לוקח רכב של קרוב משפחה, מה עלי לעשות בנוגע לביטוח?
-
קרוב משפחה קנה רכב חדש
הישן שלו מועמדת למכירה
בינתיים אני מוזמן להנות ממנו…
איך זה עובד מבחינת הביטוח?
והאם יש עוד דברים שאני צריך לעשות?
תודה!@shine יש אפשרות לביטוח ליום או שלושה ימים ויש גם אפשרות לפי ק"מ, וביעקרון אם הוא השאיר את הביטוח שלו (לפחות החובה) ואתה נוהג טוב ולא מפחד אז סע לשלום (תרתי משמע…)
-
קרוב משפחה קנה רכב חדש
הישן שלו מועמדת למכירה
תודה! -
@shine מתקשר לביטוח שקיים על הרכב ומוסיף אותך
זה הכי נוח וזה חוקי לגמרי
אם בעל הרכב לא מסכים שהפוליסה תהיה על שמו אתה עושה פוליסה חדשה ושהרכב נמכר אתה מקבל חזרה את הכסף (בניקוי הזמן שהביטוח פעל)@א.ב. כתב בלוקח רכב של קרוב משפחה, מה עלי לעשות בנוגע לביטוח?:
תה מקבל חזרה את הכסף (בניקוי הזמן שהביטוח פעל)
כן אבל יש קנס של החברת ביטוח שזה בערך 280 ש"ח על זה ש"שברת חוזה", תבדוק אם זה שווה.
-
@shine יש אפשרות לביטוח ליום או שלושה ימים ויש גם אפשרות לפי ק"מ, וביעקרון אם הוא השאיר את הביטוח שלו (לפחות החובה) ואתה נוהג טוב ולא מפחד אז סע לשלום (תרתי משמע…)
@אריאל-קמחי כתב בלוקח רכב של קרוב משפחה, מה עלי לעשות בנוגע לביטוח?:
יש אפשרות לביטוח ליום או שלושה ימים ויש גם אפשרות לפי ק"מ,
סוכן? טלפון?
-
יש אפשרות לביטוח ליום או שלושה ימים ויש גם אפשרות לפי ק"מ,
סוכן? טלפון?
@shine חפש בגוגל יש לליברה יש לכלל, יש לישיר ועוד…
https://www.google.com/search?q=ביטוח+לפי+ק"מ&oq=ביטוח+לפי+ק"מ&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCTg2NjNqMGoxNagCCLACAfEFP5p-fDvw__A&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
@א.ב. כתב בלוקח רכב של קרוב משפחה, מה עלי לעשות בנוגע לביטוח?:
תה מקבל חזרה את הכסף (בניקוי הזמן שהביטוח פעל)
כן אבל יש קנס של החברת ביטוח שזה בערך 280 ש"ח על זה ש"שברת חוזה", תבדוק אם זה שווה.
יש קנס של החברת ביטוח שזה בערך 280 ש"ח על זה ש"שברת חוזה"
???
לפני חודש עשיתי ביטוח לרכב שעומד למכירה והסוכנת אמרה לי בפרוש שאחרי שהרכב נמכר מקבלים את הכסף חזרה
מעולם לא שמעתי על כזה קנס אבל אני לא מאמין שמכירת רכב נחשבת שבירת חוזה -
@shine חפש בגוגל יש לליברה יש לכלל, יש לישיר ועוד…
https://www.google.com/search?q=ביטוח+לפי+ק"מ&oq=ביטוח+לפי+ק"מ&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCTg2NjNqMGoxNagCCLACAfEFP5p-fDvw__A&sourceid=chrome&ie=UTF-8@אריאל-קמחי כתב בלוקח רכב של קרוב משפחה, מה עלי לעשות בנוגע לביטוח?:
יש לליברה יש לכלל, יש לישיר ועוד
הביטוח של ליברה וישיר זה רק עם קיים ביטוח לרכב
-
קרוב משפחה קנה רכב חדש
הישן שלו מועמדת למכירה
תודה!@shine
אם הביטוח הקודם עדיין פעיל- אתה יכול להוסיף דרך חברת הביטוח הקיימת-הכי פשוט, או דרך ‘צ’יק’ בליברה (רשמית זה לנהגים חדשים, לא יודע לגבי ותיקים).
אם לא פעיל- יש אפשרות לפי ימים רק לביטוח חובה בלבד דרך הפול.
אופציה נוספת- היא לבטח לשנה ולבטל אח"כ, למיטב ידיעתי חוקית אסור לחברת הביטוח לקנוס אותך על זה כמו שהיה בעבר, בכל מקרה- אם הרכב נמכר הביטול יותר פשוט (ע"י אישור העברת בעלות).