תעלומה במולטימדיה T10S - עזרה
-
יש לי מערכת T10S בת 6 חודשים בסה"כ עבדה מצויין ופתאום ביום בהיר אין מסך! המכשיר נדלק (הלד של המסך ותאורת כפתורים) אבל שחור משחור, מידי פעם אני רואה איזה פס דקיק מרצד לשניה ונעלם גם.
זה התחיל שלשום ואחרי 5 דקות פתאום המכשיר חזר לחיים אבל מאתמול כלום מתעקש לא להראות כלום ושום דבר!!משיהו נתקל בכזה דבר? מישהו יודע פתרון?
זה התוחלת של הT10S המהולל?!?! 6 חודשים?!?! -
יש לי מערכת T10S בת 6 חודשים בסה"כ עבדה מצויין ופתאום ביום בהיר אין מסך! המכשיר נדלק (הלד של המסך ותאורת כפתורים) אבל שחור משחור, מידי פעם אני רואה איזה פס דקיק מרצד לשניה ונעלם גם.
זה התחיל שלשום ואחרי 5 דקות פתאום המכשיר חזר לחיים אבל מאתמול כלום מתעקש לא להראות כלום ושום דבר!!משיהו נתקל בכזה דבר? מישהו יודע פתרון?
זה התוחלת של הT10S המהולל?!?! 6 חודשים?!?!@יואלי כתב בתעלומה במולטימדיה T10S - עזרה:
זה התוחלת של הT10S המהולל?!?! 6 חודשים?!?!לכאו’ נשרף מוליך
TS10 מהולל מבחינת מעבד וממשק, האיכות של עליאקספרס מוטלת בספק מבחינת רכיבים. -
@יואלי כתב בתעלומה במולטימדיה T10S - עזרה:
זה התוחלת של הT10S המהולל?!?! 6 חודשים?!?!לכאו’ נשרף מוליך
TS10 מהולל מבחינת מעבד וממשק, האיכות של עליאקספרס מוטלת בספק מבחינת רכיבים.@מיישה פרקתי את הלוח וניסיתי לבדוק הכל שם פיקס חדש מהניילונים. יש משהו שעוד אפשר לעשות? יש לך אולי מכשירים (T10S) תקולים אני אנסה לצ’שטל בניהם?
אולי להעלות את המכשיר על מחשב ולצרוב גירסא?
אולי זה בגלל שעדיין לא עזרת לי להתקין וויפרי על המכשיר והוא כשר עכשיו רק רבנות?!
קיצר @מיישה האלוף מה אתה מציע לאברך שאין לו שקל לקנות מכשיר חדש תוך פחות משנה?