דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. אישור משרד התקשורת-"מסלול"

אישור משרד התקשורת-"מסלול"

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
10 פוסטים 7 כותבים 904 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אנונימי
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

שלום וברכה הזמנתי את המערכת t10 וזה כבר הגיע לארץ ועדיין לא ביקשו אישור ממשרד התקשורת אבל אני בכל אופן מנסה להוציא וקראתי את המדריך המפורט של @Israel-Meir ועכשיו המערכת השתנתה לגמרי למערכת “מסלול” בכל אופן הסתדרתי אודות למדריך ואחרי כל התהליך הוא כותב לי ש “נפילה בשליחת בקשה”
    השאלה אם בטוח יבקשו ממני אישור למשרד התקשורת?

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • יצחק רשטוני מנותק
      יצחק רשטוני מנותק
      יצחק רשטונ
      מאסטר

טירוף מוחלט מה שהולך שם, זה לא מסלול זה מבוך
      בירוקטיה כמו של יבואן

גם אני ישמח אם מישהו התנסה בזה לאחרונה בהצלחה שיפרט …

המצב הוא שיש לי חבילה שכבר 10 ימים נמצאת בסטטוס “בדיקה במכס” ואף גורם לא פנה אלי בSMS או מייל, לאחר שכל ניסיונותי לגרום לבוט המפגר בHFD להעביר אותי לבן אנוש כשלו , בדקתי ברשות המיסים ובאמת מופיע שם שהחבילה נקלטה אך טרם הוגשה בקשה והגורם המטפל הוא “די אס וי - אי-קומרס בע"מ” חיפוש בגוגל והגעתי אליהם וגם שם "המשלוח הגיע לארץ בתאריך וכו’ ללא מידע נוסף
      בקיצור אמרתי לעצמי אני יביא אישור תקשורת וישלח להם אולי זה מה שמעכב את השחרור ואז גיליתי משערכת מסלול [שם רשעים ירקב] יותר מסובכת מלהוציא הנחה בארנונה+ דרגה בתמ"ת

kasnikK Israel MeirI 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

בירוקטיה כמו של יבואן

המצב הוא שיש לי חבילה שכבר 10 ימים נמצאת בסטטוס “בדיקה במכס” ואף גורם לא פנה אלי בSMS או מייל, לאחר שכל ניסיונותי לגרום לבוט המפגר בHFD להעביר אותי לבן אנוש כשלו , בדקתי ברשות המיסים ובאמת מופיע שם שהחבילה נקלטה אך טרם הוגשה בקשה והגורם המטפל הוא “די אס וי - אי-קומרס בע"מ” חיפוש בגוגל והגעתי אליהם וגם שם "המשלוח הגיע לארץ בתאריך וכו’ ללא מידע נוסף
        בקיצור אמרתי לעצמי אני יביא אישור תקשורת וישלח להם אולי זה מה שמעכב את השחרור ואז גיליתי משערכת מסלול [שם רשעים ירקב] יותר מסובכת מלהוציא הנחה בארנונה+ דרגה בתמ"ת

kasnikK מנותק
        kasnikK מנותק
        kasnik
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ כשאני נתקעתי שם התקשרתי למסלול ונציג סידר לי את זה.
        לא זוכר את המספר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

בירוקטיה כמו של יבואן

Israel MeirI מנותק
          Israel MeirI מנותק
          Israel Meir
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ אני גם באותו מצב

@kasnik כתב באישור משרד התקשורת-"מסלול":

כשאני נתקעתי שם התקשרתי למסלול ונציג סידר לי את זה

הוא הסביר לך במה הייתה הבעיה? (אני מנסה להבין האם יש איזה משהו בעייתי במדריך או שזה סתם רשעות של המערכת)

kasnikK תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • Israel MeirI Israel Meir

@יצחק-רשטונ אני גם באותו מצב

@kasnik כתב באישור משרד התקשורת-"מסלול":

כשאני נתקעתי שם התקשרתי למסלול ונציג סידר לי את זה

הוא הסביר לך במה הייתה הבעיה? (אני מנסה להבין האם יש איזה משהו בעייתי במדריך או שזה סתם רשעות של המערכת)

kasnikK מנותק
            kasnikK מנותק
            kasnik
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@Israel-Meir זה סתם נסחב…
            לפעמים אתה לא ממלא איזה סעיף קטן ועל זה זה נופל

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • G מנותק
              G מנותק
              ginyes
              כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.
              גם אני ניסיתי לשלוח במערכת מסלול+ ואחרי מילוי כל הנצרך אני שולח ומקבל את מסך הסיום שזה נשלח וכו’.
              אממה שבבקשות זה מופיע בטיוטות ולא בנשלח, ובסטטוס כתוב שגיאה בשליחה ויש שם סימן של התראה וכשאני מרחף עליו כתוב שגיאה נתונים / תקשורת בניסיון שליחת הבקשה למסלול מערכת.
              מה לא ניסיתי לשנות בטופס עד שפשוט אין עוד מה לשנות והכול הכול מסודר ונכון.
              שלחתי כבר באיזור 10 בקשות דומות (כמובן מחקתי את הקודמות כדי שלא יהיה בלאגן…) ותמיד מגיע לאותו מקום של שגיאה בשליחה.
              התקשרתי לתמיכה הטכנית של מערכת מסלול והם הפנו אותי לשירות לקוחות של משרד התקשורת שלגבי מוצרים אלחוטיים (שזה לכאורה השלוחה) הם פועלים בימים א’ - ג’ בין השעות 10:00-15:00.
              עכשיו כמובן צריך לחכות לשבוע הבא…
              מי שיודע למה כמה איך ומה, בבקשה שיעדכן כי התחרפנתי עד למעלה ראש.
              ובעז"ה נדע רק בשורות טובות ישועות ונחמות.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • יצחק רשטוני מנותק
                יצחק רשטוני מנותק
                יצחק רשטונ
                מאסטר

אז אני גם הסתבכתי עם זה לפני ימים ספורים באמת מערכת מטומטמת לפליא.
                תכלס’ יש שם שני סוגים של בקשות פרטיות אחד מותאם ואחד רגיל (לא זוכר את הנוסח בדיוק) תעשה את הרגיל.
                מה שמדהים הוא שאחרי שהמערכת שלי תקועה איפשהו שבועיים בלי שאף אחד פנה אלי נכנסתי לאתר של רשות המיסים ושם ראיתי שהחברה המטפלת היא DSV אז החלטתי להוציא אישור תקשורת ולשלוח להם מפה לשם כמה ימים ו7 ניסיונות רק כדי לקבל את הטופס המיוחל שבו כתוב שהמוצר לא חייב באישור, בקיצור יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה, חלם

ש G 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

תכלס’ יש שם שני סוגים של בקשות פרטיות אחד מותאם ואחד רגיל (לא זוכר את הנוסח בדיוק) תעשה את הרגיל.
                  מה שמדהים הוא שאחרי שהמערכת שלי תקועה איפשהו שבועיים בלי שאף אחד פנה אלי נכנסתי לאתר של רשות המיסים ושם ראיתי שהחברה המטפלת היא DSV אז החלטתי להוציא אישור תקשורת ולשלוח להם מפה לשם כמה ימים ו7 ניסיונות רק כדי לקבל את הטופס המיוחל שבו כתוב שהמוצר לא חייב באישור, בקיצור יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה, חלם

ש מנותק
                  ש מנותק
                  שמואל יצחק
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ
                  אני הצלחתי לשלוח, קיבלתי סירוב רק בגלל שלא היה לי צילום מסך שכולל תדר שידור של המוצר.

בפועל זה השתחרר אחרי בערך שבועיים, סתם ללא סבה (לשיטתם כמובן), (אולי נדחף למישהו שם קצת היגיון בטעות גמורה וללא כוונה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

G מנותק
                    G מנותק
                    ginyes
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ האמת שבהתחלה הגשתי בקשה לאישור חד פעמי ולאחר יותר משבוע קיבלתי את ההודעה דלקמן:
                    הערות גורם מאשר: שלום,
                    הוגשה בקשה שגויה לקבלת “אישור סוג”.
                    נא להגיש בקשה חדשה-
                    יש לבחור “אישור התאמה חד פעמי אישי”

בכל אופן שלחתי להם פנייה במייל, בוא נראה מה יצא מזה…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • המאעסטרה מנותק
                      המאעסטרה מנותק
                      המאעסטר
                      מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

שימו לב שהרבה פעמים הם כותבים שהבקשה נדחתה אבל בפועל כשנכנסים לתוך הבקשה יש שם מסמכים מצורפים ששם נמצא האישור לא יודע למה זה ככה בפועל זה המציאות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

42

2.4k

משתמשים

7.8k

נושאים

103.9k

פוסטים
                      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.