מה דעת חברי הפורום על טויוטה verso s
-
ראיתי לאחרונה כמה רכבים כאלה
וגיליתי שמחירם ממש זול (יחסית) גם נראה ממנו טוב
100 כס לרכב כזה קל נראה לי מספיק
אני מבין שזה כנראה לא טויוטה יפן אלא כמו הורסו הרגיל שהוא מטורקיה נראה לי
הוא אמין? כמה צריכת דלק שלו? -
הוא אמין? כמה צריכת דלק שלו?@מתושלח-הבבלי אין בעיה עם טויוטה טורקיה בד"כ
זה לא שווה בד"כ כמו כל סדרת הוורסו
הסיבה שאת הוורסו הקלאסי הרבה מחזיקים - טויוטה- 7 מק’ - לא גדול מדי - לא יקר מדי - לא בזבזן מדי בדלק -
הוא אמין? כמה צריכת דלק שלו?@מתושלח-הבבלי רציתי לקנות כזה פעם לאבא שלי, הלכתי לראות, בנסיעת מבחן הרכב הרגיש לי לא טוב, ההעברות של הגיר הרציף הפריעו לי, הרכב גם לא מרגיש מספיק חזק.
לא יודע למה זה הרגיש לי ״בימבה״ כזו, רכב של נשים.
כיום שאני נוהג על יאריס, הוא מרגיש לי הרבה יותר טוב, אפילו שהוא יותר קטן.אם אתה כן רוצה לקנות, שים לב שבהרבה מאד מקרים הוא שותה שמן לרוויה, כשרציתי לקנות כזו, רוב המודעות הרלוונטיות ביד 2 ירדו על צריכת שמן גבוהה.
כמו״כ מעדות של אחד המוכרים שדיברתי איתו, הבנתי שהוא לא מידי חזק, תעלה איתו לירושלים, תתחרפן.סליחה על התשובה הלא-מידי מקצועית
-
הנקודה ברכב הזה שהמנוע שלו קטן ביחס לגודל ולכן הוא שותה מלא שמן יש כאלה שיתלו את זה במחלה באוטו אך כפי שביררתי זה הבעיה
מה שכן האוטו הזה לא כל כך מומלץ ובפרט בפורום תראה הרבה הערות שליליות עליו יש לי חבר שמרוצה אך בכללי אומרים שלא כדאי להתקרב לאוטו הזה
אגב הבנתי שגם ל 7 מקומות פחות כדאי להתקרב וגם יש לו בעיות -
הוא אמין? כמה צריכת דלק שלו?@מתושלח-הבבלי
יש לי חבר שמחזיק אותו ואכל ממנו מרורים, לא ממש זוכר הכל אבל אחרי כמה וכמה תלאות הוא היה צריך גם להחליף מנוע מה ש(כמובן) לא שם קץ לבעיות, ואחרי הכל ובנוסף הרכב מרגיש ‘בימבתי’ ולא סוחב מי יודע, וגם הגיר הרציף שלו (לפחות אצלו) ממש מעצבן.