להורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום
-
@המאעסטר כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
יכול להיות שאני יוסיף גם צאט בין המשתמשים
אני מבין שזה נוסף כבר?
עובד גם עם משתמשים שאין להם את התוסף?@יורם-בוסקילה כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
@המאעסטר כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
יכול להיות שאני יוסיף גם צאט בין המשתמשים
אני מבין שזה נוסף כבר?
עובד גם עם משתמשים שאין להם את התוסף?עדכון משמעותי
כן זה עובד
אז כרגע זה רשמית
לכל המעוניינים יש כרגע אפשרות של צאט בין המשתמשים כמובן רק כאלו שיש להם את התוסף אשמח לרעיונות שיפורים הצעות
יש עוד שיפור חשוב ומעניין בתוסף זה סל ציטוטים שמיקל על כל המושג של ציטוטים מרובים בפורום נסו ותראו -
אז ככה לסיכום העניין כי שכחתי להוסיף כמה דברים
יש 3 שידרוגים בתוסף- צאט בין משתמשים ליד כל שם יש כפתור קטן של צאט בלחיצה עליו נפתח חלון צאט עם אפשרות לשוחח עם מי שלחצת וכמובן שהיסטוריית השיחות נשמרות יש גם התראה על הודעת צאט שנכנסה
- ספויילרים נפתחים אוטומטית כך לא צריך ללחוץ על כל ספויילר שייפתח שימו לב בהמשך בל"נ אני יוסיף אפשרות לכבות את האופצייה הזו בהגדרות למי שזה מפריע
- סל ציטוטים כלומר עד היום הסתבכתי לעשות כמה ציטוטים מכמה אנשים בפוסט אחד ארוך שאני רוצה להגיב לכמה אז עכשיו פשוט בכל הדגשה של קטע נוסף כפתור הוסף לסל הציטוטים ואז בסוף אתה פותח תגובה לוחץ על החלונית ללמטה ושם יש לך אפשרות למחוק ציטוטים שבסוף החלטת שהם לא רלוונטים או להדביק את כל הציטוטים בקלות ולהגיב כל כל אחד כאוות נפשך
מחכה לתגובות תודה לכולם
שימו לב אם יעשה שימוש לא ראוי בצאט האפשרות הזו תחסם לחלוטין ראו הוזהרתם
-
אז ככה לסיכום העניין כי שכחתי להוסיף כמה דברים
יש 3 שידרוגים בתוסף- צאט בין משתמשים ליד כל שם יש כפתור קטן של צאט בלחיצה עליו נפתח חלון צאט עם אפשרות לשוחח עם מי שלחצת וכמובן שהיסטוריית השיחות נשמרות יש גם התראה על הודעת צאט שנכנסה
- ספויילרים נפתחים אוטומטית כך לא צריך ללחוץ על כל ספויילר שייפתח שימו לב בהמשך בל"נ אני יוסיף אפשרות לכבות את האופצייה הזו בהגדרות למי שזה מפריע
- סל ציטוטים כלומר עד היום הסתבכתי לעשות כמה ציטוטים מכמה אנשים בפוסט אחד ארוך שאני רוצה להגיב לכמה אז עכשיו פשוט בכל הדגשה של קטע נוסף כפתור הוסף לסל הציטוטים ואז בסוף אתה פותח תגובה לוחץ על החלונית ללמטה ושם יש לך אפשרות למחוק ציטוטים שבסוף החלטת שהם לא רלוונטים או להדביק את כל הציטוטים בקלות ולהגיב כל כל אחד כאוות נפשך
מחכה לתגובות תודה לכולם
שימו לב אם יעשה שימוש לא ראוי בצאט האפשרות הזו תחסם לחלוטין ראו הוזהרתם
-
@המאעסטר
תודה ענקית על כל ההשקעה!
תמשיך ובכל הכח!
ירבו כמותך בפורום…
לגופם של דברים יתכן והתוסף עושה לי בעיות בדפדפן,
שזה גורם להפיל את כל הדפים הפתוחים אחרי כמה דקות שימוש.
רק אחרי שהצטרפתי לתוסף זה קרה. וכשהוא מושבת הכל בסדר.
היתכן?@נהג-אלוף כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
@המאעסטר
תודה ענקית על כל ההשקעה!
תמשיך ובכל הכח!
ירבו כמותך בפורום…
היתכן?מוזר לא קרה לי אשמח שעוד מישהו שקרה לו כזה דבר יגיד
-
@נהג-אלוף כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
@המאעסטר
תודה ענקית על כל ההשקעה!
תמשיך ובכל הכח!
ירבו כמותך בפורום…
היתכן?מוזר לא קרה לי אשמח שעוד מישהו שקרה לו כזה דבר יגיד