מצלמת דרך לרכב(לא לכעוס עליי....)
-
@מיישה אוקיי.
כל מה שאני כותב זה מניסיון אישי שלי או של אנשים קרובים אלי שאני יודע את הפרטים בבירור
בעבר כשרף המכס היה עד 75$ הזמנתי המון בוסטרים ומצלמות דרך וגם מולטימדיות בבוסטרים אף פעם לא היה מכס במצלמות לפעמים היה ולפעמים לא ובמולטימדיות תמיד היה מכס
מאז שהמכס עלה ל130$ כמעט כל הנ"ל היו מתחת רף המכס ולא היה איך לדעת אם יש מכס בפועל או לא
מה שכן הזמנתי כמה פעמים נפרדות פלאפונים בעלות של מאות דולרים ובחלק היה וחלק לא היה למרות שהם עלו מעל 130$
מה שאני מבין מכל זה שזה לאט לאט עובר לדיווח מלא על כל הזמנה אבל כרגע לא הכל מדווח יש מוצרים שמדליקים להם אור אדום ומיד מדווחים כמו מולטימדיות ויש מוצרים שלא תמיד מעוררים אותם
לכן אני אומר שיש כאן איזה הימור שאולי הוא יצליח אבל כמו שאמרתי עדיין לא ניסיתי כי הרף החדש נכנס רק עכשיו@טכנולוג הטבה חדשה של עלי
החל מ-2 ביוני 2026, ישראל הורידה את סף הפטור ממע"מ עבור יבוא אישי חוצה גבולות מ-130 דולר ל-75 דולר. כתוצאה מכך, חבילות בשווי שבין 75 ל-130 דולר כפופות כעת למע"מ של 18% במכס.
כדי לתמוך בלקוחותינו במהלך מעבר זה, הפלטפורמה תכסה את המע"מ עבור הזמנות זכאיות, אנא התעלמו זמנית מהודעת התשלום של ספק הלוגיסטיקה, ואין צורך להגיש בקשה להחזרה והחזר כספי. אנא המתינו בסבלנות לעדכוני הפלטפורמה בנוגע לשחרור ממכס. תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה.
בכפוף לתנאים הבאים:
הזמנות זכאיות:
● הזמנות שנשלחו לישראל
● הסכום הכולל ששולם בעסקת תשלום אחת הוא בין 75 ל-130 דולר
● הסטטוס “הגיע למכס” בפרטי המעקב נרשם ב-2 ביוני 2026 או אחריו
● תשלום ההזמנה הושלם לפני 23:59:59 IDT ב-10 ביוני 2026
תקרת סבסוד: סבסוד זה ניתן על בסיס כל הקודם זוכה וכפוף לזמינות התקציב. הפלטפורמה שומרת לעצמה את הזכות לסיים את הסבסוד לאחר תום התקציב שהוקצה.
-
@טכנולוג הטבה חדשה של עלי
החל מ-2 ביוני 2026, ישראל הורידה את סף הפטור ממע"מ עבור יבוא אישי חוצה גבולות מ-130 דולר ל-75 דולר. כתוצאה מכך, חבילות בשווי שבין 75 ל-130 דולר כפופות כעת למע"מ של 18% במכס.
כדי לתמוך בלקוחותינו במהלך מעבר זה, הפלטפורמה תכסה את המע"מ עבור הזמנות זכאיות, אנא התעלמו זמנית מהודעת התשלום של ספק הלוגיסטיקה, ואין צורך להגיש בקשה להחזרה והחזר כספי. אנא המתינו בסבלנות לעדכוני הפלטפורמה בנוגע לשחרור ממכס. תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה.
בכפוף לתנאים הבאים:
הזמנות זכאיות:
● הזמנות שנשלחו לישראל
● הסכום הכולל ששולם בעסקת תשלום אחת הוא בין 75 ל-130 דולר
● הסטטוס “הגיע למכס” בפרטי המעקב נרשם ב-2 ביוני 2026 או אחריו
● תשלום ההזמנה הושלם לפני 23:59:59 IDT ב-10 ביוני 2026
תקרת סבסוד: סבסוד זה ניתן על בסיס כל הקודם זוכה וכפוף לזמינות התקציב. הפלטפורמה שומרת לעצמה את הזכות לסיים את הסבסוד לאחר תום התקציב שהוקצה.
@אושר-מתקרב שימו לב, להזמנות עד ה10 לחודש
-
@אושר-מתקרב שימו לב, להזמנות עד ה10 לחודש
@אושר-מתקרב תודה על העדכון זה חשוב מאוד
קיבלתי את ההודעה על זה כבר בערב שבת וכתבתי על כך פוסט אך משום מה הוא לא נשלח
במצב שנוצר עכשיו עם הסבסוד של עלי אקספרס יש הזדמנות שכנראה לא תחזור יותר לקנות את המצלמות הטובות בהנחה של מאות שקלים (מחירי הסייל שהינם זולים משמעותית + סבסוד של המס מטעם עלי אקספרס)
לכן לדעתי מי שמסתפק או ששוקל זה הזמן לקנות (עד 130$) ולהרוויח מחיר זול ופטור מתשלום מכס