לראשונה, פרסומות בפורום?!
-
אני בניתי בAI תוך שנייה תוסף שיחסום לי את הפרסומות אבל יכול להיות שבפרסומת הבאה יצטרכו לעדכן את התוסף לפרסומת שתיהיה
-
-
-
מכיוון שפורום רכבים זה לזה שם לו למטרה בראש ובראשונה שחווית השימוש תהיה מקסימלית, ומה שעומד בראש מעייננו זה למקסם את התועלת והעזרה ההדדית של הפורום, הרי שלא חסכנו מעצמנו מאמצים והצרנו באופן משמעותי את הפרסומת בכדי להקל עליכם המשתמשים היקרים. בהצלחה רבה.
-
מכיוון שפורום רכבים זה לזה שם לו למטרה בראש ובראשונה שחווית השימוש תהיה מקסימלית, ומה שעומד בראש מעייננו זה למקסם את התועלת והעזרה ההדדית של הפורום, הרי שלא חסכנו מעצמנו מאמצים והצרנו באופן משמעותי את הפרסומת בכדי להקל עליכם המשתמשים היקרים. בהצלחה רבה.
והצרנו באופן משמעותי את הפרסומת
אבל כרגע - לטובת הפרסומת - הפרסומת כמעט לא ניתן לקריאה.
וכרגע אנחנו במצב של אוי לא מיוצרי אוי לי מייצרי…לכן אני ממליץ להשאיר את הגודל הנוכחי, אך:
בלחיצה עם העכבר על הפרסומת שיפתח חלון עם הפרסום בהגדלה מקסמילית באופן חד וברור.בהצלחה.
-
והצרנו באופן משמעותי את הפרסומת
אבל כרגע - לטובת הפרסומת - הפרסומת כמעט לא ניתן לקריאה.
וכרגע אנחנו במצב של אוי לא מיוצרי אוי לי מייצרי…לכן אני ממליץ להשאיר את הגודל הנוכחי, אך:
בלחיצה עם העכבר על הפרסומת שיפתח חלון עם הפרסום בהגדלה מקסמילית באופן חד וברור.בהצלחה.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אתה מדבר על מחשב?
@מאיר כן.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אתה מדבר על מחשב?
-
-
-
-
@מאיר מה עם רעיון לשים את הפרסומת בצד שמאל?
לצמצם את צד ימין יש שם עוד רווח ובצד שמאל יש דיי מקום למשהו צר וארוך אולי גם איזה קובץ GIP שממשיך את הפרסומת וגם אפילו מוסיף לה אלמנט יוקרתי…@צילפינגים כתב בלראשונה, פרסומות בפורום?!:
@מאיר מה עם רעיון לשים את הפרסומת בצד שמאל?
לצמצם את צד ימין יש שם עוד רווח ובצד שמאל יש דיי מקום למשהו צר וארוך אולי גם איזה קובץ GIP שממשיך את הפרסומת וגם אפילו מוסיף לה אלמנט יוקרתי…זה רעיון אפשרי. אגב, בפלאפון זה יורד למטה.