מחיר שווה?
-
פריוס פלוס ב 78 נשמע ממש אטרקטיבי לענ’'ד
כפוף למצב הסוללה בבדיקה כמובן@חיים-Y0737 זה לא פריוס פלוס זה הרגיל, והראיה שהוא אמר שהאוטלנדר יכולה לעזור לו בהמשך.
-
כפוף למצב הסוללה בבדיקה כמובן@חיים-Y0737 כתב במחיר שווה?:
כפוף למצב הסוללה בבדיקה כמובןלפי מה שאני הבנתי זה הפריוס פלוס,
זה ה5 מקומות כי הוא אמר שאולי אאוטלנדר כדי שיהיה 7 מקומות להמשך … -
@חיים-Y0737 זה לא פריוס פלוס זה הרגיל, והראיה שהוא אמר שהאוטלנדר יכולה לעזור לו בהמשך.
@אריאל-קמחי כתב במחיר שווה?:
@חיים-Y0737
||זה לא פריוס פלוס זה הרגיל, והראיה שהוא אמר שהאוטלנדר יכולה לעזור לו בהמשך||.עקפת אותי
-
אם זה פריוס רגיל, עדיף קורולה סטיישן, גם יותר מקום, גם יותר זול [חבר קנה ב 70 מודל 22] וגם בטיריה אמינה יותר [ליתיום]
-
@אריאל-קמחי כתב במחיר שווה?:
@חיים-Y0737
||זה לא פריוס פלוס זה הרגיל, והראיה שהוא אמר שהאוטלנדר יכולה לעזור לו בהמשך||.עקפת אותי
-
אם זה פריוס רגיל, עדיף קורולה סטיישן, גם יותר מקום, גם יותר זול [חבר קנה ב 70 מודל 22] וגם בטיריה אמינה יותר [ליתיום]
@חיים-Y0737
הקורולה נמוכה לי מאוד הראש בתקרה בפרט מושב אחורי…
פריוס רגיל לא מומלצת? -
חלילה לא אמרתי שאינה מומלצת, רק מבחינת סוללה עליך לבדוק לפני
מטופל במורשה זה סבבה אבל 78 זה נשמע כמו מחירון (ןהמחירון גבוה מה לעשות…)
אם אתה רוצה גבוה אולי תלך על ג’יפון? -
חלילה לא אמרתי שאינה מומלצת, רק מבחינת סוללה עליך לבדוק לפני
מטופל במורשה זה סבבה אבל 78 זה נשמע כמו מחירון (ןהמחירון גבוה מה לעשות…)
אם אתה רוצה גבוה אולי תלך על ג’יפון?@חיים-Y0737 ניסיתי לחפש בנרות גיפון הייבריד אם כבר…ולא מוצא משהו לעניין כל אחד עם מחלות ידעות אחרות…אדרבה אשמח להצעה
-
@חיים-Y0737 ניסיתי לחפש בנרות גיפון הייבריד אם כבר…ולא מוצא משהו לעניין כל אחד עם מחלות ידעות אחרות…אדרבה אשמח להצעה
-
בדקת סוזוקי S קרוס? יש שם היברידי קל, שזה לא ממש היבריד אבל עדיין רכב חסכוני ומודרני
תרשום קרוסאובר 2021 ביד 2, ותחפש עם 129 כ’'ס (כי ה 140 הוא רכב טורבו רגיל) -
@ש.נ כתב במחיר שווה?:
אם אתה רוצה ג’יפון יש גם טויטה CHR שזה בגדול פריוס
תא המטען שלה קטן, והמושבים מאחורה לא מרווחים
מעבר לזה מנוע וגיר אכן זהים לפריוס אוריס ושות’ -
@חיים-Y0737 ניסיתי לחפש בנרות גיפון הייבריד אם כבר…ולא מוצא משהו לעניין כל אחד עם מחלות ידעות אחרות…אדרבה אשמח להצעה
-
@א.ב. רעיון יפה, חשבתי על זה רק לא יודע כמה ייכנס בתקציב שלו
ב 80 אלף להביא ראב 4 2018 צורה ישנה? כמה ק’‘מ לפחות 250? כבר נשמע הרפתקה… אלא אם ימצא ק’'מ שפוי ואז זה מעניין בהחלט. -
@א.ב. רעיון יפה, חשבתי על זה רק לא יודע כמה ייכנס בתקציב שלו
ב 80 אלף להביא ראב 4 2018 צורה ישנה? כמה ק’‘מ לפחות 250? כבר נשמע הרפתקה… אלא אם ימצא ק’'מ שפוי ואז זה מעניין בהחלט. -
באופן כללי, לא ממליץ על קניית רכב מסוכנות, מנסיון אישי מר
אבל הבאת לפותח האשכול רעיון וכיוון מעניין (שים לב שיורד בשנתון, 2016 זה רכב בן 10) -
@חיים-Y0737 יש כאן מסוכנות
לא מכיר את הסוכנות אבל תברר עליה