ביטול דו"ח של עירית ירושלים על חניה במדרכה
-
היום בבוקר חניתי ליד מיר ברחוב שומרי אמונים בירושלים מאחורי ומלפני בכל מקום אפשרי חנו רכבים והנה כשחזרתי בצהרים אני רואה שיש דו"ח חניה על הרכב, על חניה ע"ג מדרכה עבירה 110
האם יש אפשרות לבטל דו"ח כזה וא"כ מה הפרוצדורה
זה פשוט לא יאמן מכל הכיונים אנשים חונים ככה רק שכנראה לכולם יש אכשהו תוי נכה או משהו כזה כי בלי זה אין אפשרות לחנות שם.
נ.ב. כמובן שהרחוב היה פתוח לתנועה והרכב לא חסם כלל וכלל את התנועה. -
היום בבוקר חניתי ליד מיר ברחוב שומרי אמונים בירושלים מאחורי ומלפני בכל מקום אפשרי חנו רכבים והנה כשחזרתי בצהרים אני רואה שיש דו"ח חניה על הרכב, על חניה ע"ג מדרכה עבירה 110
זה פשוט לא יאמן מכל הכיונים אנשים חונים ככה רק שכנראה לכולם יש אכשהו תוי נכה או משהו כזה כי בלי זה אין אפשרות לחנות שם.
נ.ב. כמובן שהרחוב היה פתוח לתנועה והרכב לא חסם כלל וכלל את התנועה.@אברום קודם כל משתתף בצערך.
לגבי הרחוב שציינת יש צד אחד שמותר לחנות לכל אורך הרחוב - חוץ ממה ששמור לנכים.
(הצד הקרוב יותר למא"ש)ובצד השני כל מי שחונה שם - בפרט בקטע הקרוב יותר לרחוב זוננפלד מסתכן בדו"ח,
גם לרכבים בעלי תג נכה! גם אמבולנס של מד"א קיבל שם דו"ח, כשחנה שם לא לצורך מקרה חירום.כשחונים בצד האסור זה גורם לכביש להיות צר מאוד, זה כביש דו סטרי,
אממה מהתיאור שלך מובן למה חשבת שמותר לחנות שם, ואכן חונים שם המוןןןן.
וזה אכן מבלבל מאוד, אבל דוחות מחולקים שם יום יום על בסיס קבוע.למעשה כבר מרגיש נודניק שאני מתייג את @גיל בעניין,
יתכן שעם הזכוכית מגדלת הקיים באמתחתו יגלה אי אילו פרטים שניתן לערער על הדו"ח.הפקח שם מגיע עם אופנוע רגיל - לא של העירייה, רעול פנים… על מנת לא לעורר פרובוקציות, בודק רכב רכב בשקט ומצמיד דו"ח וממשיך…
-
@אברום קודם כל משתתף בצערך.
לגבי הרחוב שציינת יש צד אחד שמותר לחנות לכל אורך הרחוב - חוץ ממה ששמור לנכים.
(הצד הקרוב יותר למא"ש)ובצד השני כל מי שחונה שם - בפרט בקטע הקרוב יותר לרחוב זוננפלד מסתכן בדו"ח,
גם לרכבים בעלי תג נכה! גם אמבולנס של מד"א קיבל שם דו"ח, כשחנה שם לא לצורך מקרה חירום.כשחונים בצד האסור זה גורם לכביש להיות צר מאוד, זה כביש דו סטרי,
אממה מהתיאור שלך מובן למה חשבת שמותר לחנות שם, ואכן חונים שם המוןןןן.
וזה אכן מבלבל מאוד, אבל דוחות מחולקים שם יום יום על בסיס קבוע.למעשה כבר מרגיש נודניק שאני מתייג את @גיל בעניין,
יתכן שעם הזכוכית מגדלת הקיים באמתחתו יגלה אי אילו פרטים שניתן לערער על הדו"ח.הפקח שם מגיע עם אופנוע רגיל - לא של העירייה, רעול פנים… על מנת לא לעורר פרובוקציות, בודק רכב רכב בשקט ומצמיד דו"ח וממשיך…
במקום של “גיל” אני לא מנסה להתחרות בכלל…
אבל את הדוח הראשון בחיי קבלתי מעירית ירושלים
לפני שידעתי שיש דבר כזה שמזיגים תג נכה
לתומי חניתי באזור מיר כמוך קבלתי 250…אבל נכנסים לאתר של עיריית ירושלים ומנסים להגיש בקשה לביטול עם התנצלות הגונה
לי זה עזר בפעם הראשונהנשמח לשמוע אם יש מה לעשות יותר מזה
-
נ.ב. כמובן שהרחוב היה פתוח לתנועה והרכב לא חסם כלל וכלל את התנועה.