בעיה קצת מוזרה
-
שלום רב לכולם אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה...
יש לי באוטו (לנסר 2008) נעילה מרכזית עם שלט והרמת שמשות.
בזמן האחרון לפעמים השמשות לא עולות ומתברר שפשוט לאחר כיבוי הרכב המצבר כאילו מתנתק ואין חשמל כלל לכל מערכות הרכב עד כדי כך שהמד ק"מ מתאפס וכן הנעילה מרכזית אם אני נועל ידנית את הנהג זה נועל רק את הנהג ולא את כל הרכב (דבר כזה קורה כשהמצבר מנותק), כמובן מיד חשבתי שהלך המצבר למרות שהוא נקנה לפני שנה וחצי בערך אבל מצד שני האוטו מניע מצוין בלי שום בעיה כלל, וכן אם אני מכניס מפתח לסוויץ ומסובב 2 פעמים (נראה לי אפי' 1) חוזר החשמל (אפי' שלא הנעתי את האוטו).
ניסיתי לבדוק אם החוטים מחוברים טוב למצבר ולא רופף בכלל.
הבעיה קורית הרבה אבל לא תמיד ושהמד ק"מ מתאפס יותר נדיר אבל גם קורה.מציין כאן דבר שלכאו' לא קשור אבל בכל זאת אציין- היה לי קודן של פוינטר ובאותה קופסה של הקודן היה נעילה מרכזית, כשקניתי את האוטו לא עבדו השלטים אז הרכבתי על המערכת הקיימת נעילה מרכזית חדשה עם שלטים חדשים. לפני מס' שבועות ביטלתי את הקודן ככה שהקופסה הישנה כבר לא נמצית אלא רק החדשה ששמתי.
לכאו' זה לא קשור כי הבעיה התחילה קודם (מס' פעמים בודדות), וגם אם זה היה קשור אז התקלה הייתה אמורה להיות כל הזמן ולא רק לפעמים...
השאלה האם יכול להיות שזה בכ"ז בעיה במצבר אפי' שתמיד מניע מצוין בלי בעיות בכלל, ואם זה לא מצבר אז מה כן יכול להיות???
מציין שזה נראה שזה הולך ומחמיר כלומר קורה יותר ויותרתודה רבה
-
@YOLEVI למה ביטלת את הקודן? אולי כי הוא לפעמים לא עבד?
כי אם כן אז אולי ייתכן שזה כן כן קשור לביטול הקודן/נעילה מרכזית?
בחלק מהרכבים כפתור הנעילה המרכזית מתנתק אוטומטית אחרי זמן קצר מטעמי בטיחות, מאחר ועל פי רוב רגילים לחבר את מערכות הנעילה/הרמת שמשות האוניברסליות לכפתור הנעילה לפעמים ההתקן לא יעבוד (קרדיט לחשמלאי שלי) -
@נייטרון-חפשי כתב בבעיה קצת מוזרה:
אולי כי הוא לפעמים לא עבד?
לא
אלא כי המגעים של הלחצנים עשו בעיות@נייטרון-חפשי כתב בבעיה קצת מוזרה:
בחלק מהרכבים כפתור הנעילה המרכזית מתנתק אוטומטית אחרי זמן קצר מטעמי בטיחות
אם ככה זה היה אצלי אז זה היה צריך לקרות תמיד ולא רק לפעמים
בנוסף כל מערכות החשמל לא עובדות, כגון פנסים