שכר מורי נהיגה וטסטרים
-
@מאיר אהה מערבל בטון נראה לי שזה כבר משא כבד,
מצריך קורס ואישור מרב"ד וכו, שם המשכורות גבוהות יותר,
אני שאלתי על רישיון ג בסיסי עד 12ט -
@מאיר לפי המכללה הזו שמכשירה בוחנים- 550 שעות של לימוד עיוני (כשנה וחצי) ולאחריהן 90 שעות מעשיות.
אם אתה כבר מורה נהיגה אז יש מסלול מקוצר של 112 שעות של לימוד עיוני (כחצי שנה) ולאחריהן 28 שעות מעשיות.
רק אם השכר כמו ש @מיכאלb כתב, למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר, בפרט במקצוע כזה משעמם.@מתלמד-0 כתב בשכר מורי נהיגה וטסטרים:
לפי המכללה הזו שמכשירה בוחנים- 550 שעות של לימוד עיוני (כשנה וחצי) ולאחריהן 90 שעות מעשיות.
היה נשמע לי מוזר הכמות שעות שציינת אז חיפשתי בגוגל, כל מכללה מציינת כמות שעות אחרת (זה ככה במלא מקצועות, כשאתה מדבר איתם מקבלים פרטים ברורים יותר)
אגב, לאותה מכללה יש פרסום אחר שבו הדרישה היא ל 200 ומשהו שעות
רובם יותר בסדר גודל של ה250 שעות
(הדרישה לכמות שעות היא של משרד הרישוי/עבודה וזה אחיד אצל כולם.
לא יודע מה העניין שהם מפרסמים דברים שונים) -
@מיכאלb כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
למען האמת אני לא יודע, לי אמר מורה נהיגה אחד שהוא נשאר ביד עם 45% אחוז מתוך המחזור
45% מתוך מה שהוא מדווח
רוב רובו של הכסף לא מדווח כלל -
@יוני כתב בשכר מורי נהיגה וטסטרים:
רוב רובו של הכסף לא מדווח כלל
בגלל שכל מערכת התורים והתקדמות השיעורים היא בתוך המערכת של משרד הרישוי לא נראה לי שמאד קל לא לדווח על זה. וראיה שאין כמעט מורה שעושה הנחת מזומן…
-
@גבר לא מדוייק, רוב המורים מדווחים על 28 שיעורים בסוף
ולפי מה שהבנתי הרבה לא מוציאים קבלות אחרי שיעור 28
(המורה שלי הביא לי קבלות על הכל, כולל בין הטסט הראשון לשני) -
@טוסון אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את המערכת של המורים של התורים ושל התשלומים אבל כל תור שנקבע ביומן ומבוצע אוטומטית זה מדווח למשרד הרישוי כך שזה כורכב לנהל כמה יומנים במקביל
@גבר הכרתי מורים, לא אחד ולא שניים. ולפחות שלושה מהם היו מנהלים יומן רגיל, משהו שאפשר לקנות בכל חנות כלי כתיבה. מה היו מדווחים, לא יודע. לא קיבלתי מעולם קבלות, ועשיתי המון שיעורים חוץ מפעם אחת שהיה מורה מחליף ששלח לי קבלות למייל. אגב, לכולם שילמתי רק מזומן, הם לא הציעו ולא היה ידוע לי על אופציה אחרת.
מדבר על לפני שש שנים, היום אולי זה השתנה.
אחד מהם טרח להסביר לי שהוא רוצה לשמור על חדות בגיל מבוגר ולכן הוא לא מנהל את זה בטלפון שלו…
-
א. מאז שנכנסה המערכת ברוש זה סיכון מטורף לא לדווח על 28 שיעורים ראשונים
ב. למה אתם מצפים שבנאדם שלוקח על עצמו את כל הסיכון בזה שהוא לא מדווח( אם הוא לא מדווח) יחלוק איתכם ברווחים?@מיכאלb א. כולם מדווחים על 28 שיעורים, השאלה כמה על כל שיעור, ומה עם שאר השיעורים?
אני מכיר כמה שהוסיפו בצעטאלע שקיבלו מהמורה, גם אחרי שמערכת ברוש נכנסה
ב. אתה צודק לגמרי, אבל בכל ענף כמעט בשוק יש ‘מחיר מזומן’
וח"ו אין עיני צרה בפרנסת אף אחד מאחב"י
והמורים שאני הכרתי דיווחו על כל שיעור, עם קבלה מיידית, אבל מחברים שמעתי דברים אחרים -
@מיכאלb א. כולם מדווחים על 28 שיעורים, השאלה כמה על כל שיעור, ומה עם שאר השיעורים?
אני מכיר כמה שהוסיפו בצעטאלע שקיבלו מהמורה, גם אחרי שמערכת ברוש נכנסה
ב. אתה צודק לגמרי, אבל בכל ענף כמעט בשוק יש ‘מחיר מזומן’
וח"ו אין עיני צרה בפרנסת אף אחד מאחב"י
והמורים שאני הכרתי דיווחו על כל שיעור, עם קבלה מיידית, אבל מחברים שמעתי דברים אחרים