טויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד
-
@מיישה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה אני מתקין את המערכת עכשיו אתה יודע לומר איזה הגדרה אמורה להתאים לקנבס הזה?
שלחתי לך הודעה במתמחים שלמה.על קנבס דבר עם @מוטי-ברנד
דיברנו כבר הרבה בטלפון כרגע בסוף לא היה לו אינטרנט אז הוא לא גמר לנסות את כל האופציות גם כי אין שם את ההגדרה הספציפית שהוא קיבל עם הקנבס
אולי תשאל את המוכר מה צריך להגדיר שם -
המונים מחכים בקוצר רוח לחדשות.....
בינתיים הם שומעים מוזיקה באוזניות -
@נייטרון-חפשי כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
המונים מחכים בקוצר רוח לחדשות.....
בינתיים הם שומעים מוזיקה באוזניותהמשך יבוא...
הבעיה העיקרית זה אינטרנט פרוץ כי לא הצלחתי עם נטפרי, מי שכן השגתי יש להם הוטחבריה יש כאן מישהו שיכול דרך הקישור לזהות איך מגדירים את הקנבס?
-
טוב, הפנאל מורכב, אך לא יושב כ''כ אפס. מבחינת התקנה היה צריך לשבור חלק מהפאנל,
קרדיט ענק לחבר שלי אריאל שעשה בפועל את הפירוק וההרכבה של העסק. (הייתי טרוד בענייני הברית לבננו החדש והיקר) כ''כ תודה ל @מוטי-ברנד על הטיפים והאוזן קשבת תוך כדי
למעיישה כשהצטרפתי לקראת סוף ההרכבה ניסנו לעדכן את הקנבס, לא כ''כ הצלחתי כי לא היה כתוב פריוס בעברית ולא היה רשום את החברה של הקנבס. היום המוכר אמר לי איזה הגדרה לעשות בפועל, הגדרתי קיבלתי את האפליקציה של החיווי היברידי ושל המזגן אבל מה הם לא עובדים. לא קורה כלום ולא מראה שינוי גם כשמדליקים את המזגן מההגה מה אתם מציעים לעשות? אולי @אליהו שאמר שהתקין פעם דבר כזה?
@מיישה אתה בטוח שזה מתאים לפריוס בארץ? עכשיו אני שם לב שבתמונה זה הגה צד ימין ומיועד לפריוס דגם XW20 בארץ זה NHW20L-AHEEBWזה אותו דבר או לא? -
הייתי טרוד בענייני הברית לבננו החדש והיקר
עזוב פריוס ופאנלים זה הדבר האמיתי עוד יהודי בעם ישראל (ואתה אומר את זה בדרך אגב כאילו זה נושא שמדובר ונטחן - מה רק אני לא יודע?) אני לא יודע כתובת בשביל לשים צ'ק לברית (ולאדם מיוחד כמוך זה מגיע) אבל מאחל המון מזל''ט מכל הלב
תזכו לגדלו וכו'
🎁🎁🎁 -
@מיישה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@שלמה
מזל טוב חם ולבבי, כנ"ל תביא כתובת לצ'ק.
אני לא אמרתי שזה מתאים, אמרתי ששלחתי את כל התמונות וכו' למוכר, והוא היחיד שאמר לי שזה מתאים, ווידאתי שוב ושוב, והוא ממש דבק בטענתו.הכל טוב נחכה ונראה מה הוא יגיד הוא ביקש ממני תמונות של החיבורים והוא ישלח למהנדס, החשש שלי הוא אם זה לא באמת מתאים לפריוס של הארץ יהיה לו איך להתנער
-
@פריוסס כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
היום הגיע הקנבס עובד המיזוג אויר ועובד החיווי של ההיביריד מצב הסוללה ואם המנוע מטעין וכו' אבל אני לא יודע איך רואים צריכה ממוצעת של הדלק וכו'
מי שיודע אשמחאפשר תמונות וקישור למוצר שקנית?
מה עשית בהתקנה אולי אני פספסתי משהו
עם איזה מסך אתה משתמש? -
@פריוסס כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
היום הגיע הקנבס עובד המיזוג אויר ועובד החיווי של ההיביריד מצב הסוללה ואם המנוע מטעין וכו' אבל אני לא יודע איך רואים צריכה ממוצעת של הדלק וכו'
מי שיודע אשמח@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
מה עשית בהתקנה אולי אני פספסתי משהו
טוב סיכום העניין:
@פריוסס כתב שהוא הצליח ושהכל עובד למעט קריאת נתוני צריכת הדלק וכדו' (אתייחס לזה תיכף) התקשרתי איליו ושוחחנו בפלאפון על העניין, נמצא שיש כמה חיבורי שקע/תקע שלא מתחברים לכלום בחלל ההתקנה באיזור הרדיו או המסך העליון, למעשה התברר שאחד מהחיבורים הללו צריך להתחבר לשקע הOBD.
אז לכל בעלי הפריוס דור 2, מתקינים יקרים, ושאר סקרנים אתם יכולים לרכוש את הפאנל הנ''ל זה משתלם למקרה שהמסך העליון לא עובד והעלות לתיקונו באיזור 300 ש''ח אז יחד עם השימושיות של התקנה כזו הרווחנו מולטימדיהלעניין השאלה של @פריוסס חשבתי כך:
הרי החיבור הנזכר כולל שתי חוטים בלבד. אולי ותשתפו אותי אם זה יכול להזיק, אפשר לחבר את החוטים פיזית למאחורי שקע הOBD ,
להשים רכיב OBD קבוע (בשקע הOBD) לחבר אותו עם בלוטוס למערכת וככה לראות את הנתונים של צריכת הדלק
או והשאלה מופנית לאלופי הקנבס דכאן אולי יש אפליקציה שאנחנו לא שמים לב אליה? שהיא אמורה להראות את הנתונים האלו? כי הם דברים שישנם במסך המקורי (העליון)תודה לכל המסייעים (לי על פתיחת הפוסט) @מיישה על הקישור העליון @מוטי-ברנד על העזרה והאוזן קשבת בכל שאלה @אליהו שאמר שעשה זאת ונתן לי את הביטחון 'ללכת על זה' וכן ל @אני-אני-אני @נייטרון-חפשי @טכנולוג לחבר שלי דוד על שהיה מוכן לנסות את כל הברדק הזה ואחרון חביב לאריאל שעשה את עבודת ההתקנה! -
אפשר תמונות וקישור למוצר שקנית?
מחיר כולל משלוח
זה מחיר ללא משלוח אם מזמינים ממנו מערכת אז המשלוח חינם אני שילמתי 27 דולר על המשלוח@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
עם איזה מסך אתה משתמש?
הכיזול היה אמור לעלות עם הפנל 300 שח אבל בגלל שהוא איחר אז לא עלה לי כלום
-
@נייטרון-חפשי כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@פריוסס אתה מדבר על המוצר שקישרת לעיל?
כן
-
-
@אליהו כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
כמובן לפני שאתה מתעסק שמה עם החוטים לנתק מצבר שחס ושלום לא יהיה לך קצר
את החיבור obd שעובד על בלוטוס אין שום בעיה לחבר הוא לא מתחבר למסך בצורה חוטית אלא באלחוטי.השאלה אם זה לא יקצר את המחשב כשהחוטים יהיו מחוברים ובנוסף OBD מחובר
יש לך קישור לרכיב OBD בלוטוס מוצלח? -
צריך לשים לב יש שתי חיבורים זהים אחד שמתחבר לOBD והשני היה לכאורה אמור להתחבר לקבל ויש אותו בתוך הערכה (כנראה אמור להיות למי שמתקין את המולטימדיה במקום של הרדיו המקורי אבל מי שמשאיר את המקורי כנראה שלא צריך את הקבל) אבל אם מחברים אותו זה מבטל את השליטה במזגן ולכן הוא צריך להישאר ריק
@אליהו כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה פירט את העניין בהרחבה כאן
או לקנות 68r