צריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!
-
@MEM מגוגל
@מאיר-זהו-זה כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@MEM מגוגל
שתהיה בריא…
תציין את זה בפוסט שזה גוגל ולא מנסיון… -
@MEM מגוגל
שתהיה בריא…
תציין את זה בפוסט שזה גוגל ולא מנסיון…@MEM אדרבה תברר ותגיד עליו מהו ומיהו
-
@MEM אדרבה תברר ותגיד עליו מהו ומיהו
@מאיר-זהו-זה יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
-
@מאיר-זהו-זה יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
https://rechavimzelaze.ovh/topic/3969/ניקוי-פיח-כן-זה-עובד-בדקנו/75
-
@מאיר כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@MEM כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
היום אני מגרד 400 בקושי רב…
יכול להיות ששינית סגנון נסיעה? למשל היו לך נסיעות בין עירוניות ועברת לעירוניות או שעברת לגור באזור פקוק וכן אולי סגנון הנהיגה שלך שינה קצב…
לא, הכל אותו דבר…
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה@MEM כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר. -
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר.@נייטרון-חפשי כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר.אני יודע
אני מתכוון למתון הריאלי…
זה אחרי שעצבן אותי לסיים מיכל על 400+ ק"מ במקום 500… -
צריכת הדלק הגבוהה באה פתאום או בהדרגה מתונה?
זה ייתן לנו אור אם זה בלאי פיח וכדומה או תקלה פתאומית!
לא הגיוני שזה תווי נסיעה או סגנון נסיעה סוג דלק וכדומה שמבזבז לו 100 ק"מ בתדלוק והוא לא יבין@נתי-2 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
צריכת הדלק הגבוהה באה פתאום או בהדרגה מתונה?
זה ייתן לנו אור אם זה בלאי פיח וכדומה או תקלה פתאומית!
לא הגיוני שזה תווי נסיעה או סגנון נסיעה סוג דלק וכדומה שמבזבז לו 100 ק"מ בתדלוק והוא לא יביןעלה לאט
בהתחלה עליה מתונה
החלפתי פלאגים
לא עזר
אח"כ נדלקה נורת מנוע וחשבתי שזה הסיפור
טופל - כבה, אבל הסיפור עדיין לא נגמר… -
אם זה בהדרגה זה יותר הגיוני שזה לא תקלה אלא פיח שהצטבר לאט לאט אז יכול להיות שזה גורם לתערובת עשירה/עניה או הצטברות בממיר וכן במנוע כמו שכתבו שגורם לעליה משמעותית ולכן ניקוי יעזור בכל המקרים האלו ואולי יועיל התוסף שאמרו לך אבל זה לא יהיה מקצועי כמו אותו עוני שהביאו לך למעלה
בהצלחה -
אם זה בהדרגה זה יותר הגיוני שזה לא תקלה אלא פיח שהצטבר לאט לאט אז יכול להיות שזה גורם לתערובת עשירה/עניה או הצטברות בממיר וכן במנוע כמו שכתבו שגורם לעליה משמעותית ולכן ניקוי יעזור בכל המקרים האלו ואולי יועיל התוסף שאמרו לך אבל זה לא יהיה מקצועי כמו אותו עוני שהביאו לך למעלה
בהצלחה@נתי-2 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
בהצלחהאני מחפש עוד מישהו שרוצה לעשות עכשיו במרכז ואולי נעשה…
הוא רוצה מינ’ 2כמדומה שאתה מאחיסמך לא?
אולי אתה מעוניין? -
@נתי-2 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אולי אתה מעוניין? -
@נתי-2 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אולי אתה מעוניין? -
@מנאששש
תעבור על זה, ולא יהיו עוד שאלות.
https://rechavimzelaze.ovh/topic/3969/ניקוי-פיח-כן-זה-עובד-בדקנו/75
כבר הוזכר כאן בשרשור.