קורולה 2011 בעיה
-
@הבל-הבלים-הכל
אני מבין שניתקת את המינוס של המצבר קודם לשתי דקות ?
לפעמים צריך לימוד עם מחשב
או כמו שאמר @שרולצ-ה תבדוק קודם שהחזרת הכל כמו שצריך הצינור יניקה והחיישן זרימת אוויר שיושבים טוב ואין איזה כניסת אוויר בין החיישן הנל למצערת
אם באמת הכל יושב טוב אז תעשה לימוד עם מחשב מקצועי
אם משהו לא יושב תסדר ואז תעשה לימוד או במחשב או מה שכתבתי לפנימאיפה אתה ? יש כאן חברים עם xtool a30 שיכולים לעשות לימוד במחשב
@יצחק-רשטונ אני מבני ברק עשיתי ניקוי אצל מוסך מורשה והא טוען שזה לא קשור אני שואל איך להניע כאשר מלא פעמים אני לא מצליח
-
@יצחק-רשטונ אני מבני ברק עשיתי ניקוי אצל מוסך מורשה והא טוען שזה לא קשור אני שואל איך להניע כאשר מלא פעמים אני לא מצליח
-
אחרי שעתים בדיקה על הרכב המוסכניק אומר שהכוהל והפלאגים(דיי חדשים) כולם מקצרים ורוצה על כל אחד 400 שח הגיוני הבעיה הגיוני המחיר?
-
בלת’'ק
לפעמים בקורולה אחרי ניקוי מצערת צריך לנתק מצבר בשביל האיפוס.
וכן אם מחליפים מצבר (בלי ניקוי מצערת) צריך לעשות את זה עם גיבוי כדי שלא יתאפס ואז המחשב יצטרך ללמוד את המצערת מחדש.
-
אחרי שעתים בדיקה על הרכב המוסכניק אומר שהכוהל והפלאגים(דיי חדשים) כולם מקצרים ורוצה על כל אחד 400 שח הגיוני הבעיה הגיוני המחיר?
@הבל-הבלים-הכל לדעתי @הבל-הבלים-הכל
היום דיברתי עם אברך בכולל שלי אם אותו סיפור שהרכב נכבה אמרתי לו תנקה מצערת הוא אמר ניקיתי לפני שבועיים
בצהריים הוא עדכן אותי שהוא גמר מיכל ספריי קרבורטור והבעיה נפתרה [נכון להיום] -
@הבל-הבלים-הכל לדעתי @הבל-הבלים-הכל
היום דיברתי עם אברך בכולל שלי אם אותו סיפור שהרכב נכבה אמרתי לו תנקה מצערת הוא אמר ניקיתי לפני שבועיים
בצהריים הוא עדכן אותי שהוא גמר מיכל ספריי קרבורטור והבעיה נפתרה [נכון להיום] -
@קורולה-אברכים כן
המוסך אמר לו שהוא ניקה אבל לא פירק אלא רק ריסס קצת [החליף אלטרנטור ועשה לו על הדרך] -
@אבי-KIA המוסך התקשר אליי ואמר לי שהצליח להגיע לתקלה שהיא 4 פלאגים גמורים ו2 כוהל מקצרים
תודה לכל העוזרים -
@אבי-KIA המוסך התקשר אליי ואמר לי שהצליח להגיע לתקלה שהיא 4 פלאגים גמורים ו2 כוהל מקצרים
תודה לכל העוזרים@הבל-הבלים-הכל גם אם אתה הולך על הכיוון הזה תחליף לבד זה ממש פשוט