טרנספורטר אספנות
-
יש לי פולקסוואגן טרנספורטר אספנות ויש לי חלום להפוך אותו לאותו בית למישהו יש רעיונות ? אשמח לעצות בעניין תודה
-
@הכל-בעז-ה
-
@הכל-בעז-ה ואוו באיזה נושא אתה נוגע!!! עכשיו אני קולט עם עצמי כמה חיכיתי לשאלה כזו
תשלח תמונות של הרכב שלך מבפנים בשביל שאנחנו נייעץ ומבחוץ בשביל שאתה תשויץ. סתם בשביל שנראה ת'אוטו איזה מודל?
בכל אופן כמו שאתה רואה בתמונה שצירפת יש פה קצת עבודת נגרות אבל זה ממש לא בשמים. בעניין החשמל צריך לחשוב מה תרצה לעשות? גנרטור? -
@הכל-בעז-ה כתב בטרנספורטר אספנות:
@הכל-בעז-ה
לדעתי כדאי לשים ספה נפתחת (דלא כהתמונה). ומשכך לא תוכל לעשות מדפים בגובה נמוך.
לגבי התנור והמיני בר, בטיול מחממים מים עם פינג'אן ומבשלים עם גחלים כך שהתמונה להמחשה בלבד...
למעשה הייתי עושה שולחן שמתקפל לקיר הרכב כדי שישאר מקום.
כל זה בהנחה שהרכב במצב טוב ששוה להשקיע עליו.
-
@הכל-בעז-ה
-
@מאיר
בד''כ בפרויקטים כאלה מתחילים מלפרק את כל מה שמיותר בדיפוני הרכב והתקרה ברמה של להגיע לשלדה, יש שמהדרים להוריד גם את הקורות של השלדה ולהלחים במקום ברזלים דקים יותר לחיזוק (נגיד כמו ברזלים של בנייה) זה נותן המון מרווח תמרון. ומגדיל את המרחב בתוצאה הסופית
בנוסף אם זה היה רכב נוסעים אני לא בטוח במודל הזה (שנות התשעים אם אני לא טועה) אבל הייתה בימה עליה הרכיבו את הספסלים, תוריד גם אותה ותגיע לרצפת השלדה, את הארון והמטבחון מומלץ לקבע מעל הבליטה של הגלגל או לבנות מעל מושב כדי לנצל שטח מת.
בסוף אחרי שאתה ממקם ומקבע את הארון, את המיטה ואת המטבחון אתה מחפה את שטח השלדה בדיקט מצופה פורמייקה,
יש בימינו 'גריל' לצלייה של בשר ירקות דגים ועוד, אשר בצידו יש חצובה לבישול בסיר וזה מתחבר לבלון גז
@הכל-בעז-ה אני עוד אמשך להעסיק את עצמי בזה ונחשוב מה עוד בכל אופן מה אתם חושבים שיש עוד לעשות? -
@הכל-בעז-ה תשמע זה חתיכת אטרקציה לא קטנה אבל זה חלום ענק ויפה להיכנס לפרוייקט כזה ליצור דבר כזה אם אתה מחפש שאנשים יבנו לך אני יוכל להפנות אותך לכמה אנשים שמתעסקים בתחום הזה.
ואם אתה רוצה בעצמך לבנות לדעתי עדיף לך קודם לקרוא על זה באינטרנט יש הרבה חומר למיטב זכרוני יותר נמצא בתקשורת שאינה חסומה או מוגנת מתכנים אסורים כגון פייסבוק וכדומה אם יש לך מישהו שיש לו... ל"ע ( יש שם קבוצות גדולות של אנשים שבונים/חיים ברכבים כאלו)תוכל למצוא הרבה תוכן אבל תיקח בחשבון שזה סיפור גדול במיוחד אם אתה רוצה לעשות גם מקלחת ושירותים אתה צריך מיכל מים למים נקיים ומיכל למלוכלכים וגם בשביל לחסוך בחשמל פאנלים סולארים ומקום גם לגנרטור, מצברים של הפאנלים סולארים ואתה צריך לחשוב על כל מילימטר באוטו כי בסוף זה משנה את כל התמונה הסופית -
@צילפינגים כתב בטרנספורטר אספנות:
אם אתה רוצה לעשות גם מקלחת ושירותים אתה צריך מיכל מים למים נקיים ומיכל למלוכלכים וגם בשביל לחסוך בחשמל פאנלים סולארים ומקום גם לגנרטור,
למיטב ידיעתי
ברכב בגודל כזה לא עושים מקלחת ושירותים
מקסימום מים נקיים בשביל הכיור וכנ''ל בגודל הזה מחזיקים גנרטור פנאל סולארי מגושם במקרה הזה -
@הכל-בעז-ה
לקבוע ברכב תצורת מושבים שונה ובכלל זה התקנת מיטה וארון זה משהו שלא יעבור לך בטסט בשום צורה[אולי בשחור, לא התעסקתי עם דברים כאלו אף פעם], וגם שוטר עם קצת פחות מצב רוח יוכל להשבית לך את הרכב.
אם יש לך אפשרות-תעשה מה שאתה יכול נייד, שאפשר להוריד בקלות. אפילו אם אתה מחבר עם ברגים בודדים שאם אתה מחזיק מברגה ברכב אתה יכול לפרק את זה תוך חמש דקות.
[או לנסות לשנות את פרטי הרכב במשרד הרישוי... לא מומלץ...]
-
@צילפינגים כתב בטרנספורטר אספנות:
@ביתרי טעות מיסודה אפשר לשנות את זה ברשיון יש הרבה כאלו שמסיבים פיאט דוקאטו למשל ועושים מהם בית או אוטובוסים שעושים מהם קראוון ומשנים את הרשיון ולא צריך שחור ולא נעלים
איפה ראית טעות? הרי @ביתרי כתב בטרנספורטר אספנות:
או לנסות לשנות את פרטי הרכב במשרד הרישוי... לא מומלץ...
-
@מאיר התכוונתי שזה טעות שזה לא יעבור טסט כי אם משנים ברשיון הכל בסדר...
וגם זה טעות לומר שזה לא מומלץ לשנות מה הבעיה יש המון אנשים שעושים את זה והכל עובד בקלות דוד שלי עשה את זה לאוטובוס ושינה לו את הרשיון מאוטובוס לרשיון של משאית.... דרך משרד הרישוי וגם חבר של אבא שלי עשה את זה לפיאט דוקאטו משנים פשוט למסע אחוד והכל בסדר -
@צילפינגים בניתי בעבר נגררת ומכרתי עכשיו אני רוצה על הרכב הזה
-
@הכל-בעז-ה
-
@הכל-בעז-ה אולי תפרט קצת יותר על הפרויקט ההוא?
-
@הכל-בעז-ה כתב בטרנספורטר אספנות:
@צילפינגים בניתי בעבר נגררת ומכרתי עכשיו אני רוצה על הרכב הזה
אם ככה אז מה הבעיה זה קטן עליך..... עשה והצלח.... זה לא היה מובן כל כך מהשאלה לכן זה גלש...
-
@צילפינגים בנגרר זה היה ניסיוני והכל היה פשוט ולכן שאלתי פה אם מישהו חושב על ראיונות שאני יעשה שיעורי בית לפני תחילת הפרויקט