רכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי
-
-
@יאיר-צ אל תשכח שפתחת את השרשור וביקשת רכב נוח ומפנק ועכשיו פתאום אתה אוהב קטנים?
פתח בחבית וסיים בכד
מבחינת דלק אם אתה לא נוסע הרבה אז לא יודע כמה זה השיקול כי בסוף כל הרכבים האלו חסכוניים לכן אם כבר אל תלך על קטן ורובטי אלא על גדול יותר ונורמאלי קצת יותר זו דעתי
אבל אם כן חשוב לך לחסוך את ה50 שקל על דלק בחודשי ואת ה 2000 בקניה אז זה משהו אחר
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמע -
@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
מלחיץ אותי שידחפו לי תיקונים שאני לא מבין בהם
יש איזה פורום רכבים זזזללל? לא זוכר משהו כזה… נראה לי בדיוק בשביל דברים כאלו.
זה בלי סיפורי סבתות:)
לא בדקתי אולי מחר סתם זרקתי משהו שנראה טוב מלמעלה
-
@יאיר-צ אל תשכח שפתחת את השרשור וביקשת רכב נוח ומפנק ועכשיו פתאום אתה אוהב קטנים?
פתח בחבית וסיים בכד
מבחינת דלק אם אתה לא נוסע הרבה אז לא יודע כמה זה השיקול כי בסוף כל הרכבים האלו חסכוניים לכן אם כבר אל תלך על קטן ורובטי אלא על גדול יותר ונורמאלי קצת יותר זו דעתי
אבל אם כן חשוב לך לחסוך את ה50 שקל על דלק בחודשי ואת ה 2000 בקניה אז זה משהו אחר
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמע@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פתח בחבית וסיים בכד
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמעאני מתכוון מבחינת איכות הרכב, מה עדיף לי לקנות שלא אצטרך לראות מוסכים
-
ג גיל העביר נושא זה מ-טיפולים, אחזקה ותקלות
-
@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
פתח בחבית וסיים בכד
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמעאני מתכוון מבחינת איכות הרכב, מה עדיף לי לקנות שלא אצטרך לראות מוסכים
פתח בחבית וסיים בכד
מישו?
-
פתח בחבית וסיים בכד
מישו?
-
@טוסון האמת שאין לי כל כך למה ליסוע, הכול ממש קרוב לי לבית
אני נשוי + ב"ה וחוץ מ2 נסיעות בחודש להורים שגרים במרחק 15 ק"מ בערך לא אמור להיות לי נסיעות קבועות חוץ מאולי סיבובים בעיר…אבל, כמו שאתה יודע כנראה יותר טוב ממני ברגע שיהיה אוטו פתאום אני אגלה כל מיני מקומות שאני ממש אבל ממש חייב ליסוע לשם…
אני מאמין שזה לא כל כך כלכלי השאלה עד כמה ואם זה לא שווה את הפינוק ואת הניסיון
ושוב תודה לכל העוזרים וסליחה שאני לא יכול לעשות לכם לייק כי אין לי מספיק מוניטין…
-
@טוסון כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
@יאיר-צ הסיריון ק”מ מעט גבוה, אבל בבדיקה שתקין נשמע סביר, תבדוק עד מתי יש לה טסט
יש לו עד ה 1/6/26…
שזה עוד ג‘ שבועות
הספייס סטאר, זה אחלה רעיון, אבל תתרחק מהרכב הספציפי שבתמונה, בגלגול הקודם הוא נמכר עקב שלילה, והבעלים ישמעלי
איך אתה יודע את זה, איפה אני מוצאים את המידע?
