מוסך מורשה בירושלים, לתיקון ליקויים בטסט
-
@תגיענו-לשלום כשמחליפים משולשים, צריך גם לעשות פרונט?
@טוסון בד"כ כן.
@תגיענו-לשלום כתב במוסך מורשה בירושלים, לתיקון ליקויים בטסט:
ציון מול בסט טסט(מוסך אריה), מוציא את כל האישורים שצריך לטסטים, ובמחירים כמעט כמו של החפרים 0537604700 (לדעתי יקח לך בערך חצי ממה שהציעו לך, תפוחים זה בערך 400 לזוג וגומיה 150-200)
אתה מדבר על תפוחי הגה והוא דיבר על תפוחי פרונט.
-
@טוסון בד"כ כן.
@תגיענו-לשלום כתב במוסך מורשה בירושלים, לתיקון ליקויים בטסט:
ציון מול בסט טסט(מוסך אריה), מוציא את כל האישורים שצריך לטסטים, ובמחירים כמעט כמו של החפרים 0537604700 (לדעתי יקח לך בערך חצי ממה שהציעו לך, תפוחים זה בערך 400 לזוג וגומיה 150-200)
אתה מדבר על תפוחי הגה והוא דיבר על תפוחי פרונט.
@נייטרון-חפשי אני צריך תפוחי פרונט? כמה זה עולה?
-
@נייטרון-חפשי אני צריך תפוחי פרונט? כמה זה עולה?
-
@תגיענו-לשלום כשמחליפים משולשים, צריך גם לעשות פרונט?
-
@טוסון תקח הצעת מחיר נוספת ממשהו אמין שאני מכיר באופן אישי מוסך יחד נאמן לייד אולם היכל דוד רחוב אליהב 026511455
@צילפינגים הלכתי אליו
החליף את התפוחים, לא היה צריך את כל המשולש
הראה לי שהרפידות היו גמורות, החליף גם אותם, ניקה את כל התחתית של הרכב, ואמר שלא צריך לא להחליף בולם ולא גומיה לצירייה
(על הדרך חידש פנסים, וניקה את כל המערכת מלמטה, בלי תוספת) -
@צילפינגים הלכתי אליו
החליף את התפוחים, לא היה צריך את כל המשולש
הראה לי שהרפידות היו גמורות, החליף גם אותם, ניקה את כל התחתית של הרכב, ואמר שלא צריך לא להחליף בולם ולא גומיה לצירייה
(על הדרך חידש פנסים, וניקה את כל המערכת מלמטה, בלי תוספת) -
@טוסון תכתוב בבקשה כמה עלה לך זוג תפוחי משולש כולל עבודה. אני צריך גם.
אצלי חולצים את התפוחים, זה יותר מורכב מתפוח שמגיע עם משטח עם שלוש ברגים. האם גם אצלך זה כך? -
@מתלמד-0 אין לי מושג איך זה אצלי
עלה 600 ש"ח התפוחים (בלבן, עם קבלה)
יכול להיות שהייתי משיג ביותר זול, אבל גם ללכת ברגל מגבעת שאול לכולל בגאולה זה לא הכי כיף, והמליצו לי עליו כמה
בינתיים רשמית לא צריך פרונט
בא נראה מתי יהיו טסטים -
ט טוסון סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@טוסון נכון. אבל אני צריך לקפוץ לבקר את תורמת האיברים שלי שם לקחת כנף ופנס. וכאן אני לא מכיר מישהו שיעשה את זה בלי להתבכיין.
-
@מתלמד-0 אתה עולה לשם עכשיו?
דבר איתו
026511455
(האיברים מפורקים? או שאתה עושה את הניתוח בעצמך? כנראה הלילה או מחר אני יורד לב"ב