דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
למבחן המלא של איון V לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. מאיפה קונים מולטימדיה ? בטוח לא מSTWEI !!!

מאיפה קונים מולטימדיה ? בטוח לא מSTWEI !!!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
4 פוסטים 3 כותבים 212 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יצחק רשטוני מנותק
    יצחק רשטוני מנותק
    יצחק רשטונ
    מאסטר
    כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

מכיוון שהתורה חסה על ממונם של ישראל רציתי להעיר על נקודה חשובה.
    פעם בעבר הרחוק היה אפשר להזמין TS18 2-32 במשלוח צ’ויס במחיר של 250 שקלים ולפעמים אפילו פחות אצל מוכר בשם STWEI
    מכח זאת צדיקי הפורום שמו את הקישור למוצר שלו בכל דרישה למולטימדיה או מדריך והיום אפשר להגיד שהוא מככב ב90% מהפוסטים סביב מולטימדיה …
    הא מה … הסיני החמדן הרים את האפו הפחוס עד שהיום הוא יותר יקר מכמעט כל המוכרים עד כדי שTS18 בסיסי ללא מצלמה נמכר במחיר של 440 שקלים ולצערי הרב הוא עדיין מופיע בכל שאלה [הסיבה היא שהמתקינים הוותיקים עסוקים וחלקם כבר לא קונה בכלל בעלי אקספרס ולכן את מעט הזמן שיש להם לענות לכל הבקשות הם מקשרים ישר למוצר הזה]
    אז כמו שאתם מבינים לא כדאי לקנות ממנו [אני כמובן כבר הפסקתי מזמן] אבל את הפוסט הזה אני מעלה לא בגלל שאני רוצה לכופף אותו חזרה [כמובן שאשמח אבל זאת לא המטרה] אלא בגלל שחבל על הכסף של הציבור הקדוש, יש הרבה אופציות אחרות יותר זולות וחלקם עם פאנל ומצלמה וכו’
    המתבקש כמובן שאני יעלה קישור אחר, האמת שכרגע עוד לא עשיתי מספיק שעורי בית להמליץ דווקא על מוכר ספציפי שבדקתי שהוא הכי זול מכולם בשביל לבוא ולהמליץ עליו כברירת מחדל , אבל ראיתי כמה וכמה מוכרים שמוכרים TS18 בלפחות 50 שקלים פחות [כמובן שהיה גם הרבה יותר] וחלקם עם מצלמה וכו’

דוגמאות להמחשת העניין בלבד לא כהמלצה גורפת, אל אף שבוודאי עדיף מSTWEI
    פה אפשר לקנות באותו מחיר 4-64 [במקום 2-32] כולל מצלמה HD או אפילו TS10 4-32 כולל מצלמה בתוספת של 10 שקלים בלבד מהמחיר של 2-32 TS18 בסיסי ללא מצלמה אצל החמדן]
    פה אפשר לקנות ב400 כולל פאנל [זה ספציפית לאיזה הונדה] במשלוח צ’ויס
    פה אפשר לקנות ב370 [בתמונה הראשית זה לא נראה TOPWEY (המוכנה בפורום מקורי) וגם יש לו סוג של 3-32 שלא ראיתי אצל מוכרי TS18 בד"כ אבל בתגובה [מ05/2025] ניתן לראות בברור שמדובר בTS18 רגיל, עדיין צריך בירור למי שחשוב TOPWEI]
    יש מוכר נוסף בשם Racing Driver Store [בכוונה לא שם קישור] שמוכר בבערך 290 כולל משלוח אחרי קופונים, אבל הוא כרגע מבטל הזמנות ולא שולח לישראל בגלל המלחמה ואני בדיונים איתו בהודעות, אז בבקשה לא להזמין ממנו לבנתיים עד שאני ילבן איתו את העניין [כשיהיה שינוי אני יעדכן]

פתוח לשמועפ תגובה 1 תגובה אחרונה
    12
    • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

מכיוון שהתורה חסה על ממונם של ישראל רציתי להעיר על נקודה חשובה.
      פעם בעבר הרחוק היה אפשר להזמין TS18 2-32 במשלוח צ’ויס במחיר של 250 שקלים ולפעמים אפילו פחות אצל מוכר בשם STWEI
      מכח זאת צדיקי הפורום שמו את הקישור למוצר שלו בכל דרישה למולטימדיה או מדריך והיום אפשר להגיד שהוא מככב ב90% מהפוסטים סביב מולטימדיה …
      הא מה … הסיני החמדן הרים את האפו הפחוס עד שהיום הוא יותר יקר מכמעט כל המוכרים עד כדי שTS18 בסיסי ללא מצלמה נמכר במחיר של 440 שקלים ולצערי הרב הוא עדיין מופיע בכל שאלה [הסיבה היא שהמתקינים הוותיקים עסוקים וחלקם כבר לא קונה בכלל בעלי אקספרס ולכן את מעט הזמן שיש להם לענות לכל הבקשות הם מקשרים ישר למוצר הזה]
      אז כמו שאתם מבינים לא כדאי לקנות ממנו [אני כמובן כבר הפסקתי מזמן] אבל את הפוסט הזה אני מעלה לא בגלל שאני רוצה לכופף אותו חזרה [כמובן שאשמח אבל זאת לא המטרה] אלא בגלל שחבל על הכסף של הציבור הקדוש, יש הרבה אופציות אחרות יותר זולות וחלקם עם פאנל ומצלמה וכו’
      המתבקש כמובן שאני יעלה קישור אחר, האמת שכרגע עוד לא עשיתי מספיק שעורי בית להמליץ דווקא על מוכר ספציפי שבדקתי שהוא הכי זול מכולם בשביל לבוא ולהמליץ עליו כברירת מחדל , אבל ראיתי כמה וכמה מוכרים שמוכרים TS18 בלפחות 50 שקלים פחות [כמובן שהיה גם הרבה יותר] וחלקם עם מצלמה וכו’

דוגמאות להמחשת העניין בלבד לא כהמלצה גורפת, אל אף שבוודאי עדיף מSTWEI
      פה אפשר לקנות באותו מחיר 4-64 [במקום 2-32] כולל מצלמה HD או אפילו TS10 4-32 כולל מצלמה בתוספת של 10 שקלים בלבד מהמחיר של 2-32 TS18 בסיסי ללא מצלמה אצל החמדן]
      פה אפשר לקנות ב400 כולל פאנל [זה ספציפית לאיזה הונדה] במשלוח צ’ויס
      פה אפשר לקנות ב370 [בתמונה הראשית זה לא נראה TOPWEY (המוכנה בפורום מקורי) וגם יש לו סוג של 3-32 שלא ראיתי אצל מוכרי TS18 בד"כ אבל בתגובה [מ05/2025] ניתן לראות בברור שמדובר בTS18 רגיל, עדיין צריך בירור למי שחשוב TOPWEI]
      יש מוכר נוסף בשם Racing Driver Store [בכוונה לא שם קישור] שמוכר בבערך 290 כולל משלוח אחרי קופונים, אבל הוא כרגע מבטל הזמנות ולא שולח לישראל בגלל המלחמה ואני בדיונים איתו בהודעות, אז בבקשה לא להזמין ממנו לבנתיים עד שאני ילבן איתו את העניין [כשיהיה שינוי אני יעדכן]

פתוח לשמועפ מנותק
      פתוח לשמועפ מנותק
      פתוח לשמוע
      מייבין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ כתב במאיפה קונים מולטימדיה ? בטוח לא מSTWEI !!!:

פה אפשר לקנות באותו מחיר 4-64 [במקום 2-32] כולל מצלמה HD או TS10 4-32 בתוספת של 10 שקלים בלבד מהמחיר של 2-32 TS18 אצל החמדן]

יש לו 50 ש"ח משלוח

אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
      הם אלו שיודעים לשאול
      מתקין וחוסם מולטימדיות + סים של RL באשדוד

יצחק רשטוני תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • פתוח לשמועפ פתוח לשמוע

@יצחק-רשטונ כתב במאיפה קונים מולטימדיה ? בטוח לא מSTWEI !!!:

פה אפשר לקנות באותו מחיר 4-64 [במקום 2-32] כולל מצלמה HD או TS10 4-32 בתוספת של 10 שקלים בלבד מהמחיר של 2-32 TS18 אצל החמדן]

יש לו 50 ש"ח משלוח

יצחק רשטוני מנותק
        יצחק רשטוני מנותק
        יצחק רשטונ
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@פתוח-לשמוע כתב במאיפה קונים מולטימדיה ? בטוח לא מSTWEI !!!:

יש לו 50 ש"ח משלוח

כן ידוע, 394+50 יוצא 444 שזה המחיר של החמדן לTS18 הרגיל והפשוט .
        היינו שכתבתי שבאותו מחיר אפשר לקבל 4-64 כולל מצלמה במקום 3-32 ללא

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • אלוף העולם 1א מנותק
          אלוף העולם 1א מנותק
          אלוף העולם 1
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי

לא יודע אם אתם מעודכנים… אבל כל מחירי המסכים בסין עלו בצורה משמעותית כתוצאה ישירה מעליית הביקוש לשבבים

התקנת מערכות מתקדמות לרכב
          מסכים, חיישנים, מצלמות דרך
          ברמה הגבוהה ביותר

אפשר ליצור קשר:
          ehh3266@gmail.com

זמין באלעד ירושלים והסביבה

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0

52

2.5k

משתמשים

8.4k