקופון, שמכניסים אשראי פיקטיבי, ואז למרות שההזמנה לא מצליחה, זה מופיע בהזמנות ‘לתשלום’ כבר עם הקופון מוחל]