ייעוץ בקניית רכב
-
@שלמה-א-0
הבנתי ממנו שהוא קנה מהליסינג הוא יד01 וזה הכוונה יד 2 לא היה בהשכרה הוא התכוון לליסינג… -
דיברתי עם הבן אדם…הרכב אצלו בערך 3 שנים היה ליסינג יחיד …נסיעות משולבות בתוך העיר ובחוץ…
נשמע אמין יש לו תיעוד על כל הטיפולים…ברקסים וצמיגים חדשים…ויש עוד מה לרדת במחיר עוד לפני בדיקה…
רציתי לשאול אני לא כל כך מבין בתחום זה הרכב הראשון שאני קונה מבן אדם חיצוני…מה עוד אפשר לבדוק ברכב מהסוג הזה? ללכת למכון? והאם המחיר נשמע סביר לרכב כזה?

-
@זה-לזה אני חושב תיקח לבדיקה ואם תקין תנסה להוריד ותלך על זה… אבל הכי חשוב שתהיה בטוח בעצמך, גם אם אתה הולך עליו וגם אם לא, אחרי זה יש התלבטויות מעצבנות…
אבל הכי הכי חשוב שיהיה לך בהצלחה!!!@אריאל-קמחי
מסכים איתך אני כבר תקופהה מחפש ואני לא יודע מה כדאי לי ואיזה רכב…לדעתי קשה קניית רכבו של אדם כקריעת נהר גינאי ודוק… -
@אריאל-קמחי
מסכים איתך אני כבר תקופהה מחפש ואני לא יודע מה כדאי לי ואיזה רכב…לדעתי קשה קניית רכבו של אדם כקריעת נהר גינאי ודוק… -
תבדוק טוב שהת’‘ז שלו תואם לרשיון, בת חפר זה באיזור נתניה וד’'ל…
-
אז זהו שהספק העיקרי שלי זה הייבריד ואז זה פריוס או מרכב גבוה שזה חשוב לי ואז זה הטוסון …הנקודה היא שרוב ככל הנסיעות הם בתוך העיר אז בזה אני מספוק קשות…
מבחינם רכבים אלו ה 2 אין לי עוד ספק
נשאר רק הפחד מלקנות רכב מכל סוג שהוא כי אין לי הבנה בתחום בכלל -
אז זהו שהספק העיקרי שלי זה הייבריד ואז זה פריוס או מרכב גבוה שזה חשוב לי ואז זה הטוסון …הנקודה היא שרוב ככל הנסיעות הם בתוך העיר אז בזה אני מספוק קשות…
נשאר רק הפחד מלקנות רכב מכל סוג שהוא כי אין לי הבנה בתחום בכלל@זה-לזה כתב בייעוץ בקניית רכב:
או מרכב גבוה שזה חשוב לי ואז זה הטוסון
אם זה חשוב לך ויש לך תקציב (ראיתי 77K- אולי תוסיף קצת…) אז יש לך את ראב 4 הדגם הישן שהוא גם היברידי וגם מרכב גבוה וגם טויוטה וגם מנוע הרבה יותר חזק וגם וגם וגם…
בהצלחה!! -
@זה-לזה כתב בייעוץ בקניית רכב:
או מרכב גבוה שזה חשוב לי ואז זה הטוסון
אם זה חשוב לך ויש לך תקציב (ראיתי 77K- אולי תוסיף קצת…) אז יש לך את ראב 4 הדגם הישן שהוא גם היברידי וגם מרכב גבוה וגם טויוטה וגם מנוע הרבה יותר חזק וגם וגם וגם…
בהצלחה!!@אריאל-קמחי
תודה אחשוב על הכיון…(אין לי אפשרות ללייק…) -
@אריאל-קמחי
תודה אחשוב על הכיון…(אין לי אפשרות ללייק…) -
נשאר רק הפחד מלקנות רכב מכל סוג שהוא כי אין לי הבנה בתחום בכלל@זה-לזה שאלה מפתיעה:
חשמלי בא בחשבון?
אתה יכול לקנות במחיר הזה ג׳ילי גאומטרי סי בן שלוש עם 50.000 ק״מ, עם טווח של 400 ק״מ.
גם גבוה וגם נוסע בחינם (אם אתה טוען בבית כ-10 אגורות לק״מ).לא נראה לי שתהיה לו ירידת ערך יותר גדולה מהטוסון, וגם אם כן אתה מכסה את זה במחיר העצום של הדלק שחסכת.