להורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום
-
ה המאעסטר התייחס לנושא זה
-
-
גירסא 1.8
בניתי תוסף מיוחד שמשלב חיפוש בבינה מלאכותית בנוסף לשיפורים רבים בפורום שיכולים לעזור
שימו לב כדי להשתמש בחיפוש חכם יש להכניס מפתח API מAI סטודיו יש הוראות בהגדרות איך להוציא
מה שכן יש איזו בעייה קטנה שלא תמיד זה עובד משהו בשירות API של גוגל בעייתי אז לפעמים זה עבד לי ולפעמים לא אבל יש שיפורים נוספים
אשמח להערות הארות רעיונות נוספים ייתכנו באגים פה ושם בכמה דברים
תנסו ותראו
אז העליתי את זה לחנות של התוספים של גוגל הבעייה שבנטפרי זה עדייין חסום שלחתי פנייה ומקווה שזה ייפתח בקרוב אשמח שמי שאין לו נטפרי ינסה להתקין את התוסף ויגיד לי אם הוא מצליח או שיש לו שגיאה פשוט אני לא מצליח
אם זה יהיה בעייה בתוסף עצמו אז אני יעלה את הקובץ עצמו הסיבה שלא העלתי מהתחלה את הקובץ עצמו כי זה יותר מסובך לאנשים להתקין אותותהנו ואשוב אשמח לרעיונות לשיפור וההוספות של תותחי הפורום
והנה קצת תמונות עם הסברים
בלחיצה על כפתור הצצה מהירה אנחנו נראה את כל האשכול עם אפשרות בסוף למעבר לאשכול זה בנוי בצורה שהוא גולל דבר ראשון לסוף האשכול

כאן יש לנו עיצוב חדש שהרבה יותר נוח ונחמד פחות עומס על העניים הכפתור הראשון נעביר לאתר החירום עזרה זה לזה הכפתור השני הגדרות התוסף מועדפים וכלים שימושיים הכפתור השלישי זה חיפוש מבוסס בינה אך אופליין לבעלי נטפרי ברמה גבוהה יותר

כאן יש לנו כמה דברים אפשרות להוספת תגית לכל משתמש השם יופיע ליד הפרופיל של המשתמש בכל מקקום ששהוא בפורום זה יכול לעזור למשל לצורך אם אתה רוצה לכתוב על מישהו שהוא מבין בתחום מסויים או שעזר לך בדבר מסויים או לכל שימוש שהוא ככה אפשר לזכור משתשמים יש עוד אפשרות של שמירת תגובה שתעבור למועדפים שם אפשר לבחור באיזה תיקיה זה יהיה

פה אפשר לבחור את צבע התגית

פה אפשר לשים ספר טיפולים דיגטלי לצורך טסט וטיפולים וביטוחים וזה כולל התראה עם אפשרות לבחור בהגדרות כמה זמן לפני כן זה יתריע עפ אפשרות השתקה

כאן אפשר להוסיף תיקיות למועדפים ולסדר את הסימניות או לערוך אותם לפי תיקיות כולל אפשרות שינוי שם

כאן ניתן להגדריר את צורת ההתראות ומצב שקט

@המאעסטר כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
יש להכניס מפתח API מAI סטודיו יש הוראות בהגדרות איך להוציא
-
@המאעסטר כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
יש להכניס מפתח API מAI סטודיו יש הוראות בהגדרות איך להוציא
@תודה-לבורא-עולם-0 אבל שאני מנסה להוציא זה חסום בדרגה שלי בנטפרי

-

@טרנטע כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:

זה בעייה אולי תבקש ממישהו להוציא בשבילך
לא רלוונטי אם אתה לא משתמש גם בשעת החיפוש ברשת נטפרי -

זה בעייה אולי תבקש ממישהו להוציא בשבילך
לא רלוונטי אם אתה לא משתמש גם בשעת החיפוש ברשת נטפרי -
@המאעסטר אין בעיה אבל קח בחשבון שא"כ התוסף זמין לשימוש מלא רק למי שבדרגה הכי פתוחה בנטפרי
נכון צודק ואני יסביר את מה שכתבת שמה שכתבתי שמישהו יוצאי לך מפתח לא רלוונטי כי גם אחרי שהוצאת מפתח אם כרגע אתה לא בדרגה הכי פתוחה אז זה לא יעבוד ולא יעזור שיש מפתח צודק טעות שלי
אבל יש עוד פיצרים שאפשר להשתמש
ואם יש לך רעיונות לעוד דברים אדרבה -
@המאעסטר אין בעיה אבל קח בחשבון שא"כ התוסף זמין לשימוש מלא רק למי שבדרגה הכי פתוחה בנטפרי
נכון צודק ואני יסביר את מה שכתבת שמה שכתבתי שמישהו יוצאי לך מפתח לא רלוונטי כי גם אחרי שהוצאת מפתח אם כרגע אתה לא בדרגה הכי פתוחה אז זה לא יעבוד ולא יעזור שיש מפתח צודק טעות שלי
אבל יש עוד פיצרים שאפשר להשתמש
ואם יש לך רעיונות לעוד דברים אדרבה -
-
יקח לי זמן להתרגל למסך שנהיה לי עמוס מידי בפיצ’רים
מה שנכון נכון אני חושב שהעיצוב לא משהו רק אין לי זמן כל כך לשנות אני רוצה אבל לשנות לעיצוב יותר עדין ונוח לעין
-
@המאעסטר אפרופו עומס על המסך, לענ"ד זה מיותר

יען כי יש את זה

@אושר-מתקרב כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
@המאעסטר אפרופו עומס על המסך, לענ"ד זה מיותר

יען כי יש את זה

הסיבה שעשיתי את זה בגלל שבמועדפים המובנה של הפורום זה לא נוח אין חיפוש ואין אפשרויות פה אני מתכנן להוסיף אפשרויות, חוץ מזה בפורום אתה רואה את כל הפוסט שמועדף מה שלא כל כך נוח ופה זה רק מביא את הקטגוריה ולא מביא את הכל שאתה צריך לגלול עד למטה כדי לחפש
-
@המאעסטר תוסף מעולה, תודה.
עשיתי סיכום דיון, ואח"כ לא הצלחתי לצאת בלי לרענן את הדף.
האם תוכל להתאים את זה גם למתמחים טופ? [ואם יש עוד פורומים מתאימים].
תודה. -
טוב אז חשבתי עליך ועל כל האלה שיש להם נטפרי בדרגה יותר גבוהה
ופחות פתוחה והוספתי כפתור חיפוש מבוסס מודל כל שהוא של AI אבל אופליין כלומר ללא צורך במפתח API החיפוש ממש נחמד ויש עוד מה לשדרג אז אפשר לעדכן לגירסא 1.6
בעז"ה במשך היום יצא גירסא נוספת 1.7 שבה יש שיפור עיצוב להגדרות ועוד -
ופחות פתוחה והוספתי כפתור חיפוש מבוסס מודל כל שהוא של AI אבל אופליין כלומר ללא צורך במפתח API החיפוש ממש נחמד ויש עוד מה לשדרג אז אפשר לעדכן לגירסא 1.6
@mik6868 כתב בלהורדה תוסף מיוחד לשיפור השימוש בפורום:
@המאעסטר התוסף לא יכול לעבוד באפליקציה נכון?
אני יבדוק את זה אבל למה שלא יעבוד אם מתקינים בגוגל אולי מצד העיצוב זה לא יכנס ?
טוב בל"נ נבדוק את זה
שימו לב יש כבר שדרוג לעיצוב שיהיה נוח בעין ועוד מלא פיצרים זה יעודכן בימים הקרובים זה פשוט לא תלוי בי אלא בחנות של גוגל עד שהם בודקים כל גירסא אבל יש מלא שיפורים ועוד תבוא על כך הודעה

אירעה שגיאה: המערכת לא הצליחה לקבל תשובה תקינה.