אתה לא מוצא, אתה מסתכל על השם של המוכר, ועל צורת הכתיבה, ואם יש לך זיכרון חד כמו שלי (@מאיר-ג …) ואתה בדיוק מחפש גם משהו בסגנון (למרות שברי לך שלא תקנה) אז אתה יודע
אטראז‘ וספייס סטור זה אותו רכב, רק שבאטראז׳ אתה מקבל באגז‘ ומחיר מעט יותר נמוך, וחסרון כיוון שהיה בד”כ בליסינג, אבל זה סביר בד”כ
אם אתה באזור הררי, כדאי לשקול רכב חזק יותריש לי באזור עליות אבל בד"כ לא תלולות, סוג של רחוב ר"ע בני ברק+ -, זה בסדר
זה לא נחשב עליה, בתור ילד הייתי עושה את זה באופניים קבוע
אני הייתי תופר רכב מדי פעם, מאותם אלו שלא סיפרו לך על כל ההוצאות
הם גיסים שגרים רחוק, מקסימום אני יכול לקחת מהשווער, אבל אני אצטרך ביטוח
מהשווער תיקח (אני לא מכיר אותו, לפחות לא לפני שתכתוב את השם…), אבל קח בחשבון שפאדיחה מול השווער זה לא נעים… (אבל אולי בגיל 30 זה כבר בסדר, אני צוציק לידך…)
חוצמזה’ כמה נראה לך ברכבים אני אצטרך לשלם על תיקונים ותחזוקה שנתי - כמובן בהערכה גסה (אני מאמין שאוכל להעזר בחברים ומשפחה בשביל טיפולים באופן עצמאי)
אין לי ניסיון
שים בצד 2000 ש”ח, ותקווה שלא תצטרך, חוץ מתחזוקה שוטפת@טוסון כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
מהשווער תיקח (אני לא מכיר אותו, לפחות לא לפני שתכתוב את השם…), אבל קח בחשבון שפאדיחה מול השווער זה לא נעים… (אבל אולי בגיל 30 זה כבר בסדר, אני צוציק לידך…)
אמר לי פעם מישהו מה ההבדל בין חתן לבן? חתן אם עושה תאונה, השווער אומר לו לא נורא הכל בסדר ומרגיע אותו וכו’ - אבל בחיים הוא לא יתן לו את האוטו שוב. בן לעומת זאת, האבא צועק עליו “איך אתה נוהג אתה לא אחראי” וכו’ אבל בתכלס’ ימשיך לתת לו את האוטו…
-
פתח בחבית וסיים בכד
עדיין אפשר לצדד דווקא לכיון הטנטנים האלו משום שאם הנסיעות שלך כל כך קצרות אז זה פחות נורא להיות ברכב קטן רבע שעה למי שישמע@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
שפתחת את השרשור וביקשת רכב נוח ומפנק ועכשיו פתאום אתה אוהב קטנים?
כשהראש כולל שלי קנה I20 והוא גבוה, הייתי בטוח שתוך חודש הוא מעיף אותה, עד שנסעתי בה בעצמי. לנהג היא נוחה ומפנקת. אם רוב הנסיעות הם ללא משפחה, החיסכון בדלק זה שיקול חשוב.
-
מבחינת איכות הרכב, מה עדיף לי לקנות שלא אצטרך לראות מוסכים
אטראז’
אם אתה אוהב קטנים בדווקא אז ספייס סטאר שזה ברעיון אטראז’@מאיר-ג כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
אטראז’
אם אתה אוהב קטנים בדווקא אז ספייס סטאר שזה ברעיון אטראז’ואיך דייהטסו סיריון לעומתם?
-
אטראז’
אם אתה אוהב קטנים בדווקא אז ספייס סטאר שזה ברעיון אטראז’ואיך דייהטסו סיריון לעומתם?
-
@מאיר-ג וזה בלי סיפורי סבתות:)
https://.yad2.co.il/vehicles/item/diy730fy?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&pagination=1@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
@מאיר-ג וזה בלי סיפורי סבתות:)
https://.yad2.co.il/vehicles/item/diy730fy?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&pagination=1שלא יהיה חלילה לפני עיוור, פיג׳ו 301 אתה יכול להסתכל רק ורק על מנוע 1.6 ובשום אופן לא על מנוע 1.2
-
@יאיר-צ אטראז עדיף מבחינת מרחב וגם יותר חסכוני
@טוסון יש בזה שנתונים מומלצים יותר ופחות?
אני רואה פה אחד שכתוב ארץ יצור תאילנד, זה הגיוני?@יאיר-צ כתב ברכב מומלץ לנהג חדש אוטומטי:
נראה לי שבסוף 2014 או תחילת 15 נוסף מובילאיי ועוד משהו, אבל גם לפני זה בסדר
אני רואה פה אחד שכתוב ארץ יצור תאילנד, זה הגיוני?
כן, זו הארץ ייצור שלו
צריך לבדוק שהוא לא קרוע כמובן -
נראה לי שבסוף 2014 או תחילת 15 נוסף מובילאיי ועוד משהו, אבל גם לפני זה בסדר
אני רואה פה אחד שכתוב ארץ יצור תאילנד, זה הגיוני?
כן, זו הארץ ייצור שלו
צריך לבדוק שהוא לא קרוע כמובן -
@יאיר-צ לא יודע
עד 200 זה ודאי בסדר, יותר מזה רק אם מחיר משמעותי נמוך
אבל אני לא בדיוק מכיר את השוק והק”מ המדוייקים