יש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים)
-
אשמח לעזרה
אני נהג חדש בגיל 30 בערך ורוצה לקנות רכב זול בעיקר בשביל להתנסות כי אין השכרות כמעט לנהגים חדשים
מעדיף הכי זול מצד אחד, אך הכי מפנק מצד שני, ומצד שלישי שלא ישתה הרבה דלק, והכי חשוב זה הצד הרביעי שאני לא יצטרך לראות מוסך כי הספיק לי השיעורי נהיגה והטסט ולא בא לי להתעסק עם כלום חוץ מלנסועבקיצור אני מבולבל נורא…
מה כדאי לי לקנות? ובכמה כסף?
תודה רבה -
אשמח לעזרה
אני נהג חדש בגיל 30 בערך ורוצה לקנות רכב זול בעיקר בשביל להתנסות כי אין השכרות כמעט לנהגים חדשים
מעדיף הכי זול מצד אחד, אך הכי מפנק מצד שני, ומצד שלישי שלא ישתה הרבה דלק, והכי חשוב זה הצד הרביעי שאני לא יצטרך לראות מוסך כי הספיק לי השיעורי נהיגה והטסט ולא בא לי להתעסק עם כלום חוץ מלנסועבקיצור אני מבולבל נורא…
תודה רבה -
אשמח לעזרה
תודה רבה@טוסון
האמת שאתה ממש צודק
רציתי לבקש שמי שמבין יעשה איתי צ’אט כי לי אין יכולת עדיין לפתוח (מתי אני יוכל???)בכול אופן פתחתי כהמלצתך נושא חדש וכולם מוזמנים ומתבקשים:) לעזור לי
https://rechavimzelaze.ovh/topic/9300/רכב-מומלץ-לנהג-חדש-אוטומטי
תודה רבה מראש לכולם!!! -
@טוסון
האמת שאתה ממש צודק
רציתי לבקש שמי שמבין יעשה איתי צ’אט כי לי אין יכולת עדיין לפתוח (מתי אני יוכל???)בכול אופן פתחתי כהמלצתך נושא חדש וכולם מוזמנים ומתבקשים:) לעזור לי
https://rechavimzelaze.ovh/topic/9300/רכב-מומלץ-לנהג-חדש-אוטומטי
תודה רבה מראש לכולם!!! -
@טרנטע זה מציאה או מרמה?
הכי זול מכולם והכי חדיש… -
@טרנטע זה מציאה או מרמה?
הכי זול מכולם והכי חדיש…@פייבל-אשרינו כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
@טרנטע זה מציאה או מרמה?
הכי זול מכולם והכי חדיש…השאלה היא למה עכשיו המחיר כזה זול?!
לפני נתוני אוטו רכב חדש מהחברה בשנת 2023 עלה 177,000 ש’‘ח
מה קרה ב3 שנים האלה שירד ככה 120,000 ש’'ח?! -
@פייבל-אשרינו כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
@טרנטע זה מציאה או מרמה?
הכי זול מכולם והכי חדיש…השאלה היא למה עכשיו המחיר כזה זול?!
לפני נתוני אוטו רכב חדש מהחברה בשנת 2023 עלה 177,000 ש’‘ח
מה קרה ב3 שנים האלה שירד ככה 120,000 ש’'ח?!@אוטופון כל הרכבים מהדגם הזה ירדו דרסטית
-
@אוטופון כל הרכבים מהדגם הזה ירדו דרסטית
@פייבל-אשרינו כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
@אוטופון כל הרכבים מהדגם הזה ירדו דרסטית
כן אני יודע שלסינים יש ירדת ערך מעוד משמעותית,
תחשוב שאתה קונה את זה ומוכר בעוד שנה עם 100,000 קילומטרים (לצורך העניין)
לכמה זה ירד לך עוד יד? ובתוספת הירידה של הסינים! ל20,000 ש’'ח??!?!!
זה השאלה שלי אתה מבין, למה זה לא שווה???!! (בסופו של דבר מישהו פה סופג את הירידת ערך!) -
@טרנטע זה מציאה או מרמה?
הכי זול מכולם והכי חדיש…@פייבל-אשרינו אתה בטוח שזה באמת המחיר?
הגיוני שהוא סתם זרק בשביל שאנשים ידלקו