מחפש חלקים לפריוס 2007
-
@מיישה כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@מוטי-ברנד כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@מיישה כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@מוטי-ברנד כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@צילפינגים כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@מיישה דיברתי כבר עם @אליהו היום בבוקר לגבי הלוח שעונים ואני יקפוץ אליו בעזרת ה שבוע הבא ודרך אגב הוא אמר לי לבקש ממך @מיישה קישור לקניה של הפאנל האחורי של הבאגז אבל בכל זאת אם יש לך בארץ אני יעדיף וגם אני צריך מראה ואליהו אמר לי שאין לו אז אני ישמח אם יש למישהו למכור לי אני ישמח. תודה רבה.
זה לא חצי מחיר?
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkhWQbrבאמת חצי מחיר מעניין לא ראיתי את זה כשחיפשתי אני מקווה שזה באמת טוב
מבדיקה שלי נראה שהמוכר אמנם חדש, אבל אמין.
יש למישהו אפשרות לבדוק את המידות שהוא רושם, קצת מרתיע אותי המחיר.
@מיישה זה חדש הדבר הזה, כל חברי הפורום כבר חרשו על המוצר הזה והכי זול זה 150 אם זה אמיתי זה ייעלם מהר מי שמעוניין כדאי להזדרז. -
@נייטרון-חפשי לא עדיף ללכת על הבטוח אומנם יותר יקר אבל בטוח מנסיון של החברים כאן בפורום.... או באמת שמישהו יבדוק לעומק יותר זה ממש אבל ממש יעזור לי אני ממש רוצה כבר לגמור עם כל הבלאגן הזה במיוחד הדברים שיתקעו אותי בטסט שאני כבר חייב לעשות במיוחד המראה שאני צריך
-
@מוטי-ברנד מעולה תודה רבה לך אתה קנית מאותו קישור שהביאו למעלה??
כן
-
@נייטרון-חפשי תעדכן אותי אם יש לך אני יבוא
אם זה עוד מעניין אותך (אחרי הקישור של מיישה) וגם המראה, צור איתי קשר במייל.
-
@נייטרון-חפשי כתב במחפש חלקים לפריוס 2007:
@מיישה זה חדש הדבר הזה, כל חברי הפורום כבר חרשו על המוצר הזה והכי זול זה 150 אם זה אמיתי זה ייעלם מהר מי שמעוניין כדאי להזדרז.
מחיר המשלוח עודכן ל247.32 ש"ח
אני כבר הזמנתי 3, מקווה שאכן יגיעו. -
@נייטרון-חפשי אם ככה שהמשלוח כל כך יקר זה עדיין שווה את המחיר?
-
@צילפינגים אני הזמנתי לפני, כשהיה משלוח חינם.
עכשיו עדיף להזמין ב150 מאחד הקישורים שהובאו לעיל. -
-
היום בסיעתא דשמייא עשיתי את התיקון למסך אצל רבי@אליהו בנתיבות פשוט עבודה מושלמת ויפה לאליהו הגעת לא טעית.... מחיר טוב והכל בסבר פנים יפות ועזר לי גם בעוד כמה דברים קטנים באוטו וגם בדיקה לבטריה פשוט מצויין אין מילים....
אני זקוק עדיין למראה שמאלית לאוטו אני ישמח מאוד אם יש למישהו. תודה רבה. -