-
אני תכלס צריך כמו שהקפתי בתמונה A B מי שצריך את השאר שישלח לי מייל ונעשה הזמנה ביחד
דבר שני אם יש עוד 2,3 שצרכים אפשר לסדר קופונים ולדבר עם המוכר לקבל
מחיר אפסי (בלשון ביתר כפר)
,רק שזה מגיע מסין. -
@דוד-המומחה לי אין צורך בזה רק המלצה קטנה מכיוון שמטרתך לחסוך אז מומלץ להמתין עד ה18 לחודש שאז אמור להיות סייל רציני אחד הזולים במהלך השנה ותקבל גם קופונים שווים
-
@דוד-המומחה אני צריך את שני האמצעיים, אם זה יוצא פחות מ70 ש"ח לשניהם יחד. [ואתה דואג שזה יגיע אליי למודיעין עילית, או שאני אעשה את ההזמנה במקומך].
-
@EBA כתב בקנייה מרוכזת, ביחד פלסטיקים של המזגנים!!:
אני צריך את שני האמצעיים,
הוי אומר B ו C @דוד-המומחה רוצה את B ו A יש לנו כפילות
-
@דוד-המומחה קודם כל תודה על הרעיון
לעניין גם אני צריך 2 אמצעים B C
בוודאי ש @EBA קודם אבל אם יסתדר לארגן כמה ביחד תצרף אותי לרכישה -
@דוד-המומחה אני מאמין שתוכל לבקש מהמוכר, בהודעה לפני הרכישה אם הוא יכול לשלוח נגיד 7 B 2 A 4 C וכו' דהיינו כמות משתנה של כמה סוגים
-
@דניאל אין כאן סוד מיוחד פשוט אני קונה המון מעלי אקספרס ושמתי לב שברוב הזמן יש מבצע כלשהו אבל מבדיקה יותר מעמיקה ראיתי שיש כמה סוגי סיילים יש סיילים שאז המחיר הוא כמה אגורות פחות מהקודם (וגם זה לא בטוח) אבל יש סיילים שיש הנחה משמעותית וגם יש קופונים שווים (בין 10 ל20 אחוז) אז חיפשתי איפה מעודכנים תאריכי הסיילים ומצאתי את האתר הזה עיי"ש בפירוט על כל הסיילים
ובקצרה יש 5 תאריכים הכי זולים:
- 28 במרץ - יום הולדת השנתי של עלי אקספרס (השנה זה כנראה יוקדם ל18 למרץ)
- 28 באוגוסט - סוף הקיץ
- 11 בנובמבר - ה"בלאק פריידי" הסיני
- 29 בנובמבר - הבלאק פריידי הקלאסי
- 2 בדצמבר - הסייבר מאנדיי
-
@דוד-המומחה אני צריך את ABC
אם זה יצא מחיר טוב לא אכפת לי גם את D
תעדכן -
@דוד-המומחה אני מעוניין בB C וגר במודיעין עילית גוטרמן...
-
אני מעוניין גם ב B וC אם יוצא מחיר טוב גם ב A גר בירושלים
-
אם אין אני.....
בעיקרון אני מחכה ל18 לחודש ואתן את ההצעת מחיר מי שעוד צריך אזור ירוש ביתר ב"ש שיעדכנו בהקדם
על פניו ההנחה על 700 ש"ח היא בזוזו עדיין לא עדכנו בדיוק אבל אני מאריך שבסוף כל אחד יקבל חלק יפה באזור 15-25% פחות עיין https://rechavimzelaze.ovh/post/9055 ...... מחכה לעוד מתמחים שיודעים על קופונים יותר שווים
כרגע זה עומד על 17 יחי' כפול 49 שח ליחדה לפני ההנחה יוצא בערך 850 ש"ח מכובד מאוד -
@דוד-המומחה
צריך לקחת בחשבון שכשאתה מזמין מעל 75$ אתה משלם מע"מ - 17%, ומעל 500$ גם מכס. -
מי שיכול לקחת על עצמו באזור ירושלים הקנייה יבורך
וגם ירוויח !!