חינוך או ויתור בכביש. מה אתם עושים?
-
@mdy החנייה היא שטח פרטי אבל הכניסה לחניה היא שטח ציבורי שהולאם ע"י בעל ה’חניה פרטית’ ואכמ"ל.
(וכמובן לא אמרתי שמותר לחנות שם רק בקשר להשוואה שלך והנחרצות).@נייטרון-חפשי וואלה צודק. אני חוסם לך את הכניסה לבניין שלך. זה שטח ציבורי שהולאם לטובת הבניין.
מנחש שגם לך אין חניה -
@נייטרון-חפשי וואלה צודק. אני חוסם לך את הכניסה לבניין שלך. זה שטח ציבורי שהולאם לטובת הבניין.
מנחש שגם לך אין חניה@mdy שים לב!
תגובתי הייתה בקשר למה שכתבת ל @חיים-ברזל ועיין שוב בנחת ותרווה נחת. -
@mdy שים לב!
תגובתי הייתה בקשר למה שכתבת ל @חיים-ברזל ועיין שוב בנחת ותרווה נחת.@נייטרון-חפשי עומד מאחורי מה שכתבתי
-
@נייטרון-חפשי עומד מאחורי מה שכתבתי
-
מעניין לעניין באותו עניין.
אם כבר מדברים על חניות מה אתם עושים במקרים הבאים.-
רכב שתפס שתי חניות או רכב שלא השאיר די מקום לפניו לרכב נוסף בעוד שלאותו רכב היה אפשרות כזו.
-
רכב שנצמד אליכם בחנייה מאחור בצורה ש(כמעט) לא מאפשרת יציאה מהחנייה.
-
כשהרכב חנה במוקד מכירה של משנת יוסף וכשאתם חוזרים לרכב אתם מגלים שהרכב מוקף במוצרים ועגלות ובנוסף המכסה מנוע נהפך למחסן.
@אליהו-הת-ח כתב בחינוך או ויתור בכביש. מה אתם עושים?:
כשהרכב חנה במוקד מכירה של משנת יוסף וכשאתם חוזרים לרכב אתם מגלים שהרכב מוקף במוצרים ועגלות ובנוסף המכסה מנוע נהפך למחסן.
מה השאלה? מעיפים את הארגזים שעל מכסה המנוע ימינה ושמאלה, על תכולתם, ובועטים בשאר הארגזים שחוסמים את הדרך. זו אגב גמרא מפורשת.
@ישראליק כתב בחינוך או ויתור בכביש. מה אתם עושים?:
רכב שחונה במוקד של משנת יוסף בדרך כלל הוא חוסם כביש /נתיב /כניסה לחניה
אז מגיע לו.מה פתאום, זה בתוך חניה מסודרת של בנין.
-
-
מה השאלה? מעיפים את הארגזים שעל מכסה המנוע ימינה ושמאלה, על תכולתם, ובועטים בשאר הארגזים שחוסמים את הדרך. זו אגב גמרא מפורשת.
@ישראליק כתב בחינוך או ויתור בכביש. מה אתם עושים?:
רכב שחונה במוקד של משנת יוסף בדרך כלל הוא חוסם כביש /נתיב /כניסה לחניה
אז מגיע לו.מה פתאום, זה בתוך חניה מסודרת של בנין.
-
לא נכנס לוויכוח
אבל אני בתור אחד ששונא שחוסמים אותי מאוד מאוד משתדל לא לחסום [אפילו כאלו שלא כל כך יודעים לצאת מחניה] אפילו אם זה ללכת קצת
אבל אם בכל זאת אין בררה או שזה חניה צמודה מאוד אני משאיר פרטים על הרכב שלי שיכלו להתקשר אלי
ומצאתי משהו חמוד בעלי לזה כרטיס חניה לרכב מספר טלפון -
לא נכנס לוויכוח
אבל אני בתור אחד ששונא שחוסמים אותי מאוד מאוד משתדל לא לחסום [אפילו כאלו שלא כל כך יודעים לצאת מחניה] אפילו אם זה ללכת קצת
אבל אם בכל זאת אין בררה או שזה חניה צמודה מאוד אני משאיר פרטים על הרכב שלי שיכלו להתקשר אלי
ומצאתי משהו חמוד בעלי לזה כרטיס חניה לרכב מספר טלפון -
לא נכנס לוויכוח
ומצאתי משהו חמוד בעלי לזה כרטיס חניה לרכב מספר טלפון@יודי-ויין ככה צריך להיות. אשריך. ו… רואים שיש לך חניה
-
לי יש מספר טלפון בחזית הקידמית באופן קבוע משהו שקניתי בעלי.
ולמרות זאת אין לי כוח לחסום רכבים ושאח"כ יורידו אותי מהבית להזיז את הרכב.אני מחפש פתרון קבוע לדברים האלו, שגם במקרים הנדירים שבמהלך היום יש לי חנייה בקרבת הבית יש שם איזה רכב שחנה לא נכון ותופס שתי חניות
-
ולמרות זאת אין לי כוח לחסום רכבים ושאח"כ יורידו אותי מהבית להזיז את הרכב.אני מחפש פתרון קבוע לדברים האלו, שגם במקרים הנדירים שבמהלך היום יש לי חנייה בקרבת הבית יש שם איזה רכב שחנה לא נכון ותופס שתי חניות
ולמרות זאת אין לי כח לחסום רכבים ושאח"כ יורידו אותי מהבית להזיז את הרכב.לא הבנתי. חוסם מישהו בחניה שלך? או חוסם סתם כי אין מקום חניה?
-
בנוגע לחניה פרטית זה גזל גמור
כ"כ מקובל אצלינו שאדם לא חונה בחניה פרטית אלא בצמוד לגדר וכו’ ובכך חוסם את כל מי שחנה כחוק, בחניה פרטיתאגב באזורים חילונים לא ראיתי כלל מקרים כאלו למרות שיש שם מצוקת חניה גדולה יותר
אני גר במקום מרכזי והפסדי כך מספר פעמים את ה"שמירתסדרים"
בגלל כאלו שחנו לכמה דקות שהיו לי מאוד חשובות -
@יודי-ויין ככה צריך להיות. אשריך. ו… רואים שיש לך חניה