המלצה על מצלמת רכב
-
@טכנולוג כתב בהמלצה על מצלמת רכב:
לקנות z50 pro עם חיבור לתיבת הפיוזים אבל ללא סים בקישור הזה (תבחר את האפשרות אחת לפני האחרונה 2-Channel n Hw) בקופה להכניס את הקוד ILAPR5 ואח"כ NDS6J5 זה מביא אותנו למחיר של 94$ (כ275 ש"ח)
מישהו יודע עדכני להיום באיזה קופונים אפשר להשתמש כדי להוזיל כמה שיותר את הZ50 PRO קדמי אחורי וקיט ?
ניסיתי את הקופונים שטכנולוג הביא ונראה לי שהם כבר פג תוקף
תודה רבה לכל העוזרים
קיה פיקנטו -
לקנות z50 pro עם חיבור לתיבת הפיוזים אבל ללא סים בקישור הזה (תבחר את האפשרות אחת לפני האחרונה 2-Channel n Hw) בקופה להכניס את הקוד ILAPR5 ואח"כ NDS6J5 זה מביא אותנו למחיר של 94$ (כ275 ש"ח)
מישהו יודע עדכני להיום באיזה קופונים אפשר להשתמש כדי להוזיל כמה שיותר את הZ50 PRO קדמי אחורי וקיט ?
תודה רבה לכל העוזרים
קיה פיקנטו@קיה-פיקנטו אני קניתי את זה ב 337 הוספתי לעגלה ועקבתי אחרי החנות תוך יום שלחו לי קופונים
תנסה גם -
תודה רבה לכל העוזרים
קיה פיקנטו -
תודה רבה לכולם ,כל פעם אני מתלהב מחדש מהעזרה בפורום הזה
יום מבורך -
@קיה-פיקנטו נכון לעכשיו ניתן להזמין בקישור הזה קדמית ואחורית כולל קיט חניה בכ320 ₪ עם הקופון S8BWBXMULNDH
אם תמתין עוד יומיים אותה מצלמה באותו קישור תעלה לך כ270 ₪ עם הקופון S8BWBXMULNDH ואח"כ ILCD4 -
-
@קיה-פיקנטו חכה ל1 במאי
יש קופונים שיתחילו אז (שימו לב לקופון הנוסף של ה60\38 ש"ח)
לגבי המצלמות- יש עכשיו הנחות

@אביעד כתב בהמלצה על מצלמת רכב:
@קיה-פיקנטו חכה ל1 במאי

בתמונות ששלחתי
משהו יודע אם אפשר להשיג את זה בלי מע"מ? -
@קיה-פיקנטו חכה ל1 במאי

ניסיתי עכשיו להזמין את הZ50PRO עם קיט ומצלמה אחורית +כרטיס של DDPAI 128GB יצא סך הכל 125 דולר אבל חוץ מקופון של החנות 5 דולר שום קופון לא עובד
לכאורה ממה שהבנתי זה קופונים בכמות מוגבלת ומי שתפס תפס יש פיתרון?
תודה רבה -
ניסיתי עכשיו להזמין את הZ50PRO עם קיט ומצלמה אחורית +כרטיס של DDPAI 128GB יצא סך הכל 125 דולר אבל חוץ מקופון של החנות 5 דולר שום קופון לא עובד
לכאורה ממה שהבנתי זה קופונים בכמות מוגבלת ומי שתפס תפס יש פיתרון?
תודה רבה@קיה-פיקנטו נכון לעכשיו אזלו הקופונים לדעתי זה אמור להתחדש עד מחר בבוקר (לא בטוח אני רק משער לאור ההיכרות שלי איתם) כאן זה אמור לצאת 108$ עם הקופון ILCD4 ואח"כ הקופון 5$ של החנות S37Y57B42SB0
להבא מומלץ מיד בתחילת הסייל להכניס לעגלה מוצר יקר כגון זה ובקופה להכניס את כל הקופונים מהנמוך לגבוה וכך הם נשמרים לך לכל תקופת הסייל
-
@קיה-פיקנטו נכון לעכשיו אזלו הקופונים לדעתי זה אמור להתחדש עד מחר בבוקר (לא בטוח אני רק משער לאור ההיכרות שלי איתם) כאן זה אמור לצאת 108$ עם הקופון ILCD4 ואח"כ הקופון 5$ של החנות S37Y57B42SB0
להבא מומלץ מיד בתחילת הסייל להכניס לעגלה מוצר יקר כגון זה ובקופה להכניס את כל הקופונים מהנמוך לגבוה וכך הם נשמרים לך לכל תקופת הסייל
@טכנולוג תודה רבה !
-
@0556747914 בעיקרון מה שנכנס הכי טוב בתקציב שלך זה z50 pro אבל כרגע החבילה שכוללת גם חיבור סים לא נשלחת לישראל
ולכן יש לך כמה אופציות דירגתי לך אותם מהטוב לטוב ביותר- לקנות z50 pro עם חיבור לתיבת הפיוזים אבל ללא סים בקישור הזה (תבחר את האפשרות אחת לפני האחרונה 2-Channel n Hw) בקופה להכניס את הקוד ILAPR5 ואח"כ NDS6J5 זה מביא אותנו למחיר של 94$ (כ275 ש"ח)
- 70mai a510 - מצלמה מצויינת עם חיישן סוני מעולה כולל חיבור לפיוזים וסים בקישור הזה בקופה להכניס את הקוד ILAPR5 ואח"כ SWXXKT5PBHCF יוצא 121$ (כ365 ש"ח)
- 70mai a810 - הדגם המתקדם יותר של המצלמה הקודמת עם חיישן סוני מהטובים ביותר שקיימים במצלמות דרך
כולל חיבור לפיוזים וסים בקישור כאן (לבחור את האפשרות A810S-2 n 4G UP04) בקופה להכניס את הקוד ILAPR6 ואח"כ SWXXKT5PBHCF יוצא 166$ (כ500 ש"ח) - z60 pro - אחת המצלמות המבוקשות ביותר עם חיישן סוני מאותו דגם של המצלמה הקודמת אבל יש לה יתרונות על פני הקודמת שפירטתי במדריך
כולל חיבור לפיוזים וסים בקישור כאן בקופה להכניס את הקוד ILAPR6 ואח"כ XP77GY זה מגיע למחיר של 192$ (576 ש"ח)
בהצלחה
@טכנולוג כמה מסובך לחבר לתייבת פיוזים ואייך יש לי איוניק 2019
-
@טכנולוג כמה מסובך לחבר לתייבת פיוזים ואייך יש לי איוניק 2019
@0556747914 יצא לי להתקין 2 מצלמות כאלה וברוך ה’ זה די קל
שים לב לסוג פיוזים שמגיע בקיט ותראה אם זה זהה לפיוזים שברכב שלך -
יש למשהו ידע אני הזמנתי את המצלמה הנ’'ל ואחרי שהזמנתי אני רואה שהזמנתי בלי מצלמה אחורית יש דרך איך לנסוות משהו?
-
יש למשהו ידע אני הזמנתי את המצלמה הנ’'ל ואחרי שהזמנתי אני רואה שהזמנתי בלי מצלמה אחורית יש דרך איך לנסוות משהו?
-
@על-הטוב-שלך אתה מתכוון לz50 pro נכון?
אם כן אז לכאורא זה טוב לך רק לפני הזמנה תכתוב למוכר ותוודא שזה מתאים@טכנולוג
תודה אבל השאלה יש אפשרות לבטל את ההזמנה ולהזמין חדש או אין דבר כזה? -
@טכנולוג
תודה אבל השאלה יש אפשרות לבטל את ההזמנה ולהזמין חדש או אין דבר כזה?@על-הטוב-שלך יש ומהר ! כי כרגע שהמשלוח יוצא אני חושב שכבר אי אפשר
תלך להזמנות שלי להזמנה הנ"ל ותחפש שם אפשרות לבטל -
@טכנולוג
תודה אבל השאלה יש אפשרות לבטל את ההזמנה ולהזמין חדש או אין דבר כזה?@על-הטוב-שלך אכן כמו שאמר @קיה-פיקנטו כל עוד זה לא נשלח ניתן לבטל אבל שניה אחת לפני חשוב להבין כמה שילמת והאם יש לך קופונים כי יתכן שתבטל ואז תשלם יותר יקר
פשוט לפני שאתה מבטל תעשה בדיקה שלוקחת דקה אחת - תנסה לבצע הזמנה תכניס בקופה את הקופונים כמו שכתבתי כאן ואל תשלם רק תראה לאיזה סכום אתה מגיע
רק אח"כ תוכל להחליט אם שווה לך לבטל את ההזמנה שכבר ביצעת