רעידות ברכב מעל 100 קמ"ש
-
@חגי כתב ברעידות ברכב מעל 100 קמ"ש:
אאוטלנדר 15, כשעוברים את ה100 קמ"ש הרכב מתחיל לרעוד, מה זה יכול להיות? זה משהו שצריך לטפל בו?
אם זה לא רק בהאצה, ככה"נ איזון גלגלים
בכ"א כדאי תמיד להתחיל מהקל לכבד@מוטי-56 איזה מוסכניק אמר לי להעביר לN כשאני על 100 ואז לראות השאלה מה לראות אם זה מפסיק או לא?
-
@מוטי-56 איזה מוסכניק אמר לי להעביר לN כשאני על 100 ואז לראות השאלה מה לראות אם זה מפסיק או לא?
@יאיר-אלדרק כמובן הוא התכוון לראות האם מפסיקות הרעידות, תנסה
-
@יאיר-אלדרק כמובן הוא התכוון לראות האם מפסיקות הרעידות, תנסה
@מוטי-56 אם זה מפסיק מה זה אומר שזה בעיה במנוע?
-
@מוטי-56 אם זה מפסיק מה זה אומר שזה בעיה במנוע?
@יאיר-אלדרק אולי בציריה, אולי ברכיבים פשוטים במנוע, אולי תושבת כלשהיא
בכ"א, מנסיוני רעידות במהירות גבוהה לא בהאצה,הפתרון הרבה מאוד פעמים זה איזון גלגלים
תנסה מה שאמר המוסכניק בכ"א -
@יאיר-אלדרק אולי בציריה, אולי ברכיבים פשוטים במנוע, אולי תושבת כלשהיא
בכ"א, מנסיוני רעידות במהירות גבוהה לא בהאצה,הפתרון הרבה מאוד פעמים זה איזון גלגלים
תנסה מה שאמר המוסכניק בכ"א@מוטי-56 למה כשמים על N והרעידות פוסקות זה ציריה אשמח אם תסביר
תודה -
@מוטי-56 למה כשמים על N והרעידות פוסקות זה ציריה אשמח אם תסביר
תודה@יאיר-אלדרק כי המנוע עובד כרגיל בN, אז מוכח שזה משהו בהמשך התהליך (לא בהכרח ציריה, יכול להיות גם במיסב)
@מאיר-ג כתב ברעידות ברכב מעל 100 קמ"ש:
אתה יודע לבדוק ציריה?
אפשר לסובב את הגלגלים ביד כשהרכב מורם (או במקום שהגלגל הרביעי באוויר, לא יודע אם זה בטיחותי). אם שומעים קליקים, חיכוכים או רעידות – זה כנראה הציריה.
-
@מוטי-56 למה כשמים על N והרעידות פוסקות זה ציריה אשמח אם תסביר
תודה@יאיר-אלדרק עיין ב"מילון מושגים" בעריכתו הנפלאה של @גיל ערך “ציריה”.
שם מוסבר איך לבדוק ולבחון ציריה תקולה…לא התעמקתי על עצם שאלתך לבדוק האם יש קשר לבעייה שלך.
עריכה:
עיין כאן בשרשור שאלה דומה לשלך.וכן ציין האם הרעידות כשאתה מאיץ או כשאתה לוחץ על ברקס?
-
@יאיר-אלדרק כי המנוע עובד כרגיל בN, אז מוכח שזה משהו בהמשך התהליך (לא בהכרח ציריה, יכול להיות גם במיסב)
@מאיר-ג כתב ברעידות ברכב מעל 100 קמ"ש:
אתה יודע לבדוק ציריה?
אפשר לסובב את הגלגלים ביד כשהרכב מורם (או במקום שהגלגל הרביעי באוויר, לא יודע אם זה בטיחותי). אם שומעים קליקים, חיכוכים או רעידות – זה כנראה הציריה.
@אחרית-לעמך למה להסתבך אם אפשר לראות בלי כל הסיבוכים המוזכרים אלא פשוט להסתקל על הצירייה אפשר גם לנסות לשמוע אם יש תקתוקים בפניות אם לא בדיוק יודעים איפה ומזה צירייה
תכלס’ איזון גלגלים הכי מצוי -
לא היו אמורים לבדוק איזון גלגלים בטסט? עשיתי טסט לפני חודש ולא אמרו לי על שום בעיה.
הצמיגים לא חדשים, לא עשיתי כיוון פרונט, לא ניסיתי לעזוב את ההגה, אני אנסה כשאני אסע מחוץ לעיר, זה לא קורה הרבה.
לא נכנסתי למדרכה במהירות, אבל הרכב הגיע ככה, גיליתי את זה אחרי הקניה, אז יכול להיות.
אני אנסה לבדוק את הציריה. -
לא היו אמורים לבדוק איזון גלגלים בטסט? עשיתי טסט לפני חודש ולא אמרו לי על שום בעיה.
הצמיגים לא חדשים, לא עשיתי כיוון פרונט, לא ניסיתי לעזוב את ההגה, אני אנסה כשאני אסע מחוץ לעיר, זה לא קורה הרבה.
לא נכנסתי למדרכה במהירות, אבל הרכב הגיע ככה, גיליתי את זה אחרי הקניה, אז יכול להיות.
אני אנסה לבדוק את הציריה.