סובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!
-
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
הרציף הכי חלש (מניסיון) וכמובן בעייתי
לא הלכתי לשאול מוסכניק אבל מצאתי לך סרטון ביוטיוב
@נתי-2
פלנטרי וודאי הכי אמין
אבל רציף (cvt) יש בעייתים ויש אמינים למשל לנסר ואוטלאנדר מאד אמינים ואילו לסוזוקי וניסאן היו בעיות בחלק מהשנים (ג’וק וויטארה) והשתפרו בהמשך אל אף שגם אצל מיצו הגיר של jatco מבית ניסאן , גם לטויוטה יש רציפים יחיסית בעייתים כמו בוורסו ואוונסיס ויש טובים כמו בקורולות שלפני ההייברידי
רובוטי חד ודו מצמדי היו הרבה בעיות בתחילת הדרך כמו המכטרוניק וכו’ וגם שם יש רמות ודגמים למשל בוואג יש את DQ200 ויש את הDQ250 ו381 שהם שונים וגם עברו שידרוגים עם השנים.
בכל אופן לגבי סובארו הרציפים יחיסת אמין מבחינת הרצועה אבל נתקלתי בבעיות בסלנואידים באזור ה200 אלף קמ (דרך אגב סובארו הראשונה שהשתמשה בגיר רציף בג’אסטי 1990 שהיה גרוע) -
@נתי-2
פלנטרי וודאי הכי אמין
אבל רציף (cvt) יש בעייתים ויש אמינים למשל לנסר ואוטלאנדר מאד אמינים ואילו לסוזוקי וניסאן היו בעיות בחלק מהשנים (ג’וק וויטארה) והשתפרו בהמשך אל אף שגם אצל מיצו הגיר של jatco מבית ניסאן , גם לטויוטה יש רציפים יחיסית בעייתים כמו בוורסו ואוונסיס ויש טובים כמו בקורולות שלפני ההייברידי
רובוטי חד ודו מצמדי היו הרבה בעיות בתחילת הדרך כמו המכטרוניק וכו’ וגם שם יש רמות ודגמים למשל בוואג יש את DQ200 ויש את הDQ250 ו381 שהם שונים וגם עברו שידרוגים עם השנים.
בכל אופן לגבי סובארו הרציפים יחיסת אמין מבחינת הרצועה אבל נתקלתי בבעיות בסלנואידים באזור ה200 אלף קמ (דרך אגב סובארו הראשונה שהשתמשה בגיר רציף בג’אסטי 1990 שהיה גרוע)@יצחק-רשטונ
מ ק צ ו ע ן!!!
תענוג של הסבר!! -
לא מבין הרבה בכל השיח שנכנס כאן.
אבל לי יש סובארו אימפרזה 2016 ולא מצאתי בה משהו מיוחד, תיקונים כרגיל, דלק שותה כרגיל (אולי קצת יותר מהרגיל אפי’)
אבל החסרונות שלה משמעותיים, המולטימדיה (המקורית) פח, המנוע שלה צורח את נשמתו, (אולי רק שלי, בעבר השכרה…) באופן כללי לא נהנה ממנה יותר מדי. -
לא מבין הרבה בכל השיח שנכנס כאן.
אבל לי יש סובארו אימפרזה 2016 ולא מצאתי בה משהו מיוחד, תיקונים כרגיל, דלק שותה כרגיל (אולי קצת יותר מהרגיל אפי’)
אבל החסרונות שלה משמעותיים, המולטימדיה (המקורית) פח, המנוע שלה צורח את נשמתו, (אולי רק שלי, בעבר השכרה…) באופן כללי לא נהנה ממנה יותר מדי.@ia659411 אל תלחץ כל כך חזק על הדוושה תן לרכב את הזמן שלו לי אישית יש מולטימדיה שהחליפו זה באיזור ה650 ש"ח בארץ לא נורא אבל זה שזה יכול להוות תחליף לקורולות 2008 בטח ובטח
-
@מאיר-זהו-זה מניסיון אישי של הרכב הנ"ל אימפרזה 2015 הלך הגיר ומניסיון של שאר הגירים פלנטארי ודו מצמדי בנזין ודיזל
@נתי-2 למה שלא תלך לשאול מוסכניק כמו שאני הלכתי לכמה וכמה מוסכים ושאלתי האם גיר רציף טעון החלפה יותר מאשר פלנטרי וכולם אמרו לי חד משמעית שהרציף טוב יותר
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרג -
פוסט זה נמחק! -
האיפרזה יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.
יד ראשונה (מעלה גדולה, כי בדר"כ מקפידים על טיפולים ובזמן)
180 ק"מ 2014 טסט כמעט לשנה ב16 אלף (לפני מיקוח)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i3j73ur8?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1
והנה איפרזה שחצתה בבטחה את ה300 אלף ק"מ (יד ראשונה- מעניין לדבר עם הבעלים, על אמינות הרכב והגיר)@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
@נתי-2 למה שלא תלך לשאול מוסכניק כמו שאני הלכתי לכמה וכמה מוסכים ושאלתי האם גיר רציף טעון החלפה יותר מאשר פלנטרי וכולם אמרו לי חד משמעית שהרציף טוב יותר
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרגעובדתית אתה טועה, (בתור בעל רכב ניסאן מיקרה, עם גיר רציף, שהוחלף לגיר רציף של מיצובישי ספייס סטאר שיותר אמין)
-
האיפרזה יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.
יד ראשונה (מעלה גדולה, כי בדר"כ מקפידים על טיפולים ובזמן)
180 ק"מ 2014 טסט כמעט לשנה ב16 אלף (לפני מיקוח)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i3j73ur8?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1
והנה איפרזה שחצתה בבטחה את ה300 אלף ק"מ (יד ראשונה- מעניין לדבר עם הבעלים, על אמינות הרכב והגיר)@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
ואם נורא רצית אז עשיתי גוגל ועיין באתר מידרגעובדתית אתה טועה, (בתור בעל רכב ניסאן מיקרה, עם גיר רציף, שהוחלף לגיר רציף של מיצובישי ספייס סטאר שיותר אמין)
@ידני אני לא טועה ועוד הרבה מוסכניקים שאומרים לי כי אני עובד איתם לא טועים
לי ספציפית לא יצא להחליף גיר אפ’פם כי אני לא בנישה הזו אבל בתור ידע בתור ידע חביבי
החקירות והבדיקות שלי על מכוניות במציאות ובשטח לא טועות ידידי
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים -
לי ספציפית לא יצא להחליף גיר אפ’פם כי אני לא בנישה הזו אבל בתור ידע בתור ידע חביבי
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פוניםמי שלא טועה לא יודע…
אנא ערוך את הפוסט האחרון שלך גם אם אתה סובר אחרת (וזכותך לחשוב אחרת) ותן כבוד לשאר חברי הפורום ובפרט בימי הספירה גם אם לדעתך אתה מבין יותר מהם -
מי שלא טועה לא יודע…
אנא ערוך את הפוסט האחרון שלך גם אם אתה סובר אחרת (וזכותך לחשוב אחרת) ותן כבוד לשאר חברי הפורום ובפרט בימי הספירה גם אם לדעתך אתה מבין יותר מהםפוסט זה נמחק! -
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים
אדרבה, תשתף אותנו במחקרים המרתקים שלך,
והציבור דכאן יידע לעמוד על גדולתך,
כמאמר רבותינו - לציבור יש חוש ריח… -
@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
אולי תעשה עבודת מחקר כמו שאני עשיתי על גירים בהצלוחע’ על כל פונים
אדרבה, תשתף אותנו במחקרים המרתקים שלך,
והציבור דכאן יידע לעמוד על גדולתך,
כמאמר רבותינו - לציבור יש חוש ריח…@גיל במה אתה צריך עזרה אני תמיד שמח לעזור
ועוד יותר ממתי שאני מכיר את הפורום הזה -
@גיל במה אתה צריך עזרה אני תמיד שמח לעזור
ועוד יותר ממתי שאני מכיר את הפורום הזה@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
@גיל במה אתה צריך עזרה אני תמיד שמח לעזור
ועוד יותר ממתי שאני מכיר את הפורום הזהאם כבודו כל כך מבין בגירים בס"ד, אולי כבודו יכול לעזור לי בזה?