מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@simon כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
הפסקתי את השימוש בו כי הוא גרם לבריחת אויר איטית ועיקבית מהגלגלים
כן זה נכון (אמנם אני התנסיתי רק עם הפנימיים אבל שמעתי מכמה ששמו את החיצוניים וסבלו מבריחת אוויר איטית וגם לא נוח כל פעם שצריך למלאות אוויר להסיר אותם וכתבתי את זה בפוסט המקורי של החיישנים)
אבל יש את זה גם עם חיישנים פנימיים שם לא בורח האוויר והשאלה האם הפאנל הסולארי יעיל או שהוא נהרס מהר?רק כעת שמתי לב לשאלה
הפאנל הסולארי אפקטיבי לשנה בערך, כי הסוללה מתה לפני כן... -
@simon מעניין כי לי יש יותר משנה ועדיין הוא מראה שהסוללות במצב מצויין
אתה חונה בשמש או מתחת לבניין?
אולי לא דייקתי וקצת יותר משנה, היה תקופה באמצע שלא נעשה בו שימוש, ואני לא זוכר ברור כמה זמן השתמשתי בו, מה שבטוח שאותי הוא אכזב. -
@simon כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אתה חונה בשמש או מתחת לבניין?
יש ימים שמקורה כמו היום ויש ימים בשמש
אצלי על פי רוב זה בשמש, והסוללה התנפחה.
-
@לך-תדע כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
קניתי.
הוא אכן נראה כמיכל פלסטיק עם פאנל מתכתי מעליו (והוא נמצא שם לסיבה אחת בלבד - הונאה...).
אך לא מלאני ליבי לפרקו כדי לאמת זאת, עצלות...הגיע הזמן:
פעם לימדו אותי שבבלוק טוב יש בעיקר אויר, הסינים פירשו את זה בגרסא משלהם, במקרה זה השבור (!) בהחלט גדול בהרבה מסך כל חלקיו...
באיכות גבוהה יותר:לב העניין, המנוע מציץ מלמעלה, ממנו יוצא גלגל שיניים שמוסר את סיבובו לגלגל גדול יותר (משמאל, במפתיע הוא עשוי מתכת כלשהי) והיא בתורה מניעה בוכנה (שכפי שצויין לעיל, אטומה רק במקצת, וד"ל):
באיכות גבוהה יותר:זו כל התורה על רגל אחת, מנוע, בוכנה, שעון וצינור לחץ לגלגל:
באיכות גבוהה יותר:הגרסא המלאה של כל הרכיבים הרלוונטיים:
באיכות גבוהה יותר:
לסיכום: צחקתי טובא ונתמוגגתי מה'עקיצה' שהסיני הנחיל לי...
-
@טכנולוג מישהו יודע אם הקומפרסור הזה https://www.ace.co.il/8253260 מומלץ זה בוכנה אחת אבל לא הצלחתי להבין אם הוא פלסטיק או ברזל
יש לציין שאני לא צריך את זה לשימוש מסיבי אלא רק לשימוש פרטי מידי פעם ולכן לא חשוב לי מידי המהירות אלא בעיקר שיהיה איכותי ולא יתפוצץ אחרי פעם אחת כמו מה שקנו פה באלי ב33 -
@דני-מערכות יש לך את מה שהמלצתי מעליאקספרס
שהוא מעולה ויש לי אותו כבר שנה והוא מנפח גלגלים של רכב מצויין
וגם הסוללה שלו ממש חזקה
במבצעים הוא מגיע ל50 שח בערך שווה כל שקל
ובעיני יש יתרון שהוא נייד כשיוצאין לדוגמא לנחל ובריכות אז אפשר למלא את האוויר בכל מקום
-
@דני-מערכות קניתי לחבר את הקומפרסור הזה מאייס לפני כחמש שנים ועד היום זה עובד אצלו בשימוש ביתי והוא בהחלט מומלץ הוא גם במחיר טוב - יש לך כרגע גם קופון 1100672 קרדיט ל @אנונימוס כאן (מה שאני קניתי לו נראה בדיוק ככה ויש לו בוכנה ממתכת - כנראה שגם זה כך רק הסיני בעלי אקספרס ניסה לחקות את הדגם הזה הוא לא ידע שהוא מתעסק עם @לך-תדע שאחד התחביבים שלו הם לחשוף את הנוכלים הסדרתיים)
-
@דני-מערכות https://a.aliexpress.com/_oDBgMEX
עוד כמה ימים מתחיל סייל בעלי או שתחכה ל11.11
עכשיו זה עולה 70.. -
-
@מיוחד כנראה שהרבההה השתנה מאז שקנית..
קודם כל עד היום זה בהברגה ולא בקליפס אבל תמיד אפשר לקנות בכמה שקלים קליפס שמתחבר
דבר שני אני מילאתי איתו ארבעה גלגלים של רכב שהיו קרובים ל20 psi ולא ירד לי כמעט כלום מהסוללה
ואתה צודק שהוא לא מהיר אבל בהתחשב בגודל שלו זה סבבה לגמרי (אני בטוח שהבוכנה שלו ממש קטנה..)
ולדעתי זה מוצר ששווה כל שקל