נסיעה על ידני יותר חלקה מאוטומט?
-
ברכב ידני מי שיקבע אם הנסיעה תהייה יותר חלקה או להפך, זה המיומנות של הנהג בנהיגה ובשילוב הילוך/מצמד.
לגבי התחושה שהרגשת היא לא ממש ברורה לי מבחינה מכנית, אולי הכל הרגיש לך יותר צפוי או שבמצב ידני/ספורט המנוע נשמר על טורים מעט גבוהים יותר (ככה אצלי) בשביל כח זמין ואז זה הרגיש לך יותר חלק.
בכל אופן זה לא קשור לעצם הידני -
ברכב ידני מי שיקבע אם הנסיעה תהייה יותר חלקה או להפך, זה המיומנות של הנהג בנהיגה ובשילוב הילוך/מצמד.
לגבי התחושה שהרגשת היא לא ממש ברורה לי מבחינה מכנית, אולי הכל הרגיש לך יותר צפוי או שבמצב ידני/ספורט המנוע נשמר על טורים מעט גבוהים יותר (ככה אצלי) בשביל כח זמין ואז זה הרגיש לך יותר חלק.
בכל אופן זה לא קשור לעצם הידני@יצחק-רשטונ כתב בנסיעה על ידני יותר חלקה מאוטומט?:
בכל אופן זה לא קשור לעצם הידניאתה כתבת בחלק הראשון בעיקר על עצם הנסיעה לא על הרטט שמורגש בכל רכב אוטו’ במהלך הנסיעה
מש"כ בח"ב יתכן בהחלט - אם כי אצלי לא ראיתי שהטורים/סל"ד עלו במהלך השימוש במצב הנ"ל - כנראה תלוי ברכבים
ייש"כ!