פריאוס 2008 לחצן פתיחת פגז'
-
@דוד-המומחה אם תקיש @ (שטרודל או בעברית כרוכית) תוכל לראות את השם וללחוץ עליו בלי לשבור את האצבעות כל פעם (במחשב אתה לוחץ על shift יחד עם הספרה 2)
-
היה לי בעבר רכב כזה, והתמודדתי עם אותה בעיה
(בהנחה שהבנתי נכון - כל הפלסטיק המסומן מתפרק מהמקום)
זה קורה כיון שתוך כדי לחיצה על פתיחת הבגאז' מושכים עם הפלסטיק הזה את הדלת כלפי מעלה.לאחר נסיונות רבים של הדבקות - מצאתי את הנוסחא שתקבע אותו חזק ולאורך זמן (לפחות כל זמן שהאוטו היה אצלי)
הדבקתי סופר 7 או הייטק בכל נקודות המגע של הפלסטיק עם דלת הבגאז', לאחמ"כ קיבעתי את הפלסטיק חזרה למקום כאשר הדבק תופס אותו
ובעיקר לקינוח - הברגתי עם ברגים קודחים במס' מקומות, בעיקר משתי צידי הלחצן בצמוד אליו, כאשר הבורג נכנס מלמטה באלכסון אל תוך פח הדלת.
הברגים מקבעים את זה חזק מאד וההרגשה היא כמו חדש.עשיתי את זה מאז גם לחברים שביקשו, וכולם מרוצים מאד ברוך השם.
-
@חיים-ר כתב בפריאוס 2008 לחצן פתיחת פגז':
ובעיקר לקינוח - הברגתי עם ברגים קודחים במס' מקומות, בעיקר משתי צידי הלחצן בצמוד אליו, כאשר הבורג נכנס מלמטה באלכסון אל תוך פח הדלת.
האוטו שלך שבע רק מהקינוח, כבר ראיתי המון עם מלא סופר 7 שנתלשו שוב בכיף.
-
@נייטרון-חפשי
הסוד הוא הייטק ראיתי שמדביקים סיני עם הרגלים כלפי התקרה ולא נפל ! -
@דוד-המומחה גם הייטק לא יחזיק
ואגב אם שמים ברגים קודחים הייתי ממליץ לשים גם שייבה עם אטם כדי לשמור על הפלסטיק שלא ישבר -
@נייטרון-חפשי כתב בפריאוס 2008 לחצן פתיחת פגז':
@דוד-המומחה גם הייטק לא יחזיק
ואגב אם שמים ברגים קודחים הייתי ממליץ לשים גם שייבה עם אטם כדי לשמור על הפלסטיק שלא ישברכתבת שהאוטו שלי שבע רק מהקינוח, לאחמ"כ המלצת לשים שייבה,
השייבה מאד "מגשמת" את התיקון
לעניות דעתי השילוב של הסופר 7 (או אולי הייטק) יחד עם הברגים הוא המתכון המנצח שימנע את שבירת הפלסטיק.
זה נכון שהברגים הם חלק משמעותי מאד, אך הדבק נותן לו "לשבת" כמו שצריך, ממלא את המרווחים, והברגים נותנים את התפיסה החזקה ע"מ שהדבק יוכל לעמוד בלחץ של המשיכה.
בצורה זו הוא ממש "מאסיבי" וחזק. -
@דוד-המומחה כתב בפריאוס 2008 לחצן פתיחת פגז':
@נייטרון-חפשי
הסוד הוא הייטק ראיתי שמדביקים סיני עם הרגלים כלפי התקרה ולא נפל !מעניין איזה נעליים הוא לבש שהצליחו להחזיק אותו הפוך בלי להקרע או להפתח😂