לסיים עם העושק
-
הנה קם ישראלי אחד (https://cars.walla.co.il/item/3837080) שהחליט שהוא לא יהיה עייף מידי בשביל לריב ולא בא לו לשלם שוב ושוב ושוב בשביל אולי לקבל את הרשיון שמגיע לו בלאוו הכי ממזמן "והצליח לקבל רשיון במדינת ישראל ‘המתוקנת’ "… (משרד הרישוי מעריכים
) האא וגם פיצוי נחמד…אני עם כמעט 5 שנים עם רשיון ומעולם לא החזקתי ביד את הרשיון שלי
כמוני יש עוד רבים. וודאי רבים ששלמו פעמיים אם לא יותר ועדיין הדפוס באמצע לערבב את הצבעים…
אולי זה משהו אפשרי להתאגד לתביעה גדולה בשביל לסיים את העושק הזה
ובעקבות הפסיקה זה הזדמנות לעשות זאת ביותר קלות.תגובות חברים…
-
הנה קם ישראלי אחד (https://cars.walla.co.il/item/3837080) שהחליט שהוא לא יהיה עייף מידי בשביל לריב ולא בא לו לשלם שוב ושוב ושוב בשביל אולי לקבל את הרשיון שמגיע לו בלאוו הכי ממזמן "והצליח לקבל רשיון במדינת ישראל ‘המתוקנת’ "… (משרד הרישוי מעריכים
) האא וגם פיצוי נחמד…אני עם כמעט 5 שנים עם רשיון ומעולם לא החזקתי ביד את הרשיון שלי
כמוני יש עוד רבים. וודאי רבים ששלמו פעמיים אם לא יותר ועדיין הדפוס באמצע לערבב את הצבעים…
אולי זה משהו אפשרי להתאגד לתביעה גדולה בשביל לסיים את העושק הזה
ובעקבות הפסיקה זה הזדמנות לעשות זאת ביותר קלות.תגובות חברים…
-
@בור-סיד כמו שכבר כתבו לא תמיד זה עוזר וחוץ מזה זה ממש לא מתוקן שצריך לפנות למקר המדינה בשביל זה הרעיון הוא שלא יהיו צריכים לפנות לאף אחד אלא פשוט לקבל את מה שמגיע לנו… כמה פשוט…
חוץ מזה יפה שאתה יודע את זה וכמה לא יודעים ומשלמים שוב ושוב@מאיר-ג בזמנו כשהכרטיס לא הגיע, פניתי למשרד התחבורה בטלפון ואמרו לי שהכרטיס לא הונפק מסיבה לא ידועה ולכן אני צריך לשלם שוב כדי שינפיקו חדש. הלכתי פיזית למשרד (הייתי באזור. זה לא הכסף, על הפרנציפ, שיגע אותי ההתנהלות הלא נורמלית הזו) ושאלתי, אם המחדל הוא שלכם למה אני צריך לשלם שוב, ומי אמר שעכשיו זה כן יסתדר, אם אתם לא יודעים מה היתה הבעיה. לא עזר כלום, אותה תשובה, אין לי איך לעזור לך, כדי להתחיל את התהליך שוב אני חייבת תשלום… ראש קטן.
עובדי מדינה כפשוטו…
ברגע שפניתי מבקר המדינה הכל השתנה, פנו אליי, דאגו לוודא שאני מרוצה, ימות המשיח… -
@בור-סיד כמו שכבר כתבו לא תמיד זה עוזר וחוץ מזה זה ממש לא מתוקן שצריך לפנות למקר המדינה בשביל זה הרעיון הוא שלא יהיו צריכים לפנות לאף אחד אלא פשוט לקבל את מה שמגיע לנו… כמה פשוט…
חוץ מזה יפה שאתה יודע את זה וכמה לא יודעים ומשלמים שוב ושוב@מאיר-ג כתב בלסיים עם העושק:
זה ממש לא מתוקן שצריך לפנות למקר המדינה בשביל זה הרעיון הוא שלא יהיו צריכים לפנות לאף אחד אלא פשוט לקבל את מה שמגיע לנו…
אני מאמין שברגע שמבקר המדינה יהיה מפוצץ בתלונות על זה הוא יטפל בזה בלי לחכות לתלונות
נראה לי זה הדרך הכי קלה בשבילך לקבל רישיון -
@מאיר-ג בזמנו כשהכרטיס לא הגיע, פניתי למשרד התחבורה בטלפון ואמרו לי שהכרטיס לא הונפק מסיבה לא ידועה ולכן אני צריך לשלם שוב כדי שינפיקו חדש. הלכתי פיזית למשרד (הייתי באזור. זה לא הכסף, על הפרנציפ, שיגע אותי ההתנהלות הלא נורמלית הזו) ושאלתי, אם המחדל הוא שלכם למה אני צריך לשלם שוב, ומי אמר שעכשיו זה כן יסתדר, אם אתם לא יודעים מה היתה הבעיה. לא עזר כלום, אותה תשובה, אין לי איך לעזור לך, כדי להתחיל את התהליך שוב אני חייבת תשלום… ראש קטן.
עובדי מדינה כפשוטו…
ברגע שפניתי מבקר המדינה הכל השתנה, פנו אליי, דאגו לוודא שאני מרוצה, ימות המשיח… -
-
להערכתי זה ברדק שקשור לדפוס בארי שעלה באש בשמחת תורה ה’'י
-
@חיים-Y0737 לא קשור
אני סיימתי את הנהג חדש ישר אחרי שמחת תורה ואחרי חודשיים הרשיון היה אצלי בבית -
@חיים-Y0737 לא קשור
זה היה המצב גם לפני שמחת תורה
ואגב הדפוס בבארי לא נשרף (הוא שומר שבת)
)