רעש של שחרור לחץ בפתיחת מכסה דלק
-
היום פתחתי את הפקק של הדלק ושמעתי רעש של שחרור לחץ (כמו פתיחת בקבוק משקה מוגז, רק שלדעתי האוויר נשאב פנימה).
בעבר ראיתי על זה סרטון שמסביר מה עושים.
מישהו יודע להסביר ממה זה קורה ומה צריך לעשות? -
היום פתחתי את הפקק של הדלק ושמעתי רעש של שחרור לחץ (כמו פתיחת בקבוק משקה מוגז, רק שלדעתי האוויר נשאב פנימה).
בעבר ראיתי על זה סרטון שמסביר מה עושים.
מישהו יודע להסביר ממה זה קורה ומה צריך לעשות?@אליהו-התח גם לי זה קורה הרבה ואני מתדלק כמעט אחרי כל נסיעה
-
לא הייתי מתרגש מזה
יכול להיות קצת אויר במערכת
בגדול להקפיד למלאות בזמן ולא לנסוע על אדים@חיים-Y0737 כתב ברעש של שחרור לחץ בפתיחת מכסה דלק:
אצלי זה קורה הרבה, אבל אני באמת לוקה בעניין הזה-
בגדול להקפיד למלאות בזמן ולא לנסוע על אדים
-
קורה לי גם כשאני מתדלק אחרי נסיעה ארוכה.
לדעתי זה קורה כי הדלק התחמם מהנסיעה וכשפותחים את מיכל הדלק כל האדים משתחררים (אפקט דומה לסיר לחץ).
@לוחצגז כתב ברעש של שחרור לחץ בפתיחת מכסה דלק:
קורה לי גם כשאני מתדלק אחרי נסיעה ארוכה.
לדעתי זה קורה כי הדלק התחמם מהנסיעה וכשפותחים את מיכל הדלק כל האדים משתחררים (אפקט דומה לסיר לחץ).
רק שאצלי זה היה הפוך, הלחץ נשאב פנימה.
נראה כי יש איזה חור שאמור להזרים לשם אוויר שלא יהיה וואקום והחור הזה נסתם -
@חיים-Y0737 כתב ברעש של שחרור לחץ בפתיחת מכסה דלק:
אצלי זה קורה הרבה, אבל אני באמת לוקה בעניין הזה-
בגדול להקפיד למלאות בזמן ולא לנסוע על אדים
@שמואל10 כתב ברעש של שחרור לחץ בפתיחת מכסה דלק:
אבל אני באמת לוקה בעניין הזה-
כנראה צובר אויר.
וגם שואב לכלוך מקרקעית המיכל, לא בריא למזרקים
בעיקרון כשמגיע לרבע מיכל עוד לפני הנורה עדיף למלאותועצה טובה- לשים מקום מיוחד בארנק ומידיי פעם לדחוף שם מאה ש’‘ח רק לדלק, וכשמגיע זמן התדלוק מצטבר לך סכום בעז’'ה
-
אבל אני באמת לוקה בעניין הזה-
כנראה צובר אויר.
וגם שואב לכלוך מקרקעית המיכל, לא בריא למזרקים
בעיקרון כשמגיע לרבע מיכל עוד לפני הנורה עדיף למלאותועצה טובה- לשים מקום מיוחד בארנק ומידיי פעם לדחוף שם מאה ש’‘ח רק לדלק, וכשמגיע זמן התדלוק מצטבר לך סכום בעז’'ה
ועצה טובה- לשים מקום מיוחד בארנק ומידיי פעם לדחוף שם מאה ש’‘ח רק לדלק, וכשמגיע זמן התדלוק מצטבר לך סכום בעז’'ה
לא זה העניין, אין שום חסכון מלמשוך תדלוק או להפך לתדלק כל כמה ליטרים, הרכב לא נוסע בחינם… זה פשוט עניין של חוסר זמן וסבלנות, אני מתדלק פול ואז נוסע עד אדי הדלק האחרונים (יודע כמובן שזה לא מומלץ).
-
ועצה טובה- לשים מקום מיוחד בארנק ומידיי פעם לדחוף שם מאה ש’‘ח רק לדלק, וכשמגיע זמן התדלוק מצטבר לך סכום בעז’'ה
לא זה העניין, אין שום חסכון מלמשוך תדלוק או להפך לתדלק כל כמה ליטרים, הרכב לא נוסע בחינם… זה פשוט עניין של חוסר זמן וסבלנות, אני מתדלק פול ואז נוסע עד אדי הדלק האחרונים (יודע כמובן שזה לא מומלץ).
זה פשוט עניין של חוסר זמן וסבלנות,
אז בפעם הבאה אפילו אם יש חצי מיכל
עברת ליד תחנת דלק? תדלק עד למעלה