שרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס
-
אמנם זה פורום רכבים אבל מטבע הדברים ישנם המון אביזרים וחלקי חילוף שניתן להזמין מסין במחירים זולים ובהמשך למה שנכתב בפוסט הזה אני מפרסם כאן את פרטי הסייל הקרוב
מדובר באחד הסיילים הגדולים והזולים ביותר במהלך השנה יום הולדת לעלי אקספרס (הפעם יום הולדת ה14) אפשר למצוא מוצרים במחירים זולים במיוחד אבל הם נעשים הרבה יותר זולים בצירוף קופונים
השנה הסייל יתחיל מיום שני הקרוב 18.03.2024 עד 27.03.2024
אז קודם כמה קישורים
זה עמוד הפירוט הרשמי באתר של עלי אקספרס זמני המבצע וכו'
וזה המוצרים שימכרו בהוזלה בזמן הסייל
הקופונים הם (מתעדכן)
על קניה בסך 9$ 2$ הנחה עם הקופון 24an02
או AE2ZNAF
על קניה בסך 29$ 4$ הנחה עם הקופון 24an03
על קניה בסך $39 $5 הנחה עם הקופון AE5ZNAF
או PS5AAS
או 24AN05
או AEBeeDeals5
או AEZUZU5
או 39AliBuy5
או AEMUMLATZIM5
או KBT5AE
או ali5li
על קניה בסך 69$ 8$ הנחה עם הקופון 24an08
על קניה בסך $79 $10 הנחה עם הקופון AE10ZNAF
או PS10ZNAF
או 24AN10
או AEBeeDeals10
או AEZUZU10
או 79AliBuy10
או AEMUMLATZIM10
אוKBT10AE
או ali10li
על קניה בסך 99$ 12$ הנחה עם הקופון 24an12
על קניה בסך $159 $20 הנחה עם הקופון AE20ZNAF
או PS20AAS
או 24AN20
או AEBeeDeals20
או AEZUZU20
או 159AliBuy20
או AEMUMLATZIM20
או KBT20AE
או ali20li
על קניה בסך $299 $40 הנחה עם הקופון AE40ZNAF
או PS40AAS
או 24AN40
או AEBeeDeals40
או AEZUZU40
או 299AliBuy40
או AEMUMLATZIM40
או KBT40AE
או ali40li
ועל קניה בסך $499 $80 הנחה עם הקופון AE80ZNAF
או PS80AAS
או 24AN80
או AEBeeDeals80
או AEZUZU80
או 499AliBuy80
או AEMUMLATZIM80
או KBT80AE
או ali80li
על קניה בסך 599$ $120 הנחה עם הקופון 24AN090
וזה הדף שיפורסמו קופונים למוצרים ספציפיים
בנוסף מומלץ לבדוק לפני קניה בפועל אם למוכר הזה יש קופון על המוצר שאנו קונים ואז ניתן להחיל אותו יחד עם הקופונים הכלליים לעיל
מומלץ כבר מעכשיו לשים מוצרים בעגלה מכיוון שהקופונים הגדולים נגמרים די מהר (אמנם מידי פעם הם מתחדשים במהלך הסייל אבל בלי שום התראה ולא תמיד אפשר לתפוס שוב)
בהצלחה
תודה ענקית ל @EBA על עזרתו בהשגת הקופונים -
@טכנולוג בלי נדר אני אעלה כאן עוד כהנה וכהנה
ולא לשכוח לעבור באתר הזה, [מהקישור הזה, כן, אני מרוויח על כל אחד מכם מליון ורבע שקל בערך...]
בשביל לקבל עוד כמה שקלקלים [כשמזמינים מולטימדיה זה יוצא בערך 30 ש"ח, מה רע?
https://cashdo.co.il/store/Aliexpress/1?ref=atfrjmc8 -
מוסיף שכאן תוכלו למצוא גאדג'טים בשפע גדול, ובזול משמעותית אפילו מעליאקספרס עצמו, אני אישית ממש נהנתי מהרעיון...
דרך אגב, אם יש לכם בעיה בהצגת התמונות, תשנו שפה לאנגלית, זה יסתדר. -
@טכנולוג כתב בהנה זה בא... עלי אקספרס סייל מרץ 2024:
@מיישה באופן כללי זה נכון מאוד אבל בסיילים אפשר לקנות את אותם מוצרים במחירים יותר זולים (על הקטגוריה הזאת אין קופונים)
בסיילים הם עוד יותר זולים, וניתן לקנות מוצר של 40 ש"ח ב7 שקלים.
אבל אפשר להשתמש בקופונים בעמוד ההזמנה. -
@מיישה כתב בהנה זה בא... עלי אקספרס סייל מרץ 2024:
מוסיף שכאן תוכלו למצוא גאדג'טים בשפע גדול, ובזול משמעותית אפילו מעליאקספרס עצמו, אני אישית ממש נהנתי מהרעיון...
דרך אגב, אם יש לכם בעיה בהצגת התמונות, תשנו שפה לאנגלית, זה יסתדר.חצי מהבית שלי מפוצץ מה-2 $ האלו...
ובאמת התמונות שם עשו לי בעיות
דרך אגב יש שם אוזניות ממש טובות יחסית למחיר
ועוד הרבה דברים טובים
אם אתם רוצים שאלי אקספרס יציג ב- 2$ דברים מסוימים, תעשו חיפוש על המוצר המסוים באלי ואז תכנסו לשם
(כמובן רק דברים שאיכשהו הגיוני למכור תמורת 2 דולר ולא מערכת מולטימדיה) -
@טכנולוג כתב בהנה זה בא... עלי אקספרס סייל מרץ 2024:
מומלץ כבר מעכשיו לשים מוצרים בעגלה מכיוון שהקופונים הגדולים נגמרים די מהר (אמנם מידי פעם הם מתחדשים במהלך הסייל אבל בלי שום התראה ולא תמיד אפשר לתפוס שוב)
מספיק רק לשים את המוצר בעגלת קניות ואז אני אוכל בכל מקרה להשתמש בקוד קופון , או שיש גם דרך לתפוס את הקופון עצמו ?
-
@צוציק לא מספיק לשים את המוצר בעגלה ישנם שתי דרכים לתפוס ולשמור את הקופון אחת מסובכת ולא תמיד עובדת אבל השניה פשוטה - אתה מתחבר לחשבון שלך ואז נכנס לעמוד הזה או זה בזמן הסייל אמורים להיות שם קודי הקופונים אתה "גוזר" אותם (וירטואלית כמובן) ואז זה נשמר לך בחשבון אבל שים לב לא תמיד תהיה לך שם אופציה לשמור את הקופונים לכן המומלץ ביותר הוא פשוט לקנות
-
@דוד-המומחה המציאות נכונה אבל הפרשנות שלך קצת פחות ואני אסביר - עלי אקספרס תמיד משחקים במחירים לפעמים מעלים ולפעמים מורידים ולכן יכול להיות מצב שמוצר ששמת בעגלה פתאום מחירו עלה אבל גם להיפך שפתאום המחיר שלו ירד (קרה לי כמה פעמים) זו שיטת העבודה שלהם לשחק עם המחירים ייתכן גם שיש להם אלגוריתם כלשהו שמזהה ביקושים ולפי זה הם קובעים את המחיר אבל ודאי שלא זה ששמת בעגלה גרם להם להעלות את המחיר רוצה הוכחה - פשוט מאוד שים מוצר בעגלה חכה שהמחיר שלו יעלה ואז כנס ממחשב של מישהו אחר ותגלה הפלא ופלא גם אצלו המחיר עלה - עכשיו תסכים איתי שלא יתכן שבגלל שאדם אחד שם מוצר בעגלה הם העלו לכולם כי א"כ אין לדבר סוף וכל אחד שישים מוצר כלשהו בעגלה יעלו לכולם
אלא ודאי שנפלת על מקרה ששמת בעגלה ומיד העלו לך אבל זה לא בגלל ששמת בעגלה -
על אותה שיטה מסופר על קבצן שהיה יושב בפתח כנסיה ואוסף כסף כשמידי פעם זורקים לו פרוטות יום אחד קם לו מתחרה קבצן יהודי עם זקן ופיאות יושב לידו בפתח הכנסיה וגם הוא אוסף כסף ומאז כל מי שהגיע היה מסתכל על היהודי ומתעצבן ושם תרומה הגונה לגוי ומתעלם לגמרי מהיהודי ומבקשותיו עבר שם איזה יהודי שראה את המתרחש וכאב לו על הקבצן היהודי בא אליו ולחש לו - אין לך סיכוי כאן אתה בפתח של כנסיה לא תקבל אגורה בוא לשטיבלאך ילך לך יותר טוב - הקבצן היהודי מחייך אליו ומסתובב לקבצן "הגוי" ואומר לו יוסלה הנה עוד איזה "חכם" חושב ללמד אותנו איך עושים עסקים...
אם עלי אקספרס היו מוכרים את אותו כבל usb תמיד בדולר וחצי היית קונה רק כשאתה צריך לכן לפעמים הם מעלים לשתיים וחצי ואז מי שממש צריך או מי שאינו יודע קונה במחיר היקר ומי שלא דחוף לו לא קונה אבל כשזה יורד חזרה לדולר וחצי גם מי שלא צריך חושש לפספס ומיד רץ וקונה כך הם מרוויחים פעמיים פעם אחת את התמים שקנה במחיר יקר ופעם שניה את המתוחכם שחיכה למחיר הזול אבל קנה מוצר שאינו צריך בהכרח -
@טכנולוג הנה עוד קופונים, המשך יבוא
קופון 5$ הנחה בקניה מעל 39$
AE5ZNAF
קופון 5$ הנחה בקניה מעל 39$
24AN05
קופון 10$ הנחה בקניה מעל 79$
24AN10
קופון 10$ הנחה בקניה מעל 79$
AE10ZNAF
קופון 20$ הנחה בקניה מעל 159$
24AN20
קופון 20$ הנחה בקניה מעל 159$
AE20ZNAF
קופון 40$ הנחה בקניה מעל 299$
24AN40
קופון 40$ הנחה בקניה מעל 299$
AE40ZNAF
קופון 80$ הנחה בקניה מעל 499$
24AN80
קופון 80$ הנחה בקניה מעל 499$
AE80ZNAF -
@טכנולוג התוסף הזה נותן את ההיסטוריה של המחיר, אך מי שמשתמש בקאשדו ודומיו מומלץ לו לכבות את התוסף לפני הקניה כיוון שהם מפנים את הקניות דרכם וממילא לא מקבלים החזר
-
@אבי-ים כתב בהנה זה בא... עלי אקספרס סייל מרץ 2024:
(כמובן רק דברים שאיכשהו הגיוני למכור תמורת 2 דולר ולא מערכת מולטימדיה)
הדברים היקרים יחסית נמצאים בעמוד הזה (לא ברמה של חצי מחיר כמו העמוד של ה2$, אבל כן כמה שקלים פחות) כמובן אחרי שוטטות כנ''ל, בעמוד הזה א''א להוסיף לסל אלא רק לקנות ישירות (ניתן להוסיף למועדפים, אבל אז המבצע נעלם)
אני לא יודע אם יש כפל מבצעים, אז תעשו השוואה אם זה באמת יותר זול גם מחר -
@טכנולוג אני מכיר היטב את המחיר האמיתי של המוצרים האלה, קניתי לא אחד ולא שניים, ולא שלוש יחידות מזה... תשאל את @מיישה, וזו באמת הוזלה משמעותית.
@אושר-מתקרב מהניסיון שלי [ושמתי בחמש שנים האחרונות בדוד אלי למעלה מ30,000 ש"ח] התוסף הזה לא באמת עוזר, ואם כמו שאתה אומר יש לו אינטרסים, ודאי שלא הייתי סומך עליו. [לפעמים יש את אותו מוצר בזול בלי קאשבק, וביקר עם קאשבק, ברור שהם ימליצו לך על היקר מביניהם בשביל להרוויח, מה שאסור פה בפורום...] -
@EBA מסכים לגמרי כוונתי היתה לומר שלא להתלהב ממחיר שרשום אבל במידה ואתה יודע מה המחיר האמיתי אז אפשר למצוא דברים שבאמת יש להם הוזלה משמעותית
באחד הסיילים קניתי מולטימדיה שבמשך חודשים מחירה לא ירד מ200 דולר ובסייל היא עלתה לי 130 דולר!!! אחרי הקופונים