תגובה: [מצב ECO הונדה](/topic/2689/מצב-eco-הונדה)
-
תגובה: מצב ECO הונדה
ערב טוב לחברי פורום היקרים
רציתי לשאול אם מישהו מכיר או בדק מה פשרו של מצב אקו בהונדה אינסייט כמה זה באמת חסכוני כי בנהיגה די מרגישים את ההבדל עם או בלי השאלה אם זה באמת חוסך משמעותי או סתם בקטנה והאם יש הבדל בעירוני או בין עירוני תודה רבה לכל העונים יום טוב
אחרי התשובה של @גיל היקר ערכתי את הנושא כי עדיין לא יצא שם תשובות ברורות כמה החיסכון משמעותי? עירוני ובן עירוני? אם מישהו בדק אשמח לדעת תודה -
רציתי לשאול אם מישהו מכיר או בדק מה פשרו של מצב אקו בהונדה אינסייט כמה זה באמת חסכוני כי בנהיגה די מרגישים את ההבדל עם או בלי השאלה אם זה באמת חוסך משמעותי או סתם בקטנה והאם יש הבדל בעירוני או בין עירוני תודה רבה לכל העונים יום טוב
אחרי התשובה של @גיל היקר ערכתי את הנושא כי עדיין לא יצא שם תשובות ברורות כמה החיסכון משמעותי? עירוני ובן עירוני? אם מישהו בדק אשמח לדעת תודה -
אחרי התשובה של @גיל היקר ערכתי את הנושא כי עדיין לא יצא שם תשובות ברורות כמה החיסכון משמעותי? עירוני ובן עירוני? אם מישהו בדק אשמח לדעת תודה@בית-שמש-0 זה כמו שכתוב בשרשור שלו במקומו אבל בנהיגה על אינסייט יש פיתרון!
והוא תעזוב לרגע את דוושת הברקס ידלק לך המנוע ואז תלחץ שוב והמזגן נשאר דלוק
אם לפעמים לא הולך לך ככה אז תעביר את ההילוכים למצב L ותחזיר לדרייב והכל על מקומו יבא בשלום תנסה
אשמח שתגיב לי אם עזר -
@בית-שמש-0 זה כמו שכתוב בשרשור שלו במקומו אבל בנהיגה על אינסייט יש פיתרון!
והוא תעזוב לרגע את דוושת הברקס ידלק לך המנוע ואז תלחץ שוב והמזגן נשאר דלוק
אם לפעמים לא הולך לך ככה אז תעביר את ההילוכים למצב L ותחזיר לדרייב והכל על מקומו יבא בשלום תנסה
אשמח שתגיב לי אם עזר@מאיר-זהו-זה את זה אני מכיר ולא שאלתי על זה. שאלתי מה רמת היעילות של המצב אקו הזה. אם אתה מכיר אשמח שתעזור לי תודה רבה
-
@מאיר-זהו-זה את זה אני מכיר ולא שאלתי על זה. שאלתי מה רמת היעילות של המצב אקו הזה. אם אתה מכיר אשמח שתעזור לי תודה רבה
@בית-שמש-0 כתב בתגובה: [מצב ECO הונדה](/topic/2689/מצב-eco-הונדה):
שאלתי מה רמת היעילות של המצב אקו הזה. אם אתה מכיר אשמח שתעזור לי תודה רבה
חוסך משמעותי
כמה ? לא שייך לענות בדיוק אבל כמו שאתה מרגיש את זה בנהיגה ככה זה חוסך -
@בית-שמש-0 כתב בתגובה: [מצב ECO הונדה](/topic/2689/מצב-eco-הונדה):
שאלתי מה רמת היעילות של המצב אקו הזה. אם אתה מכיר אשמח שתעזור לי תודה רבה
חוסך משמעותי
כמה ? לא שייך לענות בדיוק אבל כמו שאתה מרגיש את זה בנהיגה ככה זה חוסך@יצחק-רשטונ איזה שנתון? מ 2012 נסיעות רגועות כלומר לא לסחוט את המנוע לוקח באיזור 1\16.5 בדיקה של 4 שנים רצופות
על מצב אקו כולל קיץ וחום ולהעביר כמו שכתבתי לעיל