ההערות על פרונט
-
שלום
עשיתי כיוון פרונט והבודק אמר לי אני לא יכול לכוון לך עד שאתה לא מטפל בחופש הגה אין מה לעשות עכשיו פרונט
משהו יודע לומר איפה הבעיה או איפה אפשר לבדוק או שאין לי מה להתחיל ופשוט ללכת לשלם כסף
נ.ב הוא אמר לי גם תפוח סרן ותושבות בולמים אם אני מטפל בזה החופש יגמר או שלא קשור -
שלום
עשיתי כיוון פרונט והבודק אמר לי אני לא יכול לכוון לך עד שאתה לא מטפל בחופש הגה אין מה לעשות עכשיו פרונט
משהו יודע לומר איפה הבעיה או איפה אפשר לבדוק או שאין לי מה להתחיל ופשוט ללכת לשלם כסף
נ.ב הוא אמר לי גם תפוח סרן ותושבות בולמים אם אני מטפל בזה החופש יגמר או שלא קשור@איבזה-ידנית קשור אבל יכול להיות גם ממסרק הגה
ואם יטפלו לך בהגוי במילא תצטרך כיוון פרונט לא?! -
שלום
נ.ב הוא אמר לי גם תפוח סרן ותושבות בולמים אם אני מטפל בזה החופש יגמר או שלא קשור@איבזה-ידנית הוא המקצוען בזה עוד יותר ממכונאי, חופש בהגה יכול להיות ממסרק תקול או מתפוחים, לכאורה אם זה היה תפוח הוא היה אומר.
למעשה זה לא משנה, לך למוסך שיבדוק ויחליף. -
שלום
תיקנתי את התושבות בולמים ותפוח סרן
עכשיו בדקתי מתחת לאוטו איפה אני שומע את החופש הגה זה מצד ימין של המסרק לפני הזרוע
יש למשהו אולי מידע ? -
שלום
תיקנתי את התושבות בולמים ותפוח סרן
עכשיו בדקתי מתחת לאוטו איפה אני שומע את החופש הגה זה מצד ימין של המסרק לפני הזרוע
יש למשהו אולי מידע ?@איבזה-ידנית לכאורה מסרק תקול.
אבל למה החלפת תושבות אם הוא אמר לך בפירוש שהבעיה בהגה? מי זה המוסך? -
@איבזה-ידנית לכאורה מסרק תקול.
אבל למה החלפת תושבות אם הוא אמר לך בפירוש שהבעיה בהגה? מי זה המוסך?@נייטרון-חפשי בסט טסט בגבעת שאול בפרונט
הוא אמר לי א. תושבות בולמים
ב. תפוח סרן שמאל
ג. חופש הגה ימין ושמאליש לי איך לטפל בזה מה אני צריך לעשות אם זה מסרק?
-
@נייטרון-חפשי בסט טסט בגבעת שאול בפרונט
הוא אמר לי א. תושבות בולמים
ב. תפוח סרן שמאל
ג. חופש הגה ימין ושמאליש לי איך לטפל בזה מה אני צריך לעשות אם זה מסרק?
@איבזה-ידנית כתב בההערות על פרונט:
יש לי איך לטפל בזה מה אני צריך לעשות אם זה מסרק?
להחליף.
לבד לא שייך כמעט בד"כ. -
@איבזה-ידנית כתב בההערות על פרונט:
יש לי איך לטפל בזה מה אני צריך לעשות אם זה מסרק?
להחליף.
לבד לא שייך כמעט בד"כ.@נייטרון-חפשי לא עושים שיפוץ?
-
@נייטרון-חפשי לא עושים שיפוץ?
@איבזה-ידנית אפשר גם שיפוץ אבל זה לא הבדל גדול כי עיקר הסיפור זה הפירוק והרכבה, לשפץ זה אומר בד"כ להשאיר את האוטו יומיים במוסך, וסיני חדש עולה כמו שיפוץ.
(אגב, את הסיניים החילופיים לא ניתן לשפץ). -
@איבזה-ידנית אפשר גם שיפוץ אבל זה לא הבדל גדול כי עיקר הסיפור זה הפירוק והרכבה, לשפץ זה אומר בד"כ להשאיר את האוטו יומיים במוסך, וסיני חדש עולה כמו שיפוץ.
(אגב, את הסיניים החילופיים לא ניתן לשפץ).@נייטרון-חפשי כמה מסובך לפרק?