טויוטה אוונסיס 2014
-
-
כדאי שתפרט את המספר תקלה
-
כדאי שתפרט את המספר תקלה
@יצחק-רשטונ
כנראה וואלומטיק
אבל תגיד מה המס תקלה -
אני מצרף צילום מסך של בדיקת המחשב.
אין לי מושג מה זה אומר - אם מישהו יודע אשמח שתפרטו על מנת שלא יעבדו עליי…
@אאמממ כתב בטויוטה אוונסיס 2014:
אני מצרף צילום מסך של בדיקת המחשב.
אין לי מושג מה זה אומר - אם מישהו יודע אשמח שתפרטו על מנת שלא יעבדו עליי…
אני לא נביא אבל לצערך צדקתי
-
שלום לכולם, רציתי לעדכן. בחסדי ה’ היום הייתי במוסך מורשה של טויוטא בנתניה. קיבל אותו המנהל אורן, ביצע בדיקה ועשה כיול למערכת כולל לימוד למחשב הרכב. בסיכום ביצע בדיקה ממוחשבת למצבר ונמצאה התקלה.
המצבר זקוק להחלפה במיידי - למרות שלא הייתה כל תקלה שנראית לעין הרכב מניע רגיל וכו’.
תודה לבורא עולם
המסקנה - לא לרוץ ישר להחלפת חלקים אלא להתייעץ כולל עם אנשים בפורום וכך לחסוך הוצאות מיותרות. תודה לכל המשיבים. -
שלום לכולם, רציתי לעדכן. בחסדי ה’ היום הייתי במוסך מורשה של טויוטא בנתניה. קיבל אותו המנהל אורן, ביצע בדיקה ועשה כיול למערכת כולל לימוד למחשב הרכב. בסיכום ביצע בדיקה ממוחשבת למצבר ונמצאה התקלה.
המצבר זקוק להחלפה במיידי - למרות שלא הייתה כל תקלה שנראית לעין הרכב מניע רגיל וכו’.
תודה לבורא עולם
המסקנה - לא לרוץ ישר להחלפת חלקים אלא להתייעץ כולל עם אנשים בפורום וכך לחסוך הוצאות מיותרות. תודה לכל המשיבים.@אאמממ כתב בטויוטה אוונסיס 2014:
תודה לבורא עולם
המסקנה - לא לרוץ ישר להחלפת חלקים אלא להתייעץ כולל עם אנשים בפורום וכך לחסוך הוצאות מיותרות. תודה לכל המשיבים.צר לי אבל היות וכתבת שהמסקנה להתייעץ עם חברי הפורום אז מצבר אולי היית צריך ואולי לא אבל התקלה בוואלומאטיק תחזור לך כי לא עוזר לה איפוס .
זה רק פלסטר זמני .
כמו שכתבתי למעלה אני לא נביא אבל עדיין כמו שכתבת אין חכם כבעל הנסיוןבהצלחה ותתפלל שאני לא צודק בחכמה שלי
-
@אאמממ כתב בטויוטה אוונסיס 2014:
תודה לבורא עולם
המסקנה - לא לרוץ ישר להחלפת חלקים אלא להתייעץ כולל עם אנשים בפורום וכך לחסוך הוצאות מיותרות. תודה לכל המשיבים.צר לי אבל היות וכתבת שהמסקנה להתייעץ עם חברי הפורום אז מצבר אולי היית צריך ואולי לא אבל התקלה בוואלומאטיק תחזור לך כי לא עוזר לה איפוס .
זה רק פלסטר זמני .
כמו שכתבתי למעלה אני לא נביא אבל עדיין כמו שכתבת אין חכם כבעל הנסיוןבהצלחה ותתפלל שאני לא צודק בחכמה שלי
@הכל-בעזרת-השם
מבאס -
@הכל-בעזרת-השם
מבאס