חדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2
-
@אריאל-קמחי כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
מקצוענים אמיתים (או נוכלים אמיתים) יכולים לעלות את אותו רכב בכמה מודעות וכמובן תמונות שונות לגמרי, ופחות או יותר אותם נתונים (קצת לפה קצת לשם…) ואז במודעה אחת הוא שם מחיר מופקע, בהודעה שנייה שם מחיר קצת יותר לכיוון ההגיוני, ובמודעה השלילית הוא שם את המחיר שהוא רוצה, ואז אתה מחפש ורואה את אותם דגמים באותם נתונים במחירים שונים ואז אוטומטי אתה תלך על המחיר הזול למרות שהוא באמת לא כ"כ זול אלא ביחס למה שפירסם ואז הם גם מקפיצים את המודעות האלו יותר ואין סיכוי שבאחת מהם אתה לא תציץ, ויש חשש של הציץ ונפגע…
אני נתקלתי בזה מלא פעמים ואם אתה רוצה לראות תחפש ביד 2 יונדאי סונטה 2018 בצבע לבן ותראה (אם אתה תצליח לזהות את הרכב הנ"ל) אתה תראה את אותו רכב בדיוק שאחד ב74,000 ואחד ב72,000 ואחז ב70,000 עיי"ש ותרוו"נ… או שלא…אבל הפלטפורמה החדשה של יד 2 לא מונעת מסוחרים לפרסם מקסימום הם ישלמו קצת כסף וימשיכו בעקיצות שלהם
אלא אם כן יד 2 עושים הכל בשביל כסף@נתי-2 אתה צודק במליון אחוז רק שאלת מה הסוחר מרוויח בזה שהוא עושה את זה, ואני הסברתי…
-
@חיים-Y0737 כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
שמח שהנוכלת הזו תיאלץ לחפש פרנסה חדשה
הלוואי שזה היה כל כך פשוט לגרום לה לחפש פרנסה חדשה…
אם נאלצת למכור רכב שלישי ואתה באמת לא סוחר, יש פתרון לפתוח חשבון חדש דרך גוגל על המייל של האשה, אם זה קריטי.
וגם אתה באמת כן סוחר…
@עבד-נאמן כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
גם אתה באמת כן סוחר…
אני לא, רק היה פעם שהוצרכתי להחליף אז נעשיתי ‘‘מומחה’’ ליד 2
הם חסמו אותי כי חשדו שאני סוחר, אמרתי לנציגה: מה מונע ממני לפתוח חשבון אחר? אמרה ‘‘נעלה עליך’’ איחלתי לה בהצלחה… הרי כלפי שמיא גליא שאינני סוחר ולכן לא חששתי מגזל, אני כן מבין את החשש שלהם. -
שמח שהנוכלת הזו תיאלץ לחפש פרנסה חדשה
ה150 ש"ח האלה בחודש לא נראלי מה שיפריע לה לתפוס דגים שמנים כמוך…
רק תספר כמה כסף הנוכלת הזאת הרוויחה עליך…
וגם א"כ מה אם בנפול אויבך אל תשמח???@אריאל-קמחי כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
וגם א"כ מה אם בנפול אויבך אל תשמח???מכרה לי רכב גמור ב 11 אלף, נאלצתי להיפרד אחרי חודשיים הנזק היה 8K, בכל אופן שמח על אלו שיינצלו לא על מפלתה.
-
וגם א"כ מה אם בנפול אויבך אל תשמח???מכרה לי רכב גמור ב 11 אלף, נאלצתי להיפרד אחרי חודשיים הנזק היה 8K, בכל אופן שמח על אלו שיינצלו לא על מפלתה.
מכרה לי רכב גמור ב 11 אלף, נאלצתי להיפרד אחרי חודשיים הנזק היה 8K, בכל אופן שמח על אלו שיינצלו לא על מפלתה.
אולי כדאי שלתועלת הציבור תפרסם כאן יותר פרטים
-
מכרה לי רכב גמור ב 11 אלף, נאלצתי להיפרד אחרי חודשיים הנזק היה 8K, בכל אופן שמח על אלו שיינצלו לא על מפלתה.
אולי כדאי שלתועלת הציבור תפרסם כאן יותר פרטים
-
@עבד-נאמן כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
גם אתה באמת כן סוחר…
אני לא, רק היה פעם שהוצרכתי להחליף אז נעשיתי ‘‘מומחה’’ ליד 2
הם חסמו אותי כי חשדו שאני סוחר, אמרתי לנציגה: מה מונע ממני לפתוח חשבון אחר? אמרה ‘‘נעלה עליך’’ איחלתי לה בהצלחה… הרי כלפי שמיא גליא שאינני סוחר ולכן לא חששתי מגזל, אני כן מבין את החשש שלהם.@חיים-Y0737 סליחה, היה טעות סופר בדברי,
הכוונה היתה להגיב “גם אם אתה באמת סוחר” תוכל לפתוח חשבון ע"ש מישהו אחר או עוד חשבון על עצמך עם פרטים אחרים, ותניח לסוחרים האמיתיים שהם יודעים להתמודד עם הבעיות מהסוג הזה
הם יכולים להחזיק 10 מספרי טלפון במקביל ו10 חשבונות גוגל וכו’ -
@חיים-Y0737 סליחה, היה טעות סופר בדברי,
הכוונה היתה להגיב “גם אם אתה באמת סוחר” תוכל לפתוח חשבון ע"ש מישהו אחר או עוד חשבון על עצמך עם פרטים אחרים, ותניח לסוחרים האמיתיים שהם יודעים להתמודד עם הבעיות מהסוג הזה
הם יכולים להחזיק 10 מספרי טלפון במקביל ו10 חשבונות גוגל וכו’@עבד-נאמן כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
הם יכולים להחזיק 10 מספרי טלפון במקביל ו10 חשבונות גוגל וכו’
לצערי הם אכן עושים כך…
בכל אופן לבקשתך רשמתי שם פירוט כללי בלי ללכלך על אנשים אחרים. -
הלוואי ומישהו יקים אתר אחר לפרסומי רכב בלבד,
עם דרישה להכניס פרטים מזהים כמו ת.ז. וכדו’ בצורה שא"א לפתוח חשבון נוסף או פקטיבי…
למי ששם לב בעבר היה קל יותר למצוא מציאות ביד 2,
כעת לכאורה עד שהמודעה עולה לאתר יש גישה לשעה בערך רק לסוחרים שמשלמים על כך,
מי שרוצה יכול לבדוק שיפרסם רכב מבוקש עם נתונים נדירים ויראה כמה טלפונים הוא יקבל עוד לפני שהמודעה תעלה לאתר, מנסיון. -
@שרולצ-ה לפחות האתר מעדכן אותך באיזור אישי ‘‘המודעה תעלה בעוד 45 דק’ בינתיים אנו נשלח לסוחרים…’’ קרה לי גם ברכב זול אגב.
-
כל הפרצודורות האלו לא מועילות לא לקונים ולא למוכרים, זה נועד להעשיר את הבעלים בלבד.
תשלם טוב תעשה ככל העולה על רוחך ועיינו בשרשור של “ישי מזרחי” שעדיין פעיל ביד 2 -
@חיים-Y0737
אז אתה רואה בכסף שהיא הרוויחה עליך שם היא יכולה להיות מנוי ביד 2 50 פעמים… אז משתלם לה להיות מנוי, אז לא כ"כ מהר היא תוותר על “הפרנסה” שלה.
נ.ב. סליחה שאני זורה לך מלח על הפצעים… פשוט שכולם ישמעו ויראו… -
הלוואי ומישהו יקים אתר אחר לפרסומי רכב בלבד,
עם דרישה להכניס פרטים מזהים כמו ת.ז. וכדו’ בצורה שא"א לפתוח חשבון נוסף או פקטיבי…
כעת לכאורה עד שהמודעה עולה לאתר יש גישה לשעה בערך רק לסוחרים שמשלמים על כך,
מי שרוצה יכול לבדוק שיפרסם רכב מבוקש עם נתונים נדירים ויראה כמה טלפונים הוא יקבל עוד לפני שהמודעה תעלה לאתר, מנסיון.@שרולצ-ה כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
אני יסביר לך בדיוק למה…
אני אחד שעוסק מלללללא ביד 2, והם כנראה קלטו שאני הרבה על רכבים, ויום אחד התקשרה אלי פקידה שהציגה את עצמה מיד 2 ואמרה שראינו שאתה מתעניין מלא ברכבים מיד 2, אם תרצה תשלם לנו סכום מסוים בחודש וכל מודעה על רכב לפני שהיא עולה לאתר היא תעבור דרכיך, ורק אם לא תרצה אותה היא תעלה לאתר… שאלתי אותה לתומי וכמה אנשים כמוני יש (שיעברו על המודעה לפני כולם…) היא אמרה לי שלא משנה… ואחרי שלחצתי קצת היא אמרה לי יותר מאלף!!! רק תבינו שכל מודעה שעלתה לאתר עברו עליה יותר מאלף אנשים שאם הם הגיעו לרמה הזאת זאת אומרת שיש להם יד ירגל ברכבים… ומסתבר שהם גם מכל הארץ (דרום, צפון, מרכז) ככה שאם יש משהו מעניין ביד 2 זה לא מציאה זה אולי שווה…
בהצלחה!! -
י יחצ המקצוען התייחס לנושא זה
-
@שרולצ-ה כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
אני יסביר לך בדיוק למה…
אני אחד שעוסק מלללללא ביד 2, והם כנראה קלטו שאני הרבה על רכבים, ויום אחד התקשרה אלי פקידה שהציגה את עצמה מיד 2 ואמרה שראינו שאתה מתעניין מלא ברכבים מיד 2, אם תרצה תשלם לנו סכום מסוים בחודש וכל מודעה על רכב לפני שהיא עולה לאתר היא תעבור דרכיך, ורק אם לא תרצה אותה היא תעלה לאתר… שאלתי אותה לתומי וכמה אנשים כמוני יש (שיעברו על המודעה לפני כולם…) היא אמרה לי שלא משנה… ואחרי שלחצתי קצת היא אמרה לי יותר מאלף!!! רק תבינו שכל מודעה שעלתה לאתר עברו עליה יותר מאלף אנשים שאם הם הגיעו לרמה הזאת זאת אומרת שיש להם יד ירגל ברכבים… ומסתבר שהם גם מכל הארץ (דרום, צפון, מרכז) ככה שאם יש משהו מעניין ביד 2 זה לא מציאה זה אולי שווה…
בהצלחה!!@אריאל-קמחי כתב בחדש? הגבלת פרסום רכבים ביד 2:
זה לא מציאה זה אולי שווה…
כבר דובר, שלא כל מה שמציאה לאותם חברה, זה מציאה לאברכים
-
זה לא מציאה זה אולי שווה…
כבר דובר, שלא כל מה שמציאה לאותם חברה, זה מציאה לאברכים
@shine
צודק, אבל שאלו פה למה לאחרונה אין הרבה מציאות ביד 2 אז אמרתי שאז שהמודעה מגיע אליך היא עוברת בין כל המשלמים למינהים של יד 2… ואני מאמין שבניהם יש אברכים, אני אברך ובזמנו הציעו לי את זה…