רעש מקשקאי
-
נשמע כמו משהו בטורבו, האם סחב עליות חלש יותר? לרכבי רנו ניסאן יש כידוע מחלה ב’‘צינור טורבו’’
@חיים-Y0737 הייתי על מצב חסכוני (גם הרכב וגם הנהג
️) אבל לא נראה לי הוא די חזק -
חזרתי עכשיו מאזור הצפון ונסעתי עם ניסאן קשקאי 2020 1.3 טורובו וראיתי קפיצות קטנות של הסלד בנסיעה והיה גם רעש כמו של מאורר ופפפפפ כל קפיצה
היית שמח לשמוע מה זה אומר?
תודה רבה@הבל-הבלים-הכל אגב אחרי שכיבתי את הרכב המאוורר עבד זה תקין??
-
אהה, אם המאוורר עבד לאחר כיבוי הרכב יש לי נסיון בזה!!
היה לי פעם אופל אסטרה שהיה ככה בדיוק ולבסוף הלך מנוע עקב נזילת מים!! מה שקורה זה שיש התחממות, והמאוורר מתאמץ לקרר גם לאחר כיבוי
בדיקה רצינית לרדיאטור ולראש המנוע דחוף!!!
ברכב מודרני תמיד יראה לך המחוג 90 גם אם באמת זה 110… -
היה לי פעם אופל אסטרה שהיה ככה בדיוק ולבסוף הלך מנוע עקב נזילת מים!! מה שקורה זה שיש התחממות, והמאוורר מתאמץ לקרר גם לאחר כיבוי
ברכב מודרני תמיד יראה לך המחוג 90 גם אם באמת זה 110…@חיים-Y0737 ואוו תודה
-
תבדוק מהר, אני נסעתי ככה חודשיים התעלמתי מהמאוורר שדולק לאחר כיבוי (ה GPT יכול לקשקש על בעיה בנגד מאוורר, אבל בדר’'כ המאוורר תקין והמנוע הרותח הוא זה שזועק לעזרה) ועד היום אני מלקק את פצעיי הכלכליים מהנזק, גם זו לטובה.
נס ששאלת בזמן
אגב אצלי לא איתרו נזילה והתברר שזה היה מפקק בלוק מנוע שברח מים משם (לא קל להגיע אליו) נקווה שאצלך זה רק צינור או משהו זול -
ברכב מודרני תמיד יראה לך המחוג 90 גם אם באמת זה 110…@חיים-Y0737 אגב היה לו בוצה במנוע ועשיתי ניקוי ופלאשים ופתח שם ואמר לי לבוא אליו אחרי 1000 קמ שיעשה עוד איזה ניקוי שיצא טוב ואני אמור לחזור אליו קשור?
-
יכול להיות שמשהו במעברים נסתם
-
יכול להיות שמשהו במעברים נסתם
@חיים-Y0737 מה הכוונה?
והאם הדיאגנוזה שלך מסבירה את הקפיצות הקטנות בסלד? -
יש מצב
אני רק אומר שתבדוק דחוף שהנזק לא יהיה יותר גדול -
חזרתי עכשיו מאזור הצפון ונסעתי עם ניסאן קשקאי 2020 1.3 טורובו וראיתי קפיצות קטנות של הסלד בנסיעה והיה גם רעש כמו של מאורר ופפפפפ כל קפיצה
היית שמח לשמוע מה זה אומר?
תודה רבהאולי ר’ @גיל ידע לכוון אותך .