מכוני רישוי בזמן מלחמת שאגת הארי!!
-
@dudi752 כן עשיתי טסט יום לפני ערב פסח,
ואני ספציפית צריך להחליף איזה משהו ונתנו לי 60 יום! -
@dudi752 כן עשיתי טסט יום לפני ערב פסח,
ואני ספציפית צריך להחליף איזה משהו ונתנו לי 60 יום! -
@mik6868 כתב במכוני רישוי בזמן מלחמת שאגת הארי!!:
ובזמן הזה של ה60 יום אתה יודע אם לפי הביטוח הרכב מכוסה ? חובה ו ג
התנאי של הביטוח הוא “רשיון רכב בתוקף”. ומי שבסמכותו להחליט ולהאריך את התוקף הוא מכון הרישוי או משרד הרישוי.
-
בס"ד
אגב, הסיפור המלא מאחורי פתיחת השרשור הזה…וגם חוות דעתכם…
נכשלתי בטסט על מתלים…קיבלתי הארכה של שבוע לרישיון הרכב והחלפתי מתלים ביום חמישי שלפני המלחמה…יום שישי לא היה זמן בשביל מכון רישוי (אולי לא פתוח בכלל??) ובשבת נפתחה המלחמה בדיוק ביום שפג הרישיון רכב…בכל אופן משרד התחבורה הוציא הודעה שהרישיון רכב יוארך ב-30 יום…בתוך הזמן הזה הבנתי שמכוני הרישוי סגורים…(וגם הלכתי לשם וראיתי שסגור) ביום חמישי האחרון הלכתי לסדר את העניין והם הודיעו לי חגיגית שכיון שעבר 30 יום מהטסט הקודם צריך לעשות טסט חדש…אמרתי להם שהיתה מלחמה…הם טענו שההארכה של הרישיון היא רק לעשיית טסט חדש ולא למישהו שבאמצע התהליך כמוני, וכשאמרתי שאמרו שמכוני הרישוי סגורים הם טענו שלא היו סגורים אפי’ יום אחד…אח"כ אמרו שעבדו חצי יום…ביקשתי לדעת למה לא מופיע באתר של המכון שהשעות מקוצרות?? הרי זה היה חוסך לי 2 ביקורים במכון בשעות הכי פקוקות?? (זה לא העניין של הכסף…)…
במקומות האלה (מכוני רישוי ביטוח לאומי וכו’) אתה מרגיש ‘האזרח הקטן’ שפשוט אומרים לו ‘טסט מחחחדדדדששש’ ולא מוכנים לשמוע אותו…ב"ה אני אחרי הטסט השני (עם תרומה של 100 לכולל אברכים)… אבל מה דעתכם שווה תלונה ל’הגנת הצרכן’ בגלל היחס המזלזל או שוב להגיד ‘כפרת עוונות’ ולהחליק??