דוח חניה
-
@אלעדי קיבלתי מספר מעקב אבל לא רשמתי אותו נכון, אני צריך להתקשר עוד פעם,
בכל אופן אני לא קיבלתי את הדוח בחלון ועד שהם שלחו בדואר (לטענתם), כבר לא היה לי אפשרות ערעור ובקשה להישפט,
מה אני יכול לעשות פה? -
@גיל דיברתי איתם היום, הם אמרו לי ששלחו לי בדואר רשום בתאריך 08/12 והדוח היה בתאריך 01/08 כך שהם שלחו את זה 4 חודשים ושבוע אחרי מתן הדוח,
האם אני יכול לבטל את הדוח מהסיבה שהם שלחו את זה יותר מ 4 חודשים אחרי מתן הדוח? -
-
@אברהם-צ להבנתי אם היית מקבל את המכתב היית יכול לבקש להישפט 90 יום מתאריך שליחת המכתב.
בוא נראה מה כתוב באתר הדואר ומשם נתקדם. -
@אברהם-צ אני עכשיו שם לב שהם שלחו את זה יותר משנה, הדוח היה בתאריך 01/08/24,
אבל הם אמרו ששלחו לי את זה פעמיים בדואר ונתנו לי עוד מס’ מעקב של הפעם הראשונה וזה מה שמופיע במס’ מעקב הראשון,

@אברהם-צ המכתב הראשון מספיק בהחלט. אכן אי אפשר לראות באתר הדואר מלפני יותר משנה, אבל אני מניח שגם שם זה היה משהו דומה (אם אתה מתעקש אפשר לברר טלפונית ב-171 אולי הם יודעים).
את המכתב השני הם יכולים חוקית לשלוח גם בדואר רגיל כדי לעצור את מירוץ ההתיישנות, הם הגדילו ושלחו בדואר רשום, ואתה (מבחינת חזקת התקינות המנהלית) התעלמת.
אם אכן לא קיבלת שום הודעה (ותיבת הדואר שלך מסומנת וסגורה), אתה יכול לתפוס את הדוור המקומי ולנזוף בו על שפעמיים עשה את מלאכתו רמיה. אבל מבחינת העירייה זה לא משנה (אתה יכול לנסות לבקש להישפט אבל רוב הסיכויים שלא יסכימו. במקרה הטוב תידרש לשלם את הקרן ללא ריבית).חשוב לי לציין (לדבריך בלי קשר למקרה הספציפי שלך) שאני במסגרת עבודתי שולח הרבה מכתבים רשומים, ואני רואה כי מכתבים רבים הנשלחים לחרדים חוזרים כ"לא נדרש" (יותר מהציבור הכללי). לא יודע אם זה בגלל צווי הגיוס, או שבאמת הדוורים באזורים החרדים “מחפפים”, או בגלל תרבות יחידות-הדיור שיותר נפוצה אצלנו. אז עד שמסדרים את הנושא של הגיוס, אם קיבלתם הודעה על מכתב רשום, לפחות תבררו מאיפה הוא הגיע, ואל תתעלמו.