סט בוקסות נראה לי מחיר רצפה תקנו אותו
-
@נהג-אלוף זה גם סט סביר לעבודות קטנות
אבל זה 1/4 הקישור הקודם זה דרייב 1/2 -
@ITAMAR25
סט כלים מקצועי לרכב 10 חלקים: סט שקעים מטריים עם הנעה של 1/2 אינץ’ - מפתח שקעים פנאומטי אוניברסלי לתיקון
https://a.aliexpress.com/_c2wmz6Wd@זיק-המבריק מה שכן אין שם בוקסה 21 שהיא להרבה גלגלים
-
-
תיקנתי אתה יכול להיות מגיה מומחה
@אהרון-שלום כתב בסט בוקסות נראה לי מחיר רצפה תקנו אותו:
תיקנתי אתה יכול להיות מגיה מומחה
לא נראה לי מוצדק בגלל ההתבדחות שלי לשנות את הכותרת
-
@נייטרון-חפשי אני מפחד שהמורה ללשון שלי יראה את זה (הכל בסדר)
-
ק קיה פיקנטו התייחס לנושא זה
-
ביום שישי בבראנד בחנות ב100 שח סט מעולה
https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=27129

-
חברה חברה בואו נעשה סדר זה נראה שיש כאן קצת בילבול, בבוקסות יש 2 חומרים עיקריים ונפוצים שמהם עשויות הבוקסות יש את הכרום ונדיום (Cr-V) שהוא הסוג החזק והנפוץ ברוב הבוקסות ראצ’ט דרייב וכדומה, אבל וזה אבל גדול לאימפקט ומומנט גדול הבוקסות האלו פריכות ונשברות או מתרחבות (אני קניתי כאלו כמו שפירסמת לאימפקט וברכב השני שבאתי להוציא גלגל היא נסדקה!) זה פשוט לא מיועד לזה למרות שבעלי כותבים שזה כן מיועד.
ועל כן יש את החומר השני והוא כרום-מוליבדנום (Cr-Mo) שזו בוקסה עם חומר מיוחד וגמיש יחסית שלא נשבר או מתרחב בחיים גם עם אימפקט רציני.
בקיצור מנסיון גדול ראצ’טים ובוקסות רק! מהארץ. וכל תשמיש את החומר שלו בהצלחה! -
חברה חברה בואו נעשה סדר זה נראה שיש כאן קצת בילבול, בבוקסות יש 2 חומרים עיקריים ונפוצים שמהם עשויות הבוקסות יש את הכרום ונדיום (Cr-V) שהוא הסוג החזק והנפוץ ברוב הבוקסות ראצ’ט דרייב וכדומה, אבל וזה אבל גדול לאימפקט ומומנט גדול הבוקסות האלו פריכות ונשברות או מתרחבות (אני קניתי כאלו כמו שפירסמת לאימפקט וברכב השני שבאתי להוציא גלגל היא נסדקה!) זה פשוט לא מיועד לזה למרות שבעלי כותבים שזה כן מיועד.
ועל כן יש את החומר השני והוא כרום-מוליבדנום (Cr-Mo) שזו בוקסה עם חומר מיוחד וגמיש יחסית שלא נשבר או מתרחב בחיים גם עם אימפקט רציני.
בקיצור מנסיון גדול ראצ’טים ובוקסות רק! מהארץ. וכל תשמיש את החומר שלו בהצלחה!@דגיג
מניסיון שלי הבוקסות שנשלחו למעלה (הסט של הבוקסות הארוכות ב20 שח בערך) הם מעל ומעבר עבור חובבן שאינו איש מקצוע ,יצא לי לפתוח עם הבוקסה של 22מ"מ את האומים של גלגלי הרכב עשורות פעמים והיד עוד נטויה ב"ה ,את הבוקסה הנז’ חיברתי למפתח רטיטה של ONEVAN 2800NM בעבר דובר בפורום כמה פעמים עליו ,גם הוא ברוך ה’ עושה זאת בקלות ועבור אדם פרטי לדעתי אין צורך ביותר מזה (אם בכלל יש צורך…)בבוקסות הקצרות השתמשתי רק עם רצאט ידני לפי מומנט ,אבל גם הם שוקלות הרבה וחזקות
מ"מ איני בא לסתור חלילה את דבריך ויתכן שבבוקסות שקנית נפל פגם ביצור או כיוצא בזה.
-
@דגיג
מניסיון שלי הבוקסות שנשלחו למעלה (הסט של הבוקסות הארוכות ב20 שח בערך) הם מעל ומעבר עבור חובבן שאינו איש מקצוע ,יצא לי לפתוח עם הבוקסה של 22מ"מ את האומים של גלגלי הרכב עשורות פעמים והיד עוד נטויה ב"ה ,את הבוקסה הנז’ חיברתי למפתח רטיטה של ONEVAN 2800NM בעבר דובר בפורום כמה פעמים עליו ,גם הוא ברוך ה’ עושה זאת בקלות ועבור אדם פרטי לדעתי אין צורך ביותר מזה (אם בכלל יש צורך…)בבוקסות הקצרות השתמשתי רק עם רצאט ידני לפי מומנט ,אבל גם הם שוקלות הרבה וחזקות
מ"מ איני בא לסתור חלילה את דבריך ויתכן שבבוקסות שקנית נפל פגם ביצור או כיוצא בזה.
@קיה-פיקנטו גם לי יש מאותה חברה של האימפקט, וגם אני קונה מעלי הרבה דברים אמנם בבוקסות זה הימור וחבל על הכסף נידמה לי אתה משלם עוד 50 שקל וקונה בוקסות איכותיות שעברו תקנים מחמירים, ומהחומר שמתאים לפתיחת גלגלים.
אתה מציין שפתחת הרבה פעמים גלגלים עם האימפקט, זה יכול להיות אבל אם תיפול יום אחד על גלגל תקוע או או של מתלה כל שהוא או תושבת גיר ואפילו של צירייה חייב את הסוג שמיועד לאימפקט.
מה שאני בא לומר זה רק לשים לב מה קונים שלא יהיו ציפיות. וגם לענות על התמיהה על המחיר… -
-
@קיה-פיקנטו גם לי יש מאותה חברה של האימפקט, וגם אני קונה מעלי הרבה דברים אמנם בבוקסות זה הימור וחבל על הכסף נידמה לי אתה משלם עוד 50 שקל וקונה בוקסות איכותיות שעברו תקנים מחמירים, ומהחומר שמתאים לפתיחת גלגלים.
אתה מציין שפתחת הרבה פעמים גלגלים עם האימפקט, זה יכול להיות אבל אם תיפול יום אחד על גלגל תקוע או או של מתלה כל שהוא או תושבת גיר ואפילו של צירייה חייב את הסוג שמיועד לאימפקט.
מה שאני בא לומר זה רק לשים לב מה קונים שלא יהיו ציפיות. וגם לענות על התמיהה על המחיר…@דגיג
לא יודע כמה זה הימור ,דעתי יותר נוטה שהסט שקיבלת נפל בו פגם בייצור
אתה מכיר עוד אנשים שהזמינו מאלי אקספרס וקרה להם כך ?
בד"כ ההבדל בין סט בוקסות מהארץ לסין הוא של כמה מאות שקלים -
@דגיג
לא יודע כמה זה הימור ,דעתי יותר נוטה שהסט שקיבלת נפל בו פגם בייצור
אתה מכיר עוד אנשים שהזמינו מאלי אקספרס וקרה להם כך ?
בד"כ ההבדל בין סט בוקסות מהארץ לסין הוא של כמה מאות שקלים@קיה-פיקנטו מה? מה כמה מאות שקלים אתה רציני? לא ראית את הקישור ששלחתי?
-
@קיה-פיקנטו מה? מה כמה מאות שקלים אתה רציני? לא ראית את הקישור ששלחתי?
@דגיג
ראיתי ,לכן רשמתי בד"כ
כך או כך גם כאן ההבדל לא קטן מדובר ב180 שח הבדל -
@דגיג
ראיתי ,לכן רשמתי בד"כ
כך או כך גם כאן ההבדל לא קטן מדובר ב180 שח הבדל@קיה-פיקנטו מחילה תסתכל בקישור זה 100 שקל, זה ב20 שקל לא ברור מה אתה מקבל נראה לי שזה בוקסות נמוכות ולא עמוקות כמו 8 סנטימטר שבדר"כ.
הכל טוב זו דעתי מנסיון שראצ’טים ובוקסות רק מהארץ מעוד כמה סיבות, אבל אני יכול להבין את הפיתיון שיש בלקנות את זה מעלי. -
@קיה-פיקנטו מחילה תסתכל בקישור זה 100 שקל, זה ב20 שקל לא ברור מה אתה מקבל נראה לי שזה בוקסות נמוכות ולא עמוקות כמו 8 סנטימטר שבדר"כ.
הכל טוב זו דעתי מנסיון שראצ’טים ובוקסות רק מהארץ מעוד כמה סיבות, אבל אני יכול להבין את הפיתיון שיש בלקנות את זה מעלי.@דגיג
ספציפית בקישור הזה זה כבר עלה ל100 בעבר היה 20 בערך
בחיפוש קל באלי אקספרס ניתן למצוא בוקוסות ארוכות ב20 שח ,הזמנתי בערך לפני שבועיים שיהיה לי עוד אחד
שלא תבין אותי לא נכון זה לא שאני אומר שאין הבדל בכלל ,אבל עבור המתשמש החובב זה מעל ומעבר לפחות מהניסיון שלי
מפאת השבת שבפתח לא צרפתי קישור לסט ב20 שח
שבת שלום ומבורך
קיה פיקנטו
1.2
אוטומט