דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. בעיית מתח במצלמת דרך לאחר התקנת מערכת מולטימדיה

בעיית מתח במצלמת דרך לאחר התקנת מערכת מולטימדיה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
מולטימדיהמצלמת דרךחשמל
5 פוסטים 3 כותבים 18 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מנותק
    י מנותק
    יהונתן 2
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

שלום לכולם, בשורות טובות.
    ​לפני מספר חודשים התקנתי ברכבי מערכת מולטימדיה חדשה מדגם TS10S בזכות אנשי הפורום הנהדרים.
    מאז ההתקנה, התחילו בעיות במצלמת הדרך שלי (של חברת YI). המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB של המערכת. בעבר הייתה מחוברת לאחת מיציאות הUSB של המערכת הישנה הקודמת ללא בעיות. לצערי אין לי יציאת מתח 24V אחרת ברכב, גם לא במצת.
    ​במהלך הנסיעה, המצלמה נכבית ונדלקת לסירוגין ללא הפסקה, ולפעמים פשוט נשארת כבויה לגמרי, כל זאת כשנורת חיווי המתח האדומה דלוקה. ניסיתי להחליף את הסוללה הפנימית של המצלמה באמצעות סוללה חדשה מעליאקספרס, שכן המצלמה הייתה מותקנת כמעט 6 שנים ברכב, וגם להחליף בין שתי יציאות ה-USB של המולטימדיה, אך הבעיה נמשכת. נראה שיציאות ה-USB של המערכת לא מספקות מתח יציב או מספיק חזק למצלמה לדעתי, לא יודע עד כמה זה נכון.
    לקחתי מחבר שקנה מצלמת YI מאותו דגם, חדשה, לרכב את המצלמה שלו וחיברתי במקום שלי, אך עדיין בעיית הכיבוי וההדלקה נשנית.
    ​האם מישהו נתקל בבעיה דומה עם דגם המולטימדיה הזה? האם יש הגדרה כלשהי ב-“Factory Settings” שצריך לשנות?
    ניסיתי להחליף בזמן השינה בין שעתיים ל3 לפעם ביום ולא ראיתי שינוי. המולטימדיה עצמה עובדת נהדר ולא חוויתי מעולם קפיצות מתח או כיבוי רנדומלי שלה.

​אשמח מאוד לעזרתכם ולעצתכם האם יש פתרון תוכנת או אחר שלא חשבתי עליו, או שאין מנוס מלעבור לחיבור Hardwire ישירות לתיבת הפיוזים, שלצערי יגרור רכישה כנראה של מצלמה חדשה מסוג אחר ויקר יותר.

​תודה רבה מראש לכל המסייעים!

שבת שלום.

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • י יהונתן 2

שלום לכולם, בשורות טובות.
      ​לפני מספר חודשים התקנתי ברכבי מערכת מולטימדיה חדשה מדגם TS10S בזכות אנשי הפורום הנהדרים.
      מאז ההתקנה, התחילו בעיות במצלמת הדרך שלי (של חברת YI). המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB של המערכת. בעבר הייתה מחוברת לאחת מיציאות הUSB של המערכת הישנה הקודמת ללא בעיות. לצערי אין לי יציאת מתח 24V אחרת ברכב, גם לא במצת.
      ​במהלך הנסיעה, המצלמה נכבית ונדלקת לסירוגין ללא הפסקה, ולפעמים פשוט נשארת כבויה לגמרי, כל זאת כשנורת חיווי המתח האדומה דלוקה. ניסיתי להחליף את הסוללה הפנימית של המצלמה באמצעות סוללה חדשה מעליאקספרס, שכן המצלמה הייתה מותקנת כמעט 6 שנים ברכב, וגם להחליף בין שתי יציאות ה-USB של המולטימדיה, אך הבעיה נמשכת. נראה שיציאות ה-USB של המערכת לא מספקות מתח יציב או מספיק חזק למצלמה לדעתי, לא יודע עד כמה זה נכון.
      לקחתי מחבר שקנה מצלמת YI מאותו דגם, חדשה, לרכב את המצלמה שלו וחיברתי במקום שלי, אך עדיין בעיית הכיבוי וההדלקה נשנית.
      ​האם מישהו נתקל בבעיה דומה עם דגם המולטימדיה הזה? האם יש הגדרה כלשהי ב-“Factory Settings” שצריך לשנות?
      ניסיתי להחליף בזמן השינה בין שעתיים ל3 לפעם ביום ולא ראיתי שינוי. המולטימדיה עצמה עובדת נהדר ולא חוויתי מעולם קפיצות מתח או כיבוי רנדומלי שלה.

​אשמח מאוד לעזרתכם ולעצתכם האם יש פתרון תוכנת או אחר שלא חשבתי עליו, או שאין מנוס מלעבור לחיבור Hardwire ישירות לתיבת הפיוזים, שלצערי יגרור רכישה כנראה של מצלמה חדשה מסוג אחר ויקר יותר.

​תודה רבה מראש לכל המסייעים!

שבת שלום.

ט מנותק
      ט מנותק
      טכנולוג
      מאסטר
      כתב נערך לאחרונה על ידי טכנולוג

@יהונתן-2 מדבריך משתמע שהמצלמה שלך כבויה בחניה ואתה רק רוצה פיתרון שהיא תעבוד כראוי בנסיעה רגילה
      אז ראשית תחבר אותה לusb במצת ותבדוק אם היא עובדת נורמלי במידה והתשובה היא כן תוכל לקנות חיבור קבוע פשוט וזול ללא מצב חניה כזה בצירוף מפצל פיוז כזה וכך תמנע מהוצאה מיותרת של מצלמה חדשה

ניתן ליצור קשר בכל עניין במייל Msh92810@gmail.com

י תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ט טכנולוג

@יהונתן-2 מדבריך משתמע שהמצלמה שלך כבויה בחניה ואתה רק רוצה פיתרון שהיא תעבוד כראוי בנסיעה רגילה
        אז ראשית תחבר אותה לusb במצת ותבדוק אם היא עובדת נורמלי במידה והתשובה היא כן תוכל לקנות חיבור קבוע פשוט וזול ללא מצב חניה כזה בצירוף מפצל פיוז כזה וכך תמנע מהוצאה מיותרת של מצלמה חדשה

י מנותק
        י מנותק
        יהונתן 2
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@טכנולוג
        היא אכן כבויה בחניה, לא חושב שיש לי צורך בכזו שעובדת בעת החנייה.
        לצערי אין לי מתח זמין אחר (מצת או יציאת USB) ברכב שאינו מגיע מהמולטימדיה. כשקניתי את הרכב המולטימדיה הישנה שהייתה מותקנת כבר כנראה הותקנה תוך נטרול כל מקורות המתח האחרים שזמינים ברכב.

עם זאת, אקח את עצתך בנוגע לערכה אוניברסלית כאלטרנטיבה להוצאה מיותרת של מצלמה חדשה, תודה רבה!

האם מישהו אחר נתקל במתח לא יציב שמגיע מיציאת הUSB של המולטימדיה הזו בפורום?

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • י יהונתן 2

@טכנולוג
          היא אכן כבויה בחניה, לא חושב שיש לי צורך בכזו שעובדת בעת החנייה.
          לצערי אין לי מתח זמין אחר (מצת או יציאת USB) ברכב שאינו מגיע מהמולטימדיה. כשקניתי את הרכב המולטימדיה הישנה שהייתה מותקנת כבר כנראה הותקנה תוך נטרול כל מקורות המתח האחרים שזמינים ברכב.

עם זאת, אקח את עצתך בנוגע לערכה אוניברסלית כאלטרנטיבה להוצאה מיותרת של מצלמה חדשה, תודה רבה!

האם מישהו אחר נתקל במתח לא יציב שמגיע מיציאת הUSB של המולטימדיה הזו בפורום?

ט מנותק
          ט מנותק
          טכנולוג
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@יהונתן-2 בנוגע לבדיקת המצלמה אתה יכול לפרק אותה ולחבר למטען usb רגיל בבית רק כדי לוודא שהיא עובדת כמו שצריך (וכמראה שזה המצב כי גם המצלמה הנוספת שחיברת עשתה את אותה בעיה)
          ולגבי עצם הבעיה זה יותר מסתבר כמתח נמוך שאינו מספיק בשביל להדליק את המצלמה מאשר מתח לא יציב
          תנסה להגדיר או לכבות מיד את המסך של המצלמה וכך היא תקח פחות חשמל ולכאורה תמשיך לעבוד

ניתן ליצור קשר בכל עניין במייל Msh92810@gmail.com

המאעסטרה תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ט טכנולוג

@יהונתן-2 בנוגע לבדיקת המצלמה אתה יכול לפרק אותה ולחבר למטען usb רגיל בבית רק כדי לוודא שהיא עובדת כמו שצריך (וכמראה שזה המצב כי גם המצלמה הנוספת שחיברת עשתה את אותה בעיה)
            ולגבי עצם הבעיה זה יותר מסתבר כמתח נמוך שאינו מספיק בשביל להדליק את המצלמה מאשר מתח לא יציב
            תנסה להגדיר או לכבות מיד את המסך של המצלמה וכך היא תקח פחות חשמל ולכאורה תמשיך לעבוד

המאעסטרה מנותק
            המאעסטרה מנותק
            המאעסטר
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@טכנולוג
            אני ישמח לשתף אותך בבעיה אחרת שהייתה לי מאז שהחלפתי ל TS10 8 128 החיישן של הלחץ האוויר של הצמיגין זה שמתחבר למולטימדיה ביו אס בי התחיל לעשות בעיות כלומר לפעמים הוא מביא הלחץ אוויר באפליקצייה ולפעמים לא וכשזה לא אז בכלל לא כלומר כל ה 4 צמיגים לא מראים כלום כך שזה לא בעיה בבטרייה של החיישנים בפרט שהם די חדשים לעומת זאת ב TS18 עבד לי מצויין ולא ראיתי אף פעם בעיות
            וגם כשאני מוציא ומכניס שוב פעם ליו אס בי זה לא נראה
            מה אפשר לעשות ?
            תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

32

2.4k

משתמשים

7.9k

נושאים

104.1k

פוסטים