טויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד
-
@א-ד-מ כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה
לא,
אני לא רוצה להחליף ךמולטימדיה,
אני רוצה שיהיה כמו המקורי,
רק שהמסך אצלי עובד, גם הטאצ, רק יש כתם שביום מפריע מאוד, ביללה הרבה יותר טוב.
אז התהליך זה החלפת מסך שהבאת לעיל? פלוס החלפת טאצ למסך החדש? ואז התקנה של הכל?אם אתה רוצה כמו המקורי תעשה בדיוק כמו המדריך הזה.
https://mitmachim.top/topic/56246/מדריך-קצרצר-חידוש-מסך-לטויוטה-פריוס-עד-2009-במקום-ההוא-שלא-רואים-כלום?_=1732634229659 -
@יצחק-781178 אני קניתי כמה והטאצ’ היה תקין.
-
@נייטרון-חפשי כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@יצחק-781178 אני קניתי כמה והטאצ’ היה תקין.
תביא קישור
-
בזה לא היה בעיות בטאצ’ בכלל?
גם לא אחרי קיץ שלם? -
@מיישה לא יודע מה אחרי זמן אבל בהתקנה זה עבד מעולה
נו, זה מה שהיה לי עם השני, אחרי שבוע של קיץ התחיל לגמגם.
-
@יצחק-781178 כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
@מיישה ראשית שאפו על המדריך המפורט! אני גם עם מסך וטאצ’ שעובדים אבל לא רואים טוב ביום כי המסך שרוף. עברתי על המדריך, חייבים להזמין את המסך והטאצ’ כיחידה + טאצ’ בנפרד כדי להחליף את הטאצ’ ביחידה החדשה ?
מה יצא בסוך האם אפשר להחליף את המסך המרכזי במסך מוטלמדיה?
המסך שלי נדפק לגמרי ואני ורצה להחליף אותו
יש מישהו שעושה את זה ועובד לו טוב? תודה.
@נייטרון-חפשי @מיישה @שלמה -
@עמוד-ענן כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
מה יצא בסוך האם אפשר להחליף את המסך המרכזי במסך מוטלמדיה?
המסך שלי נדפק לגמרי ואני ורצה להחליף אותו
יש מישהו שעושה את זה ועובד לו טוב? תודה.אם אתה מתכוון להחליף את המסך העליון שנהיה שחור, ולשים במקומו מסך מולטימדיה, חד משמעית כן.
צריך לדעת שזה הרבה עבודה והרבה חיבורים, וכן צריכים להגדיר את הקנבס כמו שצריך.
אבל התוצאה מרשימה בהחלט -
@נייטרון-חפשי הבעיה שאין לי תמונות, ומדריך לא מצולם במקרה הזה מאוד יבלבל אבל אני בלנ’‘ד אנסה לראות מה אפשר לעשות.
מבחינת מחיר מולטימדיה (במחיר גס) תעלה 600 ש’‘ח ולתקן את המסך עליון כ300 שייח (אתה יודע את המחיר).
בהתקנה כזו הפאנל כבלים וקנבס עולה יחד עם המערכת גם כן 800-900 ש’'ח
עבודה: הוא יצטרך לפרק פלסטיקה בשניהם, ולבחירתו האם הוא עובד על המסך של החיווי ההיברידי או שהוא עובד על לחבר חיווט של הפנאל עליון (למולטימדיה, לקונקטורים שמגיעים לרכב, לרדיו דיסק התחתון, עוד צמה שמתחברת לשקע OBD, מלבד כל הGPS אנטנות מצלמה מיקרופון מגירת סים) -
@שלמה הנקודה היא שאנשים חוששים לעשות את זה בגלל הנסיון הלא מוצלח של קודמיהם (@אליהו למשל) וכל הבלבול בין הדגם האמריקאי לשלנו (בגלל זה הרי אנחנו לא יכולים להזמין מפתחות מעלי…).
אני חושב שמדריך מסודר שיתחיל מ-מה צריך לקנות ויכלול הסברים מילוליים לאן ואיך לחבר (אפילו בלי פירוט של פירוק הפלסטיקה שאת זה אפשר לקשר למדריך הזה) יאפשר לאנשים רבים ליהנות מהשדרוג.
ושיהיה בנושא חדש, אחרת אנשים לא ימצאו את זה כשירצו להתקין (המידע נמצא במפוזר גם עכשיו, ובזכותך). -
@עמוד-ענן ואאאוו שאלה טובה
לפי אופי העבודה זה אמור להיות מחיר מפולפל כי גם ככה רוב המתקינים יגידו לך שהם לא מעוניינים לגעת במולטימדיה של פריוס 2008 אבל אולי @מוטי-ברנד יהיה מוכן
רק קח בחשבון שזו תהיה לו פעם ראשונה ולא תוכל לפנות איליו בטענות (לא שאני חושב שיהיו) אבל אולי הוא יסכים…
אני מעדיף לא להתעסק עם פריוס 2008 (וגרנדיס)
בכל מצב אם תחליט שאתה הולך על זה ורוצה לחסוך כסף של ההתקנה אשמח להדריך אותך את כל התהליך טלפונית עד שהכל יבוא על מקומו בשלום! -
אחרי הרבה,אבל הרבה התעסקות במסך הזה…
לפי עניות דעתי אני ממליץ לחפש מסך קומפלט מקורי ולהחליף כולו אם קצת מאמץ 550-400 שח ויתכן פחות ואתה מסודר
התקנה פשוטה מאוד כמה דקות רק המזגנים מהצדדים …קח בחשבון ש90% מהפעמים הולכים כקרקרים אני אומר את זה א. זה עבודה ב. אם ישבר לך המסך ויש מצב כזה אני דברתי עם אחד התותחים כאן בפורום והודה ולא בוש שבפעם הראשונה שלו הלך לו המסך … אלא"כ אתה יודע שיש לך את זה אז זה עניין אחר -
@דוד-המומחה כתב בטויוטה פריוס 2008 המסך של המזגן והיברידי לא עובד:
לפי עניות דעתי אני ממליץ לחפש מסך קומפלט מקורי ולהחליף כולו אם קצת מאמץ 550-400 שח ויתכן פחות ואתה מסודר
איך משיגים מסך כזה?
שלי היה מצוין מה שקרה עשיתי תאונה קטנה ומאז הפסיק לעבוד. -
פוסט זה נמחק!