קניית רכב לתקופה
-
שלום וברכה
אני צריכה לקנות רכב לתקופה של שנה, בעיקר לנסיעות בינעירוניות, חולון - נתניה, ואשקלון - ירושלים. אח"כ אין לי צורך ברכב,
התקציב שלי הוא 10000.
אשמח להמלצות מה לחפש.
תודה -
שלום וברכה
אני צריכה לקנות רכב לתקופה של שנה, בעיקר לנסיעות בינעירוניות, חולון - נתניה, ואשקלון - ירושלים. אח"כ אין לי צורך ברכב,
התקציב שלי הוא 10000.
אשמח להמלצות מה לחפש.
תודה@אלקיכן-מאיר כתב בקניית רכב לתקופה:
לתקופה של שנה
אין מצב שזה יהיה רק לשנה
@אלקיכן-מאיר כתב בקניית רכב לתקופה:
התקציב שלי הוא 10000.
לענ’'ד טויוטה קורולה הכי מתאים
-
שלום וברכה
התקציב שלי הוא 10000.
אשמח להמלצות מה לחפש.
תודה@אלקיכן-מאיר הונדה סיוויק
-
שלום וברכה
התקציב שלי הוא 10000.
אשמח להמלצות מה לחפש.
תודה@אלקיכן-מאיר אם זה רק שנה אז אני אומר שתנסו לראות את מיצובישי אטראז׳ אין לה חווית נסיעה בכלל לפי מה שהבנתי כי היא מרגישה לא יציבה יותר מידי בסיבובים לכן אפשר למצא עם קילומטר נמוך והיא אמינה בלי בעיות לפי מה שראיתי עליה שוב לא התנסיתי
-
@אלקיכן-מאיר אם זה רק שנה אז אני אומר שתנסו לראות את מיצובישי אטראז׳ אין לה חווית נסיעה בכלל לפי מה שהבנתי כי היא מרגישה לא יציבה יותר מידי בסיבובים לכן אפשר למצא עם קילומטר נמוך והיא אמינה בלי בעיות לפי מה שראיתי עליה שוב לא התנסיתי
-
שלום וברכה
התקציב שלי הוא 10000.
אשמח להמלצות מה לחפש.
תודה@אלקיכן-מאיר יש לך רשיון לידני?