שלט עושה בעיות הוא לא נועל בכלל ופותח לעיתים רחוקות
-
לילה טוב! בעיה א': חבר שלי עשה בצפת אצל קבסה לטיוטה יאריס נעילה ע"י שלט והנעילה מתחילה לקרטע (יש לציין שהבטריה הוחלפה) לא נועל ופותח לעיתים רחוקות השאלה האם הבעיה במגעים או משהו אחר ,שלא נצטרך לעלות ולהשאיר את הרכב וכו'
בעיה ב: דלת אחת הדלת הימנית ליד הנהג לא נסגרת ולא נפתחת גם אם מפתח וגם אם שלט בעיה עוד ממתי שקנו את הרכב האם זה דורש תיקון בעלות יקרה או משהו שאפשר לטפל עצמאית?
אני ישמח אם למומחים יש פתרונות\תשובות
תודה רבה -
@המפותח כתב בשלט עושה בעיות הוא לא נועל בכלל ופותח לעיתים רחוקות:
לילה טוב! בעיה א': חבר שלי עשה בצפת אצל קבסה לטיוטה יאריס נעילה ע"י שלט והנעילה מתחילה לקרטע (יש לציין שהבטריה הוחלפה) לא נועל ופותח לעיתים רחוקות השאלה האם הבעיה במגעים או משהו אחר ,שלא נצטרך לעלות ולהשאיר את הרכב וכו'
אין צורה לדעת ע"י תיאור זה
כדאי לנקות את המגעים ע"י תרסיס ייעודי ולראות האם השתפר המצב -
@המפותח הביה השניה היא לכאורה מגנון הנעילה החשמלי שהלך, לפעמים קצת מורכב להחליף אותו, וגם לקנות אותו לא תמיד תמצא או שהמחיר יהיה מופקע (פעם ביררתי בפירוקיה ודרש 200 לדלת כולל החלפה) הפתרון המצוי הוא מנגנון אוניברסלי (לדוגמה מנגנון נעילה חשמלי אוניברסלי לרכב
) יש עם 2 חוטים או עם חמש.
ייתכן שהבעיה הראשונה נובעת מהבעיה השניה כי מנגנון השלט יושב על מנגנון הנעילה החשמלי וייתכן גם שיש בעיה בהתקנה (אם זה תמיד נועל וכמעט לא פותח) -
@נייטרון-חפשי כתב בשלט עושה בעיות הוא לא נועל בכלל ופותח לעיתים רחוקות:
@המפותח הביה השניה היא לכאורה מגנון הנעילה החשמלי שהלך, לפעמים קצת מורכב להחליף אותו, וגם לקנות אותו לא תמיד תמצא או שהמחיר יהיה מופקע (פעם ביררתי בפירוקיה ודרש 200 לדלת כולל החלפה) הפתרון המצוי הוא מנגנון אוניברסלי (לדוגמה מנגנון נעילה חשמלי אוניברסלי לרכב
) יש עם 2 חוטים או עם חמש.
ייתכן שהבעיה הראשונה נובעת מהבעיה השניה כי מנגנון השלט יושב על מנגנון הנעילה החשמלי וייתכן גם שיש בעיה בהתקנה (אם זה תמיד נועל וכמעט לא פותח)איפה נמצא המערכת נעילה?
הבעיה השנייה זה סיפור ישן לא נראה לי שזה קשור
בקיצור איפה יכול להיות הבעיה בזה שהשלט לא מגיב מגעים\המערכת לא תקינה ?
תודה רבה רבה -
@המפותח את מנגנון השלט כנראה הניחו בדלת ואני סבור שאעפ"כ יכול להיות שהבעיה השניה גרמה, אתה צריך לבדוק את ההתקן האם מקבל מתח והאם נותן מתח כשאתה לוחץ.
לא ענית על זה@נייטרון-חפשי כתב בשלט עושה בעיות הוא לא נועל בכלל ופותח לעיתים רחוקות:
(אם זה תמיד נועל וכמעט לא פותח)