משוב לבעלי טויוטה פריוס
-
ברשותי פריוס 2015 שנה וחצי עם 275000קמ די מהר התחלתי להרגיש שהמנוע מרעיש יותר מדי אבל התשובה של המכונאי הייתה “המנוע שלך ברי” עם הזמן זה עבר לרעידות יותר ויותר מטרידות.
במוסך אמרו לי כן זה אי ג’י אר אבל כשזה יחמיר נטפל וגם אז לא בטוח שזה יפטור את הבעייה.
לא הייתי רגוע עד שקיבלתי המלצה על אברך מרכסים בשם בני המתמחה בטויוטה.
הוא אמר לי שאני חייב לעשות ניקוי אי ג’י אר יסודי וזה עולה 3000 שח. (דרך אגב ההמלצה שלו לעשות ניקוי כזה כל 200000 )
לא ידעתי מה לעשות התייעצתי עם חבר שסיפר לי על השיטה של ניקוי ביונים וממה שביררתי זה מועיל רק עם האי ג’י אר לא סתום לגמרי וזה דבר שצריך לעשות בערך כל חצי שנה עד שנה.
הלכתי לעוד מוסך שאמר לי שזה עולה 500 שח ומנקים על ידי הזרקת חומר, ממה שביררתי לא מומלץ כי החומר נשאר בפנים ואי אפשר לייבש בלי לפרק.
בסוף החלטתי ללכת על הטיפול היקר כדי לא לקחת סיכונים.
שלחתי את האוטו והאי ג’י אר שלי היה סתום לגמרי ברמה שבני אמר לי שבסעייתא דישמייא לא נגרם נזק כבד למנוע.
בקיצור הגעתי בזמן בני עשה לי עבודה נפלאה נקיון יסודי והחלפת כל האטמים המנוע חזר להיות שקט התאוצה שלו עלתה והצריכה ירדה.בנוסף היה לי נקישות בהגה והוא תיקן לי ב1500 שח.
אני ממליץ מאוד על בני הוא עושה עבודה יסודית כמו שלא ראיתי בשום מקום אחר.
טלפון שלו 0583281401פירוט עבודה
טיפול תקופתי 15,000 ק״מ
הוחלפו פילטרים:החלפת פילטר שמן מנוע
החלפת פילטר אוויר מנוע
החלפת שמן מנוע
החלפת פילטר מזגן (תא נוסעים)
שימון וגירוז צירים ומסילות חלונות
השלמת קליפסים וטפסים חסרים
בוצע שטיפת מנוע להסרת לכלוך מצטבר
נוזלים:
נוזל קירור אינוורטר
נוזל קירור מנוע
🧼 ניקוי מערכות יניקה וחיישנים
ניקוי מצערת (Throttle Body)ניקוי חיישן זרימת אוויר (MAF)
בדיקת חיבורי יניקה וצנרת
בדיקת תגובת מצערת וסרק לאחר ניקוי
לאחר הניקוי – תגובת מנוע חלקה ויציבה.
מערכת EGR (ניקוי יסודי)
פירוק וניקוי מצנן EGRניקוי שסתום EGR
ניקוי צינור EGR
ניקוי סעפת יניקה ומעברי EGR
הרכבה לפי מומנט יצרן
ערכת אטמים מקורית חדשה
-
ברשותי פריוס 2015 שנה וחצי עם 275000קמ די מהר התחלתי להרגיש שהמנוע מרעיש יותר מדי אבל התשובה של המכונאי הייתה “המנוע שלך ברי” עם הזמן זה עבר לרעידות יותר ויותר מטרידות.
במוסך אמרו לי כן זה אי ג’י אר אבל כשזה יחמיר נטפל וגם אז לא בטוח שזה יפטור את הבעייה.
לא הייתי רגוע עד שקיבלתי המלצה על אברך מרכסים בשם בני המתמחה בטויוטה.
הוא אמר לי שאני חייב לעשות ניקוי אי ג’י אר יסודי וזה עולה 3000 שח. (דרך אגב ההמלצה שלו לעשות ניקוי כזה כל 200000 )
לא ידעתי מה לעשות התייעצתי עם חבר שסיפר לי על השיטה של ניקוי ביונים וממה שביררתי זה מועיל רק עם האי ג’י אר לא סתום לגמרי וזה דבר שצריך לעשות בערך כל חצי שנה עד שנה.
הלכתי לעוד מוסך שאמר לי שזה עולה 500 שח ומנקים על ידי הזרקת חומר, ממה שביררתי לא מומלץ כי החומר נשאר בפנים ואי אפשר לייבש בלי לפרק.
בסוף החלטתי ללכת על הטיפול היקר כדי לא לקחת סיכונים.
שלחתי את האוטו והאי ג’י אר שלי היה סתום לגמרי ברמה שבני אמר לי שבסעייתא דישמייא לא נגרם נזק כבד למנוע.
בקיצור הגעתי בזמן בני עשה לי עבודה נפלאה נקיון יסודי והחלפת כל האטמים המנוע חזר להיות שקט התאוצה שלו עלתה והצריכה ירדה.בנוסף היה לי נקישות בהגה והוא תיקן לי ב1500 שח.
אני ממליץ מאוד על בני הוא עושה עבודה יסודית כמו שלא ראיתי בשום מקום אחר.
טלפון שלו 0583281401פירוט עבודה
טיפול תקופתי 15,000 ק״מ
הוחלפו פילטרים:החלפת פילטר שמן מנוע
החלפת פילטר אוויר מנוע
החלפת שמן מנוע
החלפת פילטר מזגן (תא נוסעים)
שימון וגירוז צירים ומסילות חלונות
השלמת קליפסים וטפסים חסרים
בוצע שטיפת מנוע להסרת לכלוך מצטבר
נוזלים:
נוזל קירור אינוורטר
נוזל קירור מנוע
🧼 ניקוי מערכות יניקה וחיישנים
ניקוי מצערת (Throttle Body)ניקוי חיישן זרימת אוויר (MAF)
בדיקת חיבורי יניקה וצנרת
בדיקת תגובת מצערת וסרק לאחר ניקוי
לאחר הניקוי – תגובת מנוע חלקה ויציבה.
מערכת EGR (ניקוי יסודי)
פירוק וניקוי מצנן EGRניקוי שסתום EGR
ניקוי צינור EGR
ניקוי סעפת יניקה ומעברי EGR
הרכבה לפי מומנט יצרן
ערכת אטמים מקורית חדשה
@פריוס-156 וואו חתיכת טיפול ממש מזכיר את הקבלות והטיפול הקפדני של מוסכי טויוטה הטובים מבניהם ,
את המחיר אתה יכול לפרסם של כל חלק שטיפל מה היה העלות? וכן תוך כמה זמן הרכב חזר אליך?