טויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד
-
@שלמה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה תודה בקשר לנתוני הרכב לחץ אויר שמן צריכת דלק ונורות האזהרה וכל מה שיש במסך הזה יופיעו הדברים?
זה רכב של חבר אם הוא ירצה אתקין לו ואעדכן אותך (זה מדהים שיש את כל זה ברכב ישן טויוטה תמיד הצטיינו בלייצר חלליות)זה בדיוק מה שאני מסתפק, אשמח שתעדכן אותי.
-
@מוטי-ברנד דיברתי כאן אם @מיישה להתקין כזו אופציה של מולטימדיה לפריוס דור 2 החשש היה שמזגן אפשר להפעיל מהמערכת החדשה שאלה מה עם החיווי ההיברידי ? נורות אזהרה נתוני רכב וכל מה שיש במסך הזה
לפי מה שאני מבין ממך בשרשור הזה זה תלוי בהגדרה של הקנבס תוכל בבקשה להחכים אותנו בהקשר הזה?
מיי פרנד ממש רוצה לעשות את זה רק שהוא מפחד לשלם מחיר גבוה על משהו שלא בהכרח יחליף את המסך במלואוכמו שכתבתי לעייל המסך העליון אצלו עכשיו לא עובד הוא צריך להחליף אותו והוא גם רצה מולטימדיה אז אם כבר אז כבר תודה
-
@שלמה
כמו שאני מבין המערכת הנ"ל מתחברת גם למערכת התחתונה ע"י הוספת מתאם ובעצם הכל מסתנכרן כך שתוכל לשלוט במולטימדיה דרך היחידה הקיימת ו99 אחוז שיופיע לך כל הנתונים
יכול להיות שאני טועה כך נראה לי
פה מסבירים פחות או יותר לא הכי הבנתי
https://he.aliexpress.com/item/1005004387985425.html? -
@מוטי-ברנד דיברתי כאן אם @מיישה להתקין כזו אופציה של מולטימדיה לפריוס דור 2 החשש היה שמזגן אפשר להפעיל מהמערכת החדשה שאלה מה עם החיווי ההיברידי ? נורות אזהרה נתוני רכב וכל מה שיש במסך הזה
לפי מה שאני מבין ממך בשרשור הזה זה תלוי בהגדרה של הקנבס תוכל בבקשה להחכים אותנו בהקשר הזה?
מיי פרנד ממש רוצה לעשות את זה רק שהוא מפחד לשלם מחיר גבוה על משהו שלא בהכרח יחליף את המסך במלואוכמו שכתבתי לעייל המסך העליון אצלו עכשיו לא עובד הוא צריך להחליף אותו והוא גם רצה מולטימדיה אז אם כבר אז כבר תודה
אני ביחד איתו מחכים לשפן נסיון שישים כזה מסך עם קנבס מיוחד שעולה בערך איזה 200 שקל כדי לדעת להמליץ
כרגע אין לי מידע על זה
מה שכן אני יכול להגיד שזה לא דומה לפריוס פלוס עם קנבס שם אני לא יכול להעלות את המעלות אני רק רואה את זה אבל פה אני חייב שיהיה אפשר להעלות ומסתבר שעם הקנבס המיוחד אפשר -
@מיישה
מאחר ויצא לי להתקין מערכת כזאתי הייתי רוצה לחלוק איתכם
מבחינת המסך של המזגן מקבלים את כל הנתונים שהיו
מבחינת הנתונים ההיברידים יש מסך שדרכו אפשר לראות כמה אחוזי סוללה יש ואת זרימת החשמל אך את צריכה את הדלק באופן יחסי למרחק לא ניתן לראות.
נ.ב. יש שמה הרבה חוטים וזאת מערכת קצת מורכבת להתקנה. -
@אליהו כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה
מאחר ויצא לי להתקין מערכת כזאתי הייתי רוצה לחלוק איתכם
מבחינת המסך של המזגן מקבלים את כל הנתונים שהיו
מבחינת הנתונים ההיברידים יש מסך שדרכו אפשר לראות כמה אחוזי סוללה יש ואת זרימת החשמל אך את צריכה את הדלק באופן יחסי למרחק לא ניתן לראות.
נ.ב. יש שמה הרבה חוטים וזאת מערכת קצת מורכבת להתקנה.אתה מדבר על הקישור הזה ספציפית?
https://www.aliexpress.com/item/1005006132063954.html -
תודה לכל המשיבים!
@מוטי-ברנד @מיישה @אליהו או כל אחד מהחברים כאן אתם מכירים את המערכת ש @אני-אני-אני העלה כאן? את החברה?
לדעתי עדיף משהו יעודי לפריוס למרות שזה 300 שקל יותר ממערכת ופאנל בנפרד -
תודה לכל המשיבים!
@מוטי-ברנד @מיישה @אליהו או כל אחד מהחברים כאן אתם מכירים את המערכת ש@אני-אני-אני העלה כאן? את החברה?
לדעתי עדיף משהו יעודי לפריוס למרות שזה 300 שקל יותר ממערכת ופאנל בנפרדתוודא אם המוכר קודם שזה כולל קנבס יכול להיות שזה כולל במחיר הזה
-
אתם מכירים את המערכת ש @אני-אני-אני העלה כאן?
סתם נתתי קישור למקום שרואים שם את הכבלים בצורה טובה ולכאורה אפשר לראות שזה מתחבר ג"כ למערכת למטה
-
@מוטי-ברנד השאלה אם זו לא תהיה בעיה להגדיר את הקנבס במערכת הזו ואם 2RAM 32ROM עם 8 ליבות לא תקרוס עם עומס הנתונים הזה
והאם משהו מזהה חברה נורמלית בין המערכות שנמכרות קומפלט בסיפור הזהשאלתי את רוב המוכרים, יש להם קנבס שמתואם לבריוס בארה"ב ששונה מהותית מהפריוס בישראל